Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim annemle kardeşim test oldular kardeşime akciğer filmi çekmişler sorun yok denmiş anneme diğer testten yapılmış röntgen sonucu %100 kabul edilebilir olmadığı için diğer test daha garanti o yüzden merak ediyoruz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
agiz burun suruntusu altilarmi e napiztan bak bir gunde cikiyo
Evet kontrol ediyoruz ama yok hala
Bekle bazi hastaneler yogun olur. bitaha ölsem o cupugu burnuma sokamazlar
Bence hafta sony belli olsun ipazartesine kalma nedir ya
İşte bilemiyorum hafta sonu etkileniyormu
Ya sağlığın sarkması olmaz ya
Biz cuma günü yaptırdık pazar günü aldık
Yaaaa o zaman demekki yarın belli olurrr çok saol beklediğim cevap 🙈
Yarın belli olur tabi ama biz hastaneye gidip aldık çünkü e nabızdan ulaşamadık bir türlü geç giriyor oraya ucusunuz varsa yarın 2 3 gibi hastaneye gidin alın 😃
Biz sürekli e nabızdan kontrol ediyoruz ararızda demişler ama gidicekte kimse yok evde
Aramazlar bizi aramadılar sen yine e nabıza bak durmadan
1 günde çıkıyor bazen 2 de oluyo bnimki birgun sorna çıktı pozitif evdeyim şimdi
Sana hangi testten yaptılar
Burun
E-nabiz da sonucun gorunuyordur kontrol ettin mi
Evet bakıyorum sürekli ama henüz yok hafta sonu belli olma şansı var mı
En geç 2gun içinde çıkıyor diye biliyorum hastanede sonuçlar gozukmezse bile e nabizda muhakkak gozukuyordur diye dusunmustumde
48 saat içinde mecbur belli olmak zorunda pazartesiye kalmaz e-nabızdan takip edersin
Umarım kontrol ediyorum zaten 48 saat dendi ama hafta sonu girdiği için şüphelendim
Yok pazartesiye kalacak bir şey değil çünkü
Benim 3 saatte belli olmuştu
Salığın sarkması olmaz. Söylerler😒
Umarım
geçmiş olsun
Teşekkür ederim
belirtilerin war mı
Bana değil annemle kardeşime yaptılar hastaneye gittiler bir hafta önce gelince grip gibi oldular koku alamadılar onun dışında bir yerede çıkmadılar hastaneye gidip gelince rahatsızlandılar koku alamayınca test yaptırmaya gittiler kardeşim 18 yaşında diye röntgen çekmişler onda birşey yok demişler anneme diğer çubuklu testten yapmışlar
ççok geçmiş olsun
Pozitif galiba senin
Bana değil annemle kardeşime yaptılar hastaneye gittiler bir hafta önce gelince grip gibi oldular koku alamadılar onun dışında bir yerede çıkmadılar hastaneye gidip gelince rahatsızlandılar koku alamayınca test yaptırmaya gittiler kardeşim 18 yaşında diye röntgen çekmişler onda birşey yok demişler anneme diğer çubuklu testten yapmışlar
Eyvah eyvah
Ama ikisinin şikayetide aynıydı koku alamamak grip hali kardeşimde yoksa annemdede yoktur diyoruz ama röntgen kesin sonuçmu bilinmez
Tüh ya