Maske takınca kendi nefesimle baş başa kalıyorum, fırçalasam da ağız kokusu oluyor :( Sizde de oluyor mu? 

Açlıktan oluyor. Ayrıca ağız kokusu için vs bir sürü şey var ya, bana fazladan xpier kazanmak için yazılmış hibi gekdi ki bir noktada hep öyle. Site hep görüş yazdığımda "1 xpier" kazandın diyor ancak profilimde 1 xpier var zaten üzerine bastığımda mantıksız şekilde 60 oluyor , ya sitenin bana bir garezi var ya da site bütün insanlar gibi benim değerimi bilmiyor. En süper giriş 0 diyor mesela, enini bilemem görüşlerim de süper. Bana yapılan haksızlıklardan biri.
Cevap
18Cevap
öyle bir derdim yok şükür :D :D ama uzun süre takılı kalınca kötü oluyo o zaman da naneli şeker ya da maske değiştirmek falan işe yarayabilir
Önce elimi yüzümü güzel kokulu sabunla yıkayıp kokulanıyorum. Yinele pek faydası olmuyor, haklısın... 😎
Bende olmuyor, açken koku yapabilir onun için yanına sakız falan alabilirsin.
Ağız çalkalama suyu kullanip, su içmeyi ihmal etmemek gerek
bende ağız kokusu değil de maskenin kokusundan illallah ediyorum.
bunun için ağız kokunu yok etmen lazım. naneli diş macunu günde üç kere dişini fırçala, dilini fırçala ve sakız çiğne.
Benim de maske takınca kokuyor sebebini bulamıyorum. Çürük vs de yok. Kbb ye de gittim bir şey yok. Bulursan sebebeini bize de söyle
Valla benimkide 5 yıldır var ve neyapsamda geçmiyor sonradan oluştu ve. kurtulamiyorum
Senin yapilacagin birsey yok galiba ama cevrendekiler gaz maskesi takabilirler
çürüğün olabilir benim var mesela ondan kaynaklı büyük ihtimalle.
Benim burnum fazla koku almıyor çoğu pis kokuları bile duymuyorum🤣
Dişinde çürük vardır doktora git canım.
Dişlerinde çürük var demek ki. Yoksa neden koksun?
4 saatte bir maskeyi değiştirmelisin
Naneli sakız çiğnersen hiçbir şey olmaz😁
Ben olips kullanıyorum mentollü olanından
gargara + naneli sakız.
Yani yapacak bişey yok baya sıkıntı yaşıyoruz
yok olmuyor. çürükse koku yapar
Naneli sakız çiğne yasa yanında 2 maske taşı
olmuyor..
olmaması için 3 ay tedavi gördüm..
Günde altı kez dişlerimi fırçalar oldum
Diş fırçalamak ile alakalı değil
Hayır olmuyor
Hayır olmuyor
Bende Böyle birşey olmuyor, sakız falan çiğne.
Hayır ben seviyorum
Sigara kokuyor
Evet günümüz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?