boyum 166 89 kiloyum. fiziğim cidden çok güzel. bacaklarım çok uzun düzgün. belim bu kiloma rağmen ince. göğüslerim iri. ben yüzü pek güzel olmıyıp fiziği güzel olan kızlardanım ve bunu kilomla katlediyorum diyete başlıyorum 5 gün dayanamıyorum spora başlıyıp 1.5 haftada bırakıyorum naapıcam var mı önerisi olan?
Cevabın nedir?
Alın işte bir tane daha! yahu her insanda irade diye bir şey vardır. Hakim olun şu iradenize bir öğrenemediniz. Her insanın spor yapıp sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olma imaknı vardır. Ne demek diyete başlıyorum 5 gün sonra dayanamayıp bozuyorum diyeti? Yani sen yemeğe vücudundan sağlığından daha mı çok değer veriyorsun? Bu kadar mı aşıksın yemeğe? Yahu ben olsam yerin dibine girerim, tabi ki elimden gelenin en iyisini yaparım vücuduma sağlıklı bir şekilde bakmamk için fit kalmak için. Ben de yemek yemeyi seviyorum ama herşeyin de bir haddi limiti var! bu gidişle 100ü rahat görürsün benden söylemesi.
Tabi yiyorsunuz yağlı yaplı börekleri çörekleri sonra ben ne yapacağım? Spor yapacaksın diyet yapacaksın. Az değer kıymet ver vücuduna. Öyle "Aman pfft zaten ölümlü dünya yemeyipte ne yapacağız, ye anam ye" tarzında düşünmeyin. Eminim sen kıyafet bulmakta da zorlanıyorsundur bulursan bile yakışmama sorunu yaşıyorsundur. E bu seni hiç mi motive etmiyor? Ne eksiğin var senin güzel güzel giyinen kızlardan? fazlan var kurtul o fazlalıklardan.
Ayrıca, sen sporu öyle "Off hayır nefret ediyorum istemiyorum" olarak görme. Ben sporla büyüdüm ya ciddi ciddi bak spordn daha güzel keyifli birşey var mı şu hayatta? bak her zaman söylerim spor bir yaşam tarzıdır sporsuz bir hayat düşünemiyorum. İlk başta sevmeyebilirsin doğal olarak çünkü nefes alıp verme sorunları olacaktır. Fakat, alışırsın sen bir 10 kilo ver bak sonra devamı gelir.
Kaba konuştum ama bir şey söyleyim mi umrumda bile değil. Her ne kadar iradene hakim olamadığın için sana hemcinsim demekten utansam bile, hemcinsimsin. Yapmacık yapmacık ay canım cicim veririsin takma tarzında konuşmaktansa gerçekleri yüzüne yüzüne vurmayı tercih ederim. Neden? çünkü senin kendine gelmen lazım!
Kurtul o yağlardan.47 Yorumla
Soran+1 yılen iyi ve açıkgözlü cevap. hayatımda mutlu olucak birşey bulamadım tutunamadım. bende yemeğe verdim üzüntülerimi. motive eden yok bişi yok. arkadaşlarım yüzünden oluyor çoğu zaman tam diyete spora başlıyorum gel kahve dünyasına gidelim kek yiyelim yiyemem diyorum zorla aman noolucak puf diye sonra diyet gidiyor devamınıda salıyorum artık olmuyor böyle :S
Soran+1 yılaçıkgöz asdfgf. açıksöz diyecektim. uykum varda ne yazdım bilemiyorum :D
- +1 yıl
Bak işte suçu başkasına atma! İradesine hakim olmasını bilen birisi oraya gider ve sadece bir kahve bir yeşil çay falan içer.
Ayrıca, sen şu anda öyle bir vaziyettesin ki gerekirse etrafında ki herkesi sistem dışı yapmalısın. Sadece ama sadece kilo vemeye odaklanmalısın. Bak ben öyle g*tümden konuşmuyorum benim kuzenim diyetisyen aynı evde yaşıyoruz.
Senin iyiliğini düşünen motive eden kişileri hayatında tut. Bak en kolay örnek arkadaşım, sporda tanıdım senin gibiydi benim sayemde 20 kilo verdi kız. Eminim sen de spor yapmaya başlayınca öyle kişilerle tanışacaksındır. Şimdi tutunacak hiçbir şeyim yok diyorsun ama aslında tutunman gereken tek ve en önemli şey var. O da sağlığın, insanın sağlığından daha önemli birşeyi olmamalı hayatta. Sağlık yoksa hiçbir şey yok anlamsız. Sen de o durumdasın sağlıksızsın ve tutunacak başka birşeyin yok. - +1 yıl
Harbiden biliyor bu kız işi la kalkıp spor yapasım geldi
Soran+1 yılben bir 5 dk ip atlıyım bari :D
En İyi Cevaplar
bak kendini hemen diyete baslamaya odaklama oncelikle yeme duzeni olustirmalisin , bende diyete basladim 2 hafta once ekmegi tamamen kestim ama sadece 2 3 ogunde yedim , sonra yine yememeye devam ettim, ayrica spor salonunu hic onermiyorum eger yurumeyi seviyorsan disari cik en az yarim saat yur u ama yinede sen bilirsin :) ayrica diyete baslayip bozsan bile bozdum deme ve sonraki ogunde biraz daha az yemeye calis.
00 Yorumla
Öncelikle kararlılıkla yola başlayın hedef koyun ki hedefinize ulaşabilesiniz diyet yapmak için diyet yapmayın zayıflamak, fazla kilolarınızdan kurtulmak için diyet yapın veya diyetisyene başvurun o sizin bünyenize uygun bir diyet listesi size sunar zaten hem sizin sağlınız açısında hemde doktorunuz sizi kontrolle çağıracağı için daha istikrarlı bir yol izlersiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yıldiyetisyene gidiyorum zaten ama dayanamıyorum diyete canım tatlı istiyor onu istiyor bilmemne bozuyorum sonra hepten gidiyor:S
- +1 yıl
Karadeniz'li havası var size biraz sanki neyse konumuza dönelim;
Hayal Kurmayı Bırakın: 18 yaşınızdaki kilonuza geri döneceğiniz ya da manken fiziğine sahip olacağınız gibi gereksiz hayaller kurmayı unutun. Sadece sağlığınızı korumak ve biraz daha kendinize güven vermek için yapın.
Daha sık ve sağlıklı yemek yiyin,
Öğün arasında su için,
Haftada bir kez tartılın,
Sen burdaki çok akıllılara bakma ben anladım anlatmaya çalıştığın fiziğinin nasıl güzel olduğunu konuya gelirsek kilo vereceksin kaçarın yok kısa vadeli hedef koy kendine mesela 75-80 olucam diye o kiloyu gördükten sonra zaten motivasyonun çok artıcak gayret eder 60 civarına düşersin bu şekilde de gayet iyi olursun
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
30Cevap
1.66 boya uzun bacak nasıl oluyor anlamasam da
iradene sahip çıkmalısın.
bir şeyler izlerken spor yap. evde bir şeyler izlerken plates yapabilirsin.
ya şöyle düşün saç uzarken hani orta boyu vardır ne uzun ne kısa gıcık olunur kestirilir halbuki uzasa çok güzel olacaktır öyle bir süreç. motivasyon sitelerine üye ol. örnek aldığın birini de duvara asabilirsin.00 Yorumla
+1 yılBenden şişmansın. Ben 1.80'im. 79 kiloyum. Şişmansın boyuna göre. en az 60 kiloya inmen lazım. Seni gaza getirecek şeyler izle ya da bir spor salonuna yazıl orda düzenli yaparsın kendi başına zor olur.
00 Yorumla
+1 yıl1,66 boy ile benim kilomda olup nasıl fiziğin düzgün oluyor o kısmını anlamadım ben
22 Yorumla
Soran+1 yılfizik kiloyla olmazki. bir kız ne kadar kil verse çarpık bacak düzelmez yani ya da çok dar/çok geniş omuz zayıfken fiziğim çok güzeldi şimdi gitti :S
- +1 yıl
ozaman sana güzel bir diyet lazım :D
iradeni güçlendirmen lazım sadece, büyük ihtimalle çok boş vaktin vardır senin şimdi bu zamanlardada yiyorsun tabi, yaşam düzenide yok saat 2 yi geçiyor halen burdasın e veremezsin tabi kiloları, sana ters psikolojimi yapsam bilemedim valla
Canım bu durumu kendini eğlenceli hale getirip dene birde. Kilo vericem diye gitme mesela spora. Arkadaşlarınla beraber git onlarla birlikte hem eğlenirsin hemde kilolardan kurtulursun dimi :)
