Vitamin hapı kullananlar var mı? İşe yarıyor mu? Sürekli kullandıktan sonra bıraktığınızda hemen hasta oluyorsunuz diyenler var? Doğru mu? Kullananlar hangi markayı önerir?
Vitamin hapı kullananlar var mı? İşe yarıyor mu? Hangi markayı önerirsiniz?
Ben uzun süredir çeşitli vitaminler kullanıyorum. Dönem dönem değiştiriyorum sürekli aynısı olmuyor. bir süre de ara vermiştim ama kullanmadığım için hasta olmadım. Bence ürünün içeriği çok önemli ya çünkü vitamin d diye alıyorsun içindeki aktif oran, yani işine yarayacak oran çok az oluyor. takviye gıda ürünlerinde benim güvendiğim birkaç marka var tavsiye ederm kesinlikle. öncelikle solgar tabi ki, bu işin bir numarası diyebilirim. Hyaluronic acid'ini düzenli kullanıyorum. Onun dışında Microbiome var. ürünlerinin çoğunu kullandım gayet memnun kaldım. düzenli olarak da dinç tutması için vm complex ile zayıflamaya yardımcı olması için lactobacillus gasseri kullanıyorum. tavsiye ederim
bende sac dökülmesi oldugu icin doktora gitmistim vitamin eksikligi cikmisti haplar kullandim gecti ama tekrar basladi sana tavsiyem haplara bagli yasama ben öyle yapiyorum artik saglikli beslenmeye özen göster vitaminli seyler ye sebze meyve avokado gibi seyler
Merhaba evet ben kullandim pharmaton ama pek etkili degil bundan once eczacim baska bir takviye onermisti pharmaton ve supradin in ozelliginden fazladan birsey varmis o daha iyiydi gunu epey zinde goturuyordum
Yarayip yaramamasi metebolizmayla alakali. 20 yasimda kullanmistim kilo alamiyirum diye, işe yaramadi pek... Simdede kilo veremiyorum. Belkide 15 yil sora etkisi oldu bilemiyirum 😂😅