Kafamı 4,5kere çok sert duvara vurdu ve hala daha çok acıyor. Dokununca acıyor ve çok fena da şişti orası. Bir şey olma durumu var mı? Beyin kanaması, zeka da azalma gibi?
Cevabın nedir?
Beyin kanaması oldugunu anlamak için asağıdaki dört adımı uygulamak gerekir:
Beyin kanamasi semptonlarını anlamak çok zor olabilir. Fakat bu konuda bilgisiz olup beyin kanaması geçiren kişiye müdahale edilmezse, beyini çok ciddi zararlar görebilir.
Doktorlar, artık herkesin aşağıdaki 4 adımı uygulamakla, bunu kolayca anlayabileceğini söylemektedir.
1=Kişinin gülümsemesini istemek (eğer yapamazsa = Felç demektir)
2=Kişinin çok basit bir cümle söylemesini istemek ('Bugün çok güzel bir gün') gibi.
3=Kişiden her iki kolunu birden kaldırmasını istemek.
4=Kişiden dilini dışarı çıkartmasını istemek. Eger yamulmuşsa bu da felç geçirdiğine işarettir.01 Yorumla
Soran+1 yılşu an bunlar yok denedim hepsini dil biraz sıkıntılı gibi gerisi yok
En İyi Cevaplar
+1 yılabi iyimisin sen ya bayaa bildiğin dalmış sana :(( kusura bakma da halen bababm diyorsun sen kabullendikçe daha çok dayağını yersin üzgünüm ama böyle
06 Yorumla
Soran+1 yılBen mesafemi korurum ancak o olmasa bende olmayacaktım bana bakmasa bu yaşıma kadar da gelemeyecektim belki de ben ona dersini veririm taktığımı belli edersem daha çok sevinecek
- +1 yıl
ama sen bir kkızsın ve bir kıza vurulurmu yaa :(( hadi anne döver de baba vuramaz yani babam bana bir vursa... anladın sen onu
Soran+1 yılÖyle ama bir yere gidemem elim kolum bağlı aynı şehir de akraba da yok
- +1 yıl
kaç yaşındasın sen
Soran+1 yıl20.
- +1 yıl
çok üzüldüm gerçekten :(( umarım bir an önce herşey yoluna girer ya da herşey yoluna girecek ya ne demek katlanma bak lütfen git sabah polise hastaneye ne biliyim şikayet et işte 20 yaşındaki bir kıza yapılır mı bu hme annenede zarar vermiş kendini bırak oonun için yap bu dediğimi
GİT HASTANEYE BRO KAVGA ETTĞİM DE YANİ BABAM YAPDI DERSEN AİLENİ SEVİYOSAN ELLERİNDEN ALMA DURUMU VAR HABERİN OLSUN YARINI BEKLE SONRA HASTANEYE GİT YOK BEKLEYEMEM DİYORSAN BABANA VEYA ANNENE VEYA TANIDIĞA SÖYLE GÖTÜRSÜN Kİ BABANA DESENDE FAYDA ETMEZ ANNENE DE VEYA TANIDIĞA GELSİN ALSIN GÖTÜRSÜN HASTANEYE. GEÇMİŞ OLSUN ACİL ŞİFALAR KARDEŞİM.
01 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim seni götüreyim dedi vicdan azabı çeksin bir şey gelirse başıma dedim
Gözlerde kizarma kanlanma
Sersemlik
Sürekli uyku hali
Bulantı kusma
Bulanık görme
Bu durumlar beyin kanaması belirtileri06 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar bir süre de gösterir bunlar? Bir de çok ağladım bugün bulanık görme de var uyku hali de
Soran+1 yılIlk defa 11saat uyudum ve düzgün yürüyemiyorum
Soran+1 yılGideceğim zaten
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
36Cevap
Sen babanla anneni karıştırmışsın.. Anne hadi neyse tartışma konusun da anlayışlı davranır da sen nasıl olduda babana kafa tutar gibi tartışıyorsun baba ile oyun oynanmaz bu sana bir ders olmuş olabilir. Ama bir daha böyle şeyler yapmamanı öneririm. Geçmiş olsun. Hayır sorun olmaz buz torması varsa kullanabilirsin kanını dağıtması için idealdir. Biraz da kendini yormamaya gayret göster yeter.
02 Yorumla
Soran+1 yılBabamla bir sorun yaşamadım adama kafa da tutmadım geldi tüm sinirini benden çıkarttı ve buz da koymadım 6saat oluyor kavga edeli de ve çok fena bir baş ağrısı çekiyorum ve annemi de yere düşürdü kadının kalça kemiği acıyor
korkma bisey olmaz kanama ihtimali belirtilere gore brlli eder kendini bulanti uyku hissi baş donmesi olursa acile git. zeka eksilmesi demissin bundan korkma babani cileden cıkaracak kadar sacma birsey yaptigina gore zaten gerizekalisin
02 Yorumla
Soran+1 yılBilip bilmeden yargılamayın adamı ben burada size derdimi söylüyorum. Cileden çıkaracak ne mi yaptım iş yerinde ki tüm sıkıntılarını benden çıkarttı. Evden çıkmıyorum uzun süredir, dersimi çalışıyorum, yemeği bile yapıyorum ama gel gör ki kız kardeşim yurt dışında yapmadığı şey kalmadı açık giyinmeye giyiniyor da erkekle öyle böyle fotoğrafları yok ama o gözde evlat ben burada bir şey yapmayan bir evlat olarak suçluyum. Adam annemi bile yere düşürdü lan kadının kalça kemiği acıyor
baban kafanı duvaramı vurdu? :O inanamıyorum en yakın sağlık ocağına sessiz sedasız bir göstermeni tavsiye ederim nolur nolmaz bir krem verirler en azından faydasını görürsün
00 Yorumla
+1 yılSebebi varsa istediği kadar dövebilir, sebebi yokken seni dövüp anneni incitiyorsa, sen dövemezsin, ama ben döverim.
04 Yorumla
Soran+1 yılBir sebebi yoktu işte sıkıntısı çoktu ve arkadaşlarla iftaryapacaktık 22.30da evdesin dedi tamam dedim sonra paran vat mı dedi var dedim sonra yarım saat geldi daha önce yapmam gerekirdi diye başladı kafamı vurmaya ağlamaya başlayınca da yerde ki poşeti aldı kalbime fırlattı sonra ağlamayayım diye koluma tırnaklarını geçirdi. annem de tutmak için kapıya yapıştı düşürdü kadını umrunda değil
- +1 yıl
Sebebi ne olursa olsun asla onaylanamaz bu hareket, kızın lan o senin.
Soran+1 yılBende anlamadım işe girmeme de hiçbir sizaman izin vermedi birikmiş 500lira param var sadece doğum günüme kalmış 10gün adam sokağa çıkamayayım diye öldürüyordu beni 1aydır sadece okulda işim var diye çıktım o
- +1 yıl
Elbet evlenir kurtulursun, az sabret. Bunlar artarsa , şizofrenidir tanımı, destek alın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi iyice buz koy yarın doktora gidersin. birde baban bu kadar sinirlencek ne açığını ne yanlışını gördü böyle şiddet uygulanmaz ki hangi çağdayız arkadaş :S çok üzüldüm. allah yardımcın olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılBir şeyim olsa eyvallah kız kardeşimi benimle kıyaslardan yapmadığı şey kalmadı ama o gözde bir evlat ben değilim beni hiçbir zaman sevmedi babam ve işte ki sıkıntısını benden çıkarttı
Cevap sahibi+1 yılyaşın kaç? evden ayrıl bence. okuyosan yurda filan git
Soran+1 yıl20 gitsem de param yok işe girmeme izin vermedi hiçbir zaman geri dönmek zorunda kalırım
Cevap sahibi+1 yılaskerlik mi yaptırıyor adam sana ne zulüm böyle. evlenmedikçe rahat bulman zor olucak galiba
kesinlikle onaylamadığım şey aile içi şiddet. ama senin için normalse sorun yok. şiştiyse de şişer orası kalır öyle zeka azalması falan olmaz endişelenme.