00 Yorumlaeğer bir 30 kilo filan verseydin gerçek fiziğini görebilirdin.
saygılar..17 Yorumla- +1 yıl
166 boyu var ve bacakları uzun
bence göbeğinden bacaklarını göremiyo jdbsl fvb sdfb
Soran+1 yılsana uzun bacak boyunun ne olduğunu açıklamayacağım çünkü anlayacağa benzemiyorsun. insanlar kilo verebilir ama içlerindeki zalimlikten kurtulamaz. düşün bence biraz.
Soran+1 yılaçık sözlülük şudur. kilolusun, beğenilecek tip değilsin. ya zayıfla ya hayatımdan çık. aha açıksözlülük bu eyvallah. onun yaptığı sadece dalga geçip aşşağılamak başka birşey değil. alttaki sen bilgiğin şişkosun yorumuna bişi yazdımmı ben?
Soran+1 yılsınavlarımın stresinden 5-6 kilo falan aldım. 2 yıllık sevgilim beni başkasıysa aldattı neden diyince çok şişkolaştiğimi ve çirkinleştiğimi kendisine layıl bulmadığını söyledi sonra ben hiçbirşey yapmamışken durduk yere tüm arkadaşlarıyla benim kilomla dalga geçti onlar ezdikçe bende uzuntuden daha çok kilo aldım. insanları ezmenler asıl suçlu bence.
+1 yıl89 kiloyum. fiziğim cidden çok güzel
aslında benimde kanatlarım olsa uçarım :D :D valla bak en azından denerim ya :D03 Yorumla
Soran+1 yılzayıfken güzeldi.
- +1 yıl
Mk :Ddd
- +1 yıl
şu altımda küfredip mal gibi sırıtan kıza malzeme çıkardığım için affet beni nolur. iyi geceler.
Motivasyon eksikliği sporu bırakmanın nedeni hani hiç kilo vermemişim diyip vazgeçiyorsun bir yararı olmuyor tabiki.
00 Yorumlaşu an senin kilonun bende olmasını acayip isterdim. 1.90 boya çok tatlı dururdu dimi :)
Önce aklında bitir işi sonra başla diyete , pehrize :)00 Yorumla
+1 yılSelam bende burak özçivitim ama bunu yüzümle mahvediyorum. Yüzüm cidden çok güzel, sivilce yok kaşlarm falanda siyah fakat bıyıklarimi başlıyorum uzatmaya ama 5 gün dayanamayıp kesiyorum önerisi olan var mı?
12 Yorumla
Soran+1 yılha aha aha aha aha. güleceğim yoktu gittim gülecek aldım geldim ha yazarken
- +1 yıl
Bende yorumunu ilk okudugmda aynı tepkiyi vermiştim :-)
+1 yılKilon fazlaysa fiziğin iyi değil demektir. Kendinle çelişiyorsun. Yağ oranı normal olan herkesin fiziği güzeldir.
02 Yorumla
Soran+1 yılanamdan 89 kilo doğmadımya. eskiden zayıftım tabii son 3-4 yılda kilo aldım
- +1 yıl
Sonuç olarak fiziğin şu an iyi değil.
1.66 ve 89 kılo ama fızıgın cok ıyı hayal etmeye calısıyorum fakat error yıyorum yardımcı olamıcam pardon uyuyım ben en ıyısı.
12 Yorumla
Soran+1 yılzayıfken çok güzeldi en azından.
- +1 yıl
pekı fızıgı eskıden guzel olan arkadasım umarım formuna yenıden kavusursun ısın en kolay yanı ask hayatını canlandırman bırını hayatına kabul ettıgınde sız kızlar sekılden sekıle gırdıgınız ıcın sendede zayıflama ıstegı artıcaktır boylece sorunundan kurtulur bır zamanlar guzel olan fızıgıne yenıden kavusabılırsın.
