+1 yıl12senedir bende içiyorum.10gün içmedim hastalandım. gerçekten zor. önümüzde ramazan var. oruç tutuyorsa bu bir fırsattır. doktorların yapabileceği bişey yok.171aradım. psikojik yardım ediyorlar o da fayda etmiyor. bir anda kesmek zor. ters tepki de yapabiliyor. iradeyle ilgili.. tek çaresi inatlaşıp içmemek. gün içinde belli ataklar oluyor.4 5dakika... onları atlatmak lazım. ve bu uzun bir süreç. istek 1 2ay da bitmiyor. ben bu ramazan bırakmayı düşünüyom inş.. iftarla sahur arası tutuyorsun kendini.. ve bu bir fırsat.. sadece tavsiye..
04 Yorumla
Soran+1 yılYa benimde korkum bu zaten yan etkiler çok ağır kendisi kasap elini filan bile kesebilir endişe ediyorum gerçekten beni hastaneden toplarsınız diyo azallık baya zaten 4 ayda gunde 2 paketten 1 e inebildik dahada inmesi için bekliyoruz yavaş yavaş azaltıyor bilmiyorum ise yarar mı :(
- +1 yıl
İşi de zormuş.. ramazanda oruç tutuyorsa bırakmak için tek fırsat..1ay isteği azaltmak için iyi bir zaman dilimi.. ramazan dışında çