Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Benimde böyleydi 2 sene once falan keci sutlu sabun kullandim duzenli olarak internetten faydalarını okuyabilirsin sabah aksam yuzunu yikadiginda etkisi oluyo gratiste bulabilirsin bide kullandigim ve faydasini gordugum bepantol yüz bakım olanı
Nerden aldın
@curly1baby Sabun Gratisten Bepantol eczaneden
idrar. icerisindeki alkol sivilcedeki mikroplari olduruyor. en iyisi dermatolojiste git :) roaccutane diye bir ilac var ama senin icin gerekmez, cildi cok bozuk olanlara veriyorlar.
bu arada kendi gozlemim yeterince uyuyamadiginda ve hele sabaha kadar hic uyumadiysan sivilce cikiyor. sanirim vucut kendini tamir edemiyor. ne zaman sinava sabahlasam sivilce cikti :)
sinava sabahlamayip, normal sabahladigimda da cikti. yani stresten degil. uykusuzluk yapiyor bende.
Cevap
14Cevap
Bende de var. Dermatoloğa gideceğim. Onlar daha iyi biliyor. Kan değerleri, yaş, beslenme vs. bile neden olabiliyor. Test yaptırıp uygun ilacı kullanmak en iyisi.
Kulaktan dolma bir ilaç duymuştum. İzlere ve sivilcelere kökten çözümmüş. Bir nevi peeling ama bayağı etkili sanırım kan tahlili falan yapılıp veriliyormuş.
Acnegen isminde bir ilaç kullanmıştım 5 yıldır sivilce çıkmadı yüzümde sanada öneririm, ayrıca çikolata gibi yağlı şeylerden uzak dur, banyodan çıktıktan sonra soğuk su ile kompres yap yüzüne iyi geliyor gözenekler için
Hiç oynama yüzünle zamanla düzelir de sende sivilce kötü durmamış yakışmış yani o yüzden sana tavsiyem bırak kalsın zamanla zaten geçip gidecektir :)
Uyu da büyü yavrum, ergenliğe başka çare henüz yaratılmadı..
Bence bunun icin kafayı takmaya değmez. Hem kendi kendine gitmesini bekleyin. Hem yüzünüzde ufak bir kusur, yüzünüzü daha güzel yapar.
Peki
Öneri? Hiç dokuma. Al sana öneri. Kendi kendine gecer
normal bence. Piercingine ne oldu kız çok merak ettim :D
Doktora gitmek en iyisi
senınkılerkotu degıl gecmıskı
Geçer zamanla sorun etme bence
roaccutane
zor mesele
dermatoloji
Tretinoin
Erkek arkadaş bul
Olsun o kadar