Babamla kavga ettik?

Şimdi olaya baştan başlamak istiyorum anlatacak kimsem olmadığı için buraya yazıyorum yaşım 19 babamın annemi dövdüğünü küçüklüğümden beri şahit olurum. Olay şu bizim evde eski ve kullanılmayacak kadar kötü koltuk takımları vardı annemde bunları ihtiyaç sahiplerine verdi bunu bugün babam öğrendi önce bana tokat attı babama çıkıştım baba bana ne vuruyosun ben naptım diye sonrasında annem ve kız kardeşim geldi babam anneme yürüdü önüne geçtim sonra babam annemin kafasına tokat attı sonrasında anneme bunu yaptığını görünce dayanamayıp kollarından tutup odadaki bazaya oturttum yeter bıktım senin annemi dövmenden dedim oda madem bıktınız s. tir olun gidin dedi sonrasında annemi alıp içeri gittim Babam sonrasında kapıyı aç dedi ve açtım gene anneme yürümeye çalıştı bunda gözüm döndü ve babamı tutup holdeki duvara kadar sürüpleyip ellerini tuttum bu sırada babam bi şekilde köpürüp annemin sol elmacık kemiğine yumruk attı (gözümün önünden gitmiyor) ve sonrasında da babamı ellerinden tutup tekrar etkisiz hale getirdim bu sırada bir küfür ettim en büyük pişmanlığım budur babam 58 yaşında ben 19 ve sonra ben diğer oğullarına benzemem haksızlığa susmam diyince kayış koptu kafa attı bana sonra dönüp bana vur hadi bana vurmassan adam değilsin dedi babama o an eddimki baba ben evladınım sen babam vuramam dedim sonrasında tekrar anneme vurmaya kalkışınca tekrar etkisiz hale getirip annemi alıp odaya gittik odaya giderken babamın nefesinin kesildiğini ve dışarı çıkarken o masum denilebilecek yürüşünü gördüm bir yanım anneme yaptıklarından nefret etmemi diğer yanım ise çok üzerine gidip çok hırpaladığımı düşünüyorum yaşım 19 ben bunları niye yaşıyorum
Babamla kavga ettik?