kendime bir diyet listesi hazırladım her yemekten sonra 700 kere ip atladım en az 500
12de kahvaltı yaptım 6 da yemeği kestim 18 saat aç kaldım falan 8.5 kilo verdim yağdan mı gitmiştir sizce
12de kahvaltı yaptım 6 da yemeği kestim 18 saat aç kaldım falan 8.5 kilo verdim yağdan mı gitmiştir sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ödemdeden gitmiştir bence 14 günde bu kadar kilo imakansız gibi geliyor ilk başta verilen kiloların heosi ödem zaten onalrı verdikten 1 ay sonra kilo vermesi dahazor oluyor
Ödem ve kastan gitmiştir bu kadar hızlı kilo vermek felaketle sonuçlanır
Kastan da gitmiştir muhakkak.
3 kg ödem 2 kg yağ desen 3.5 kg kasdan gitmiştir.
zararı olur mu ki
Kaç kilo ile başladın
52 (boyum kısa
Yüzde 17 lik bir kilo vermişsin ölmediğine dua et. Çok zararlı çok
İyiymiş toplam kilon ne ki
44 kilom şimdi
Anladım kas yag karışık gitmiş bence çünkü kilo az. Sende yağ olmaz cok
Bana da söyle nolur
veririm tabiki dur yazıcam :)
diyete başlamadan önce tuz, şeker hiç kullanma günde 10 bardak su iç kilo vermeni hızlandırır
tatlı ihtiyacını karşılamak içinde suyun içinde 1 tane çubuk tarçın 2 tane salatalık, 1 limon ve taze nane yaprakları.
saat 12 Kahvaltı: 2 yumurta 1 tane kırmızı biber 5-6 tane de yeşil biber ve bir kibrit kutusu kadar peynir
(kahvaltıdan sonra 700 kere ip atlaman lazım)
ip atladıktan sonra karnın açıkacak onun için öğlen
türk kahvesi ve içine 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı.
öğlen 3:00 yoğurdun içine sumak, keten tohumu herhangi bir salatalık malzemesi (marul, salatalık gibi
1 yemek kaşığı chia tohumu veya yulaf
burda da 300 ip atlaman gerek yarım yarım saat arayla
akşam 5-6 gibi : 100 gram kırmızı et veya 100 gram tavuk eti veya hiçbiri yoksa 100 gram beyaz peynir bunların hepsini önce salatalık malzemelerimzi doğruyoruz kıvırcık, göbek ne varsa hepsinden.
tuz/yağ asla ilave etme istersen 1 yemek kaşığı sirke veya 1 yemek kaşığı limon suyu koyabilirsin.
ve daha sabah 12ye kadar hiçbirşey yeme
Teşekkür ederimm 🌸❤
rica ederim
Ciddi misin bende bu diyeti yapmak istiyorum
istersen verebilirim ne yiyip ne yapacağını ama kesin sonuç alırsın kuzenimle yaptık
Bana yazar mısın bu diyeti lütfen
Evet lütfen yaz
Ords mısınız
diyete başlamadan önce tuz, şeker hiç kullanma günde 10 bardak su iç kilo vermeni hızlandırır
tatlı ihtiyacını karşılamak içinde suyun içinde 1 tane çubuk tarçın 2 tane salatalık, 1 limon ve taze nane yaprakları.
saat 12 Kahvaltı: 2 yumurta 1 tane kırmızı biber 5-6 tane de yeşil biber ve bir kibrit kutusu kadar peynir
(kahvaltıdan sonra 700 kere ip atlaman lazım)
ip atladıktan sonra karnın açıkacak onun için öğlen
türk kahvesi ve içine 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı.
öğlen 3:00 yoğurdun içine sumak, keten tohumu herhangi bir salatalık malzemesi (marul, salatalık gibi
1 yemek kaşığı chia tohumu veya yulaf
burda da 300 ip atlaman gerek yarım yarım saat arayla
akşam 5-6 gibi : 100 gram kırmızı et veya 100 gram tavuk eti veya hiçbiri yoksa 100 gram beyaz peynir bunların hepsini önce salatalık malzemelerimzi doğruyoruz kıvırcık, göbek ne varsa hepsinden.
tuz/yağ asla ilave etme istersen 1 yemek kaşığı sirke veya 1 yemek kaşığı limon suyu koyabilirsin.
ve daha sabah 12ye kadar hiçbirşey yeme
Ben gün-de 3 littre içiyorum nasıl olur
farketmez en az 1 litre içmen lazım zaten
Her gün yapacağım demi bu diyeti
evet 2 hafta boyunca hergün
Bunları yapınca akşam bir spor yapsam nasıl olur?
olur tabi ama ip atlaman şart
Çok teşekkür ederim Çok sağol bir kahve borcum oldu:(
yok ya ne demek :)
Hayır ya ne ne demek kilo vermeme yardım ediyorsunuz belki yarıyacak 8.5kilo vereceğim yineede bir kahve ısmarlayacağım:) olmazsa yaz bana konuşuruz
grek yok gerçekten