Babamla kavga ettik?

Aslinda kavga benim crop giydigim icin oldu Ama ceketin icine giyiyodum cropta uzun kollu Bel hizasinda ve asla ceketimin fermuarini acmadim babam birden yanina cagirdi su ceketini ac bakiyim dedi actim bu ne dedi bende baba icine giyiyorum dedim bunu Kim Aldi dedi cropta dogum gunu hediyemdi kuzenim vardi evde bende tamam cikartip vercem dedim sonra cikartip bi posete koyup camdan iple sallandirdim annem genelde hep beni babama sikayet ettigi icin annem soyledi sandim anneme gittim Anne tebrikler falan dedim gittim annem cildirdi niye bu kadar sinirlendi bilmiyorum Ama sonra iste vurdu bana bende ne vuruyon ya falan diye bagirdim babam geldi annene bagirma diye tokat atti bende O sinirle babami itekledim bana vuramazsin diye gozlerim falan doldu Ben aglamaya falan basladim babamda iste sarilmaya falan calisti sonra Ben odama gectim gel istedigin yerlere gidelim falan diye kendini affetirmeye calisiyo bende gitmedim kendi cikip gitmis sonrasinda eve geldiginde bana baya soguktu suanda konusmuyo hata kimde ve yani oncedende benzer bi Olay olmustu crobumu yirtmisti ve gercekten ceketimin fermuarini acmiyodum bile okuldaki hocalara sor falan dedim yirtti yine O yuzden vermek istemedim
Babamla kavga ettik?