Sağlık Covid-19 test sonucuna nerden bakabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Barkod numaramı bilmiyorum sonuçlara nasıl bakabilirim Güncellemeler+1 yıl Baktım negatif çıkmış 😂😂😂 Covid-19 test sonucuna nerden bakabilirim? Cevapla Numara Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaşadığın bölgede ki ilçe sağlık müdürlüğünün numarasını netten bul ara sor yardımcı olurlar 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Sağlık konusunda 510 cevap paylaştı. Pozitif çıkarsa onlar seni bulur 0 0 Yorumla
BASIMIANNRMYAKTI Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Seytan corona olmaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Şeytanda oluyo be 🚬 Yorumla BASIMIANNRMYAKTI +1 yıl O zaman bence sen corono testi degil DNA testi yaptir. Baban sandigin kişinin kizi olmayabilirsin tatlım Yorumla Soran +1 yıl DNA ya gerek yok tanısan şeytan zannedersin zaten 😂😂😂😂 Yorumla
Freedyninemmioğlu Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl E devlet 0 2 Yorumla Freedyninemmioğlu +1 yıl Gözün aydın 😀 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler 😊 Yorumla
Ahvesimsii_ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl E devlet üzerinden giriş yap 0 3 Yorumla Soran +1 yıl E devletim yok ki Yorumla Ahvesimsii_ +1 yıl Nasıl yokki? Yoksa nasıl göreceksin. Yorumla Soran +1 yıl Buldum teşekkürler yinede 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
E nabizdan bakabilirsiniz
Yaşadığın bölgede ki ilçe sağlık müdürlüğünün numarasını netten bul ara sor yardımcı olurlar
Pozitif çıkarsa onlar seni bulur
Seytan corona olmaz
Şeytanda oluyo be 🚬
O zaman bence sen corono testi degil DNA testi yaptir. Baban sandigin kişinin kizi olmayabilirsin tatlım
DNA ya gerek yok tanısan şeytan zannedersin zaten 😂😂😂😂
E devlet
Gözün aydın 😀
Çok teşekkürler 😊
E devlet üzerinden giriş yap
E devletim yok ki
Nasıl yokki? Yoksa nasıl göreceksin.
Buldum teşekkürler yinede 🙂