Daha ne kadar zayıflıcaksın 1.70 boya 60 kilo ideal senin zayıflamaya değil yağ kas oranını ayarlamaya ihtiyacın var birazda fiziğini biçimlendirmelisin bu da anca sporla olur. Şöyle anlatıyım:
Aynı kadın iki fotoda da 63.5 kg ama farklı beden. Kas kütlesi yağ kütlesiden daha ağırdır.
Ama böyle bir sonuca 1 ayda ulaşamazsın 2 belki 3 sene düzenli spor yapmalısın.
Biraz daha zayiflarsaniz cok zayıf gözükürsünüz. Bence ideal bir vucudunuz ve kilonuz var. Ama zayiflamak isterseniz. Protein ağırlıklı beslenin. Mesela her öğünden önce bir avuç leblebi yerseniz daha az yersiniz. Gunde iki öğün yemek yemelisiniz. Aksam 6 dan sonra yemek yemeyin. 3lt su icin günlük. Yemekte ekmek yemeyin. Cok kisa sürede kilo verirsiniz.
Ne kadar incelmeyi düşünüyorsun, huhm. Biraz kol çalış, sarkmış. Hafif omuz bu vücuda güzel olur. İncelmek derken sıkılaşmayı kast ediyorsan evet, ihtiyacın var.
Kardiyo yapacaksan eğer benim bildiğim aç karna daha etkili oluyor. Ama ben kardiyo hiç yapmadım o yüzden sağlam yemek yediğimde yemekten 2-3 saat sonra eğer atıştırmalık tarzı yemek yersem 1 saat sonra falan spor yapıyorum
Tam istediğim boy ve kilo 😍😍😍 ama yaştan kaybettin :(( bence gayet iyisin yapman gereken tek şey kilonu koruyarak spor yapmak sağlığını korumak immün sistemini güçlendirmek 👍