09 Yorumla
Soran+1 yılŞişlik inmez mi?
Soran+1 yılNeden öyle peki
Soran+1 yılBuz falanda mı?
Soran+1 yılIlk koymadım
Beyin kanaması olsa bayılır giderdin. Korkma beyin a*mcıklaması geçiriyosundur :D
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilemle de kavga ettim ve çok zor durumdayım biraz saçma olucak soru ama lütfen bana yardım edin. diyen kız mısın sen
10 Yorumlahastaneye git bir sorun olabilir ve başka akraban varsa onlarda kal birkaç gün veya tamamen
08 Yorumla
Soran+1 yılAynı şehir de başka akrabam yok
Soran+1 yılIzin vermiyorlar ona da çağıran çok oldu
Soran+1 yılTelefonu evde bırakıp çıktım bugün Nerdesin diye bin yon azar yedim ki 8.30 da çıkıp 10.30 a doğru girdim eve
Soran+1 yıl20.
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım babana genetik olarak çekmişsen zeka felan yoktur zaten babana cekmedigini düşünürsek kafaya vurulan darbelerde beyin hücreleri ölür tamamı degil beyin kanaması ise gözlerde kanlanma varsa hastaneye git
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbana babanı anlatsana benimde annemle babam bir aralr bu durumdaydı ayrıldılar sonra 6 yıl önce babam beni filan dövüyordu anlatsana kavga neden çıktı babanın tavırlarını filan gerçekden ilgilenmek istiyorum bununla
04 Yorumla
Soran+1 yılAlt yorumlara bak anlarsın
Cevap sahibi+1 yılbaktımda bazı yazdığın şeyleri anlamadım mesela kavga nasıl başladı
Soran+1 yılOnunda yazmıştım
Cevap sahibi+1 yılanlamadım işte lan yazsana şunu
+1 yılKavga etmemişsiniz ki bildiğin sana allah ne verdiyse dalmış.
10 Yorumla
+1 yılAl elina tabancayi daya babanın kafasina çek tetiği. O öz kızına bunu yapıyorsa sende öz babana yapabilirsin demektir reis
06 Yorumla
Soran+1 yılBen aynı seviyeye düşmem ve ne olursa olsun o benim babam
- +1 yıl
Ama o sana ne olursa olsun benim kızım diyerek bakmadı döverken tabi babandır saygın olması lazim da buda seni hastanelik derecesinde dövmesi gerektigi anlamina gelmez
Soran+1 yılO konu da haklısın ama eski sevgilim gidelim dedi babam demedi hastahaneye
- +1 yıl
Sen yinede hastaneye bir gorun anlat boyle boyle bir film ceksinler ne olur ne olmaz reis insan vucudu sonucta ister tek git ister eski sevgilinle
Soran+1 yılYarın mahkemesi var uyandıramam onu telefonu sessizdedir
- +1 yıl
Tek veya yakın kiz arkasinla git durum ne bir öğren reis simdiden gecmis olsun
zekan azalmaz. beyin kanamasıda geçirmedin. Geçirseydin burada yazı yazamazdın. polise git. savcılığa git.
02 Yorumla
+1 yılBaban seni mi dövüyor. Abi hangi yüzyılda yaşıyoruz ya..
