Sağlık Işe yarayan ritüel öneriniz var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Mesaj attırmak için (Bu konuda bilgisi olanlar yazsın sadece) Işe yarayan ritüel öneriniz var mı? Cevapla İş Soruları Mesaj Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
duygusalprofil Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl kanka sezin karamese dereotlu olan vardı bir tane hahshd denemistim olmustu :d 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Izledim onu da... yani telefonumu o mesaj araba kadar baharatların içinde mı bırakıyım 😂 Yorumla duygusalprofil +1 yıl yok ya gece uyumadan hemen önce yap sabah al iste :d Yorumla Soran +1 yıl Yarin akşam Deniyecem lan, umarım olurr... bir aydır konuşamadık Yorumla duygusalprofil +1 yıl 3 kere denedim 2sinde oldu, umarim olur hsjsjs Yorumla Soran +1 yıl Ohoo ilkinde olmuyor yani Yorumla Umutsuuzz +1 yıl 😃🤭 Yorumla Soran +1 yıl Az önce hazırladım otları da... çarpılmıyım lan Yorumla Soran +1 yıl @duygusalprofil birde birşey sorucam, ritüeli yapacağım kişi türk değil, ritüeli onun dilinde mı yapmalıyım benim dilimde mı? Yorumla
wwoollff Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl rastgele bişey yaz işte aynen gelirken 2 bira al diye mesela adı burak sen de deki ya betüle atacaktım kusura bakma iyi geceler 0 0 Yorumla
İçlik-Don Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Ölümün serinliğini hissetmek için yaptığım şeyler var. 0 0 Yorumla
kafasıdogustanguzel Takip Et Xper 7 Yaş: 44 +1 yıl duşa gir. mesaj atmasını istediğin kişinin ismini söyleyerek eline işe. sonra hemen duştan çık ki telefona yetişebilesin. 0 0 Yorumla
ahmet____59 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Attırmayı bilmeyen erkek olur mu 😂😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kanka sezin karamese dereotlu olan vardı bir tane hahshd denemistim olmustu :d
Izledim onu da... yani telefonumu o mesaj araba kadar baharatların içinde mı bırakıyım 😂
yok ya gece uyumadan hemen önce yap sabah al iste :d
Yarin akşam Deniyecem lan, umarım olurr... bir aydır konuşamadık
3 kere denedim 2sinde oldu, umarim olur hsjsjs
Ohoo ilkinde olmuyor yani
😃🤭
Az önce hazırladım otları da... çarpılmıyım lan
@duygusalprofil birde birşey sorucam, ritüeli yapacağım kişi türk değil, ritüeli onun dilinde mı yapmalıyım benim dilimde mı?
rastgele bişey yaz işte aynen gelirken 2 bira al diye mesela adı burak sen de deki ya betüle atacaktım kusura bakma iyi geceler
Ölümün serinliğini hissetmek için yaptığım şeyler var.
duşa gir. mesaj atmasını istediğin kişinin ismini söyleyerek eline işe. sonra hemen duştan çık ki telefona yetişebilesin.
Attırmayı bilmeyen erkek olur mu 😂😂😂
Bence öyle bir şey yok
😃😃😃yok
Rwzil
Bilgim yok