özgüvenin gayet iyi bence bu kadar alaya açık bir konuyu ortaya atman bu durumu pek kompleks yapmadığını gösteriyor iyi diyetisyeni olan spor salonuna yazıl paraya kıy 3 ayda seni bayağı toparlarlar
00 Yorumlabol bol su iç. özellikle sabah kalkar kalkmaz. günde 2 litreye yakın iç. bide dans et günde on dk en az.. bir ay sonra teşekür mesajı atarsın zaten :)
00 Yorumla
+1 yılKendine bir sevgili bul nasılda zayıflamak istersin ona gözükmek için :)
021 Yorumla
Soran+1 yılbeni kim naapsın :S
- +1 yıl
niye allah allah yok mu çevrende biri böyle diyosunuz ya gülmem gelyor ben sevgili arıyorum bulamıyorum siz boş gezin adalete bak yanlızlıktan öliyim ben en iyisi
- +1 yıl
Müsaitsen muhabbet edelimmi :)
Soran+1 yılmüsaitim tabi işiim olsa bu saatte ks de napıyım :)
- +1 yıl
Twitter olurmu @mrttrn98
- +1 yıl
ya da facebook facebook/mrttrn1905
- +1 yıl
Bekliyorum takip edersin geri dönerim konuşuruz
Soran+1 yılşişko kız diye tanınmıyım :D
- +1 yıl
Yokbe maksat muhabbet olsun @mrttrn98 twitter
- +1 yıl
:) hadi bekliyorum
Soran+1 yılifşa olmıyım tiwitırda :D
- +1 yıl
Yaa nolcak zaten beni tanıdıkça nasıl birş olduğumu anlarsın ne ifşa sı muhabbet ederiz işte
- +1 yıl
@mrttrn98 bekliyorum :)
Soran+1 yılyok utandım :D asdf.
- +1 yıl
Off niye ya yeminle ifşa filan bişe yok uyanma nolur ya :(
- +1 yıl
Kimse yok zaten sap sap takılıyorum canım sıkıldı muhabbet lazım
- +1 yıl
bir sevgilim olsa böylemi olurdu :)
- +1 yıl
@mrttrn98 hadiii
- +1 yıl
Hadi nolur çok ihtiyacım var buna :)
Soran+1 yılkıs gelemem :D
- +1 yıl
Off ya :(
Şimdi senin fiziğin iyimi oluyor. Ben mi yanlis anladim
04 Yorumla
Soran+1 yılzayıfken öyleydi. şu an bakma göbek g*t cumhuriyet kurdu
Soran+1 yılalıştım boşver
Ramazanı iyi değerlendir bence, birde özür ama 166 santim ve uun bacak bana komik geldi:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok kilolusun. en az 25 kilo vermelisin. ramazanda 10 kilo verirsin. geri kalan 15 kiloyuda yaz bitmeden erit.
00 Yorumla
+1 yılSpor yapacaksın diyet yapacaksın iradene hakim olacaksın başka türlüsü imkansız
00 YorumlaBoyun 166 bacaklarin cok uzun?
219 Yorumla- +1 yıl
95 cm i bacak galiba
- +1 yıl
Anlam verebilmiş değilim, nasıl oluyor ki o abla :)
- +1 yıl
Herkesten özür dileyerek söylüyorum sanırım gotten bacaklı dedikleri bu olsa gerek =D
Soran+1 yılboyla ne alakası var? boyuma göre çok uzun bacağım ne cahilsin kardeş ille uzun boymu gerek :)
Soran+1 yılevet sen kralicesin mutlumusun. ulan ne akılsız insanlar var boyla kiloyla fiziğin ne alakası var. boyu 180 olup 55 kiloda, kolum kadar bacak boyu olmayan çarpık bacaklı kalın belli düz göğüslü kalçalı bir hatunun fiziği nerden güzel sayılıyor. evet bacağım uzun uzun bacak diye bacak kısmının vucudun üst kısmından uzun olmasına derler. üst kısmı uzunsa bacağın kısa oluyur çok bilgilisin belli oluyor bunu bilmediğine göre :)
- +1 yıl
Haha :) Yarıldım resmen, bu kadar laf sokma abla çocuğa yazık, çok iddalasiyorsa boydan çekilmiş foto atsın görelim, bu kadar kendini dev aynasında görmeye gerek yok :)
Soran+1 yıl90 kiloluk bir yağ torbası görmeye meraklıysanız tabii
- +1 yıl
Haha :) Aynen, katılıyorum. Yani neyin davasını yapıyorsun bu kadar. Kilolu ve fiziği iyi olmamak çok mu kötü ve utanılacak bir durum. ilk önce insan kendisine saygı duymalı ve bu durumdan hoşnut kalmalidir. Kilo dediğin şey verilip gider o kadarda kötü değil,24 kilo vermiş biri olarak konuşuyorum. O yüzden gözünde büyütme.
Soran+1 yılgugıla yaz barbara diye bol bol bak göz möz neyın varsa açarsın artık asdf.
- +1 yıl
Gugila mi yazayım :) Haha, koptum resmen. Google olmasın o. Barbara kim sen kim :) Karsilastirdigin kişi bir melek, manken yani. Solda sıfır kalırsın inun yanında.
Soran+1 yılulan ne iğrenç ve biryerleri kalkık bir insansın. makara olsun diye yazdım hala laf sokma peşinde ergen. google olduğunu biliyoruz herhalde ay ciddimisin? bende salaktım bilmiyordum google olduğunu. makara yapacak tipte değilsin. sana fiziğim barbara gibi demedim güzel fizik arıyorsan git ona bak dedim. ille biryerinden anlayıp insanları ezeceksin değilmi. neyse iyigeceler.
- +1 yıl
Ergen sen olmayasin :) Lisedeki birinin ergen demesi çok ilginç, yaş kaç 16-17. universitedeyim kuzum sen önce görüşünü bir düzelt, kilonun fizik ile alakası yok diyen bir kişiyle karşı karşıyayız. :) Bunu kime desen sana başka tarafıyla güler.
Soran+1 yılsende kişiliğini. üniversiteye giden adammı oluyor aha 1-2 seneye bende ünideyim ne değişecek. hiçbirşey. bende 4 sene önce 45 kiloydum. ne değişti. hiçbirşey.
- +1 yıl
Tamam abla sustum :) Ne de olsa insanoğlu, baktığı pencere farklı.
bakkala yuvarlanarak mı gidiyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılçok komik
+1 yılAlice harikalar diyarına falan mı düştün.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden beleş kekmi dağıtıyorlarmış
- +1 yıl
Kakaolu Üzümlü hemide.
Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. sen bildiğin şişkosun
13 Yorumla
+1 yılHic ugrasma bence cok degil kilo iyi boyuna gore
06 Yorumla
Soran+1 yılnesi iyi :S
- +1 yıl
Boyuna gore kilo iyi sanirim kalcalar biraz genis senin
Soran+1 yılöyle :Ss
- +1 yıl
Bence cogu erkek sever kalcali bayani bosuna dememisler yemegin salcalisi kadinin kalcalisi diye bosver iyisin alma boyle iyi bnce
Soran+1 yılama kalça da salça değil montofon olunca kimse sevmiyor sevgilim çok şişkolaştım ve çirkinleştim diye ayrıldı geçen sene ozaman aldım üzülmekten :S
- +1 yıl
Uzulme ya benim hosuma gider gercekten mutlu olursun
+1 yılFizik zaten kiloyla alakalı olan birşey değil mi?
10 Yorumla
+1 yılDüzgün fizik için değer diyet için diş sıkmaya.
00 Yorumlaaz yiyecen yapacak bir şey yok
00 Yorumlayaşını öğrenebilir miyim? ama gerçek yaşını
02 Yorumla
Soran+1 yıllisedeyim
- +1 yıl
Bak herşeyden önce şunu iyi bilmesin sen hala güzel bir kızsın. Bak ablacım ne kiloların nede başka birşey seni çirkin yapmaz. Eğer sağıklı olmak istiyorsan tabi ki diyet yap, ama daha güzel gözükmek için kendinden ve yapmaktan zevk aldığın şeylerden ferakat etme. Çikolata ye ama hergün 2 parça ya bol su içmeye çalış ama herşeyden önce bunu sağlık için yap.
+1 yılMotivasyonunu kaybetme
00 Yorumla
+1 yıluzun bacak büyük göğüs offf :)
00 Yorumla
+1 yılolduğun gibi kal birde hızlı resimde görelim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyürü koş bol su mutlak düzgün kahvaltı süt şart
00 YorumlaO halde kilo ver
00 Yorumla
+1 yılsağlam irade...
00 Yorumlao zaman zayıfla :)
00 YorumlaBoyle iyi bence.