Sporla kaç kilo? Sporsuz kaç kilo ve yürüyüşle kaç kilo verebilirim sizce?
1.68 ve 67.5 kiloyum
1.68 ve 67.5 kiloyum
1 ay 1 haftada 10 kilo verdim daha önce sporsuz tek ögün ve sadece 1 kase çorba ile.Çorbadan sıkılınca evde ne pişiyorsa ekmeksizce 4 kaşık yedim sadece.1 buçuk lirte su tüketerek dene ve gör inanamayacaksın farka
Oww peki geri aldın mı? Yani sağlıklı oldu mu o da önemli 😢
yok korudum kilomu
Harikasın
6 kilo
Çok az😭
Haklısın 😢
Ama 6 kilo bile muazzam degisikliktir. Asla az bulma 6 kiloyu. Ben 2 kilo verince yüzüm küçülüyor yanaklarım eriyor. 2 kilo daha verince popom küçülüyor 😂 2 kilo daha versem neyse😂 Oyuzden 6 kilo verebilirsen bile çok iyi. Istahin mide kapasiten azalir. Ve daha rahat kilo verirsin.
Yok yok haklsn canım çok mükemmel olurm zaten de prova mankenliği için 56 olmak gerekıyo 😃onu zorlym dedm🙈😂
Evet ya zor farkındayım 2 sene önce 58 oldum harikayd m ama tatlı delisi olunca tekrar olduk 67😭
Evet aslnda haklsn ben tutuyorum kendimi de bizmkiler haftada 4 gün eve baklava, kadayıf , kurabiye vs aldıkları için onları görerek yememk zor oluyo😭😂😂
Yalnız yaşasam fitness yarışmasına bile katılrm şerefszm😂😂
Evet ama sen yapabılıo musn cidden zor irade olayı😢
Evet Şu an sen tatli diyince cikolata var mutfakta aklima geldi canim istedi. Ama yemicem😂 Hem inat etmen hem de kararlı olman lazım. Zayiflayinca daha güzel olacağını düşün öyle durumlarda. Ve su iç canin bir seyi cok istediginde. Su sana şişkinlik hissi verir ve caninin istemesi gider.
Ya sen çok iyi bir arkadaşsn😃çok tşkler valla yardımı oldu gaz verdn😂😚
Yeme yeme sem de yeme 😂
Tşkler canım 👍😃😃❤️
Cevap
2Cevap
Su orucuyla bir haftada 4 kilo verdim. Gozümün önünden perde kalkmış gibiydi.
Perde derken?
Görüşum düzelmeye başladı, bulanıklık vardı uzağa bakarken hafif
AA ilginç ya ama geri aldn mı
Hemde nasıl, ama kuzenim 3 aydir yapiyor ve iki çocuk annesi 168 54 kilo
Ama zararlı gibi geliyo kulağa su orucu🙈
En fazla 10 diyorum
7-8.
Kilon iyi
Amaç prova mankenliği😢
95-75-111 😂🙈
Popo🙈
Evet büyük ama güzel görunuo yani orantılı😃ama tabi mankenlik için fazla 😂