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle de işte sorun yaşıyordu ne zamandır geldi dövdü ve acayip bir baş ağrısı çekiyorum bir şey olsa da vicdan azabı çekse keşke
- +1 yıl
Niye dayağın modernize olması ya da eskimesi gibi bir durum mu var? Dayak çağa göre sekillenip zamanla kayıp mı oluyor? Eskiden kız çocuklarını diri diri gömerlermiş şimdi bu kadar kıymet gördüğün üze şükredin. Hey Allahım
- +1 yıl
Canım sen bence bir doktora görün.
baban kafanı duvara vurduysa kabahatın buyuk kanks evi falan yaktın heralde
02 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey yapmadım bile
Geçmiş olsun. Umarım tekrar aynı şeyi yaşamazsınız.
00 Yorumla
+1 yılzekada azalma geç de iç kanama belli olmaz ağrı sürerse git doktora
04 Yorumla
Soran+1 yılDoktora babam bile götürmek istemedi eski sevgilim dedi gel gidelim diye. İç kanama olursa da vicdan azabı çekecek
- +1 yıl
öyle döven adamın götürmemesi normal eski sevgilin adammış
Soran+1 yılOnun değerini ödeyemem gerçekten bana karşı hep öyleydi
- +1 yıl
helal olsun
+1 yılYok artık duvara mı vurdu?
Neyse sen bir doktora görün ciddi birşey olabilir.00 Yorumla
+1 yılDua et kafanı duvara vurmuş ya başka yerlere vursaydı.
00 YorumlaDurduk yere gel bakıyım işlerim kötü canım sıkıldı gel bir seni dövüyümmü. dedi
00 Yorumla
+1 yılOlaydan Kısa Süre Sonra Yoğun Uyku Hali Yoksa Sıkıntı Olmaz Gibi. Şiddetli Ağrı Olursa Doktora Git..
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun. bence acile gidin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim bile götürmek istedi beni babam istemedi
+1 yılne diyim ki insan değil
00 Yorumla
+1 yılbir b. k yedinki adam bunu yapmis beter ol
02 Yorumla
Soran+1 yılAlttaki yorumları oku bilip bilmeden yargılamayın adamı
Bir şey olmaz. Buz koy.
22 Yorumla
Soran+1 yılBuz için çok zaman geçti
Niye yaptı peki öyle bişeyi? Özel değilse
00 YorumlaBaş dönmesi, mide bulantısı var mı?
08 Yorumla
Soran+1 yılBaş dönmesi evet mide bulantısı değil ama midede garip bir şey var gibi
Soran+1 yılŞu saatte gidemem kaldırırsam tekrar dayak atar adam bana
Soran+1 yılKız kardeşim var alttaki yorumlara bak
Soran+1 yılBunu hiç yapmazdı bugün yaptıysa her zaman yapar
üşüme, uykusuzluk vs var mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılÜşüme biraz var çok uyuduğum halde şu an deli gibi uykum var ve başım çatlıuor
Soran+1 yılTeşekkür ederim sana da geçmiş olsun
o nasıl b abaymış öyle
00 YorumlaBence yarin git sikayet et babani emniyet. e
02 Yorumla
Soran+1 yılO onu da düşündü yaparken benim elimi alıp başıma koyup yapıyor yapacağını elimi de aldı tırnaklarımla tırmaladı gidemeyeyim diye
Ne yaptın da kızdırdın adamı
02 Yorumla
Soran+1 yılYorumları oku aynısını yazamayacağım
+1 yılKeşke herkes doğuramasa :(
00 Yorumlasebep neydi peki baban bunları yaparken?
00 YorumlaSen naptinda oyle yapti seni
02 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara bak
kavga etmemişsin sen direk dayak yemişsin
00 Yorumla
+1 yıl4,5 defa vurduysa bişey olmaz :/ ya 5 olsaydı?
00 YorumlaGeçmiş olsun. :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaban senin kafanı duvarlara vurdu özkızını?
00 Yorumla
+1 yılNeden peki
00 Yorumla
+1 yılolmazz
00 Yorumlao ne skm bı babadır?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok bişey olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkim dövdü :)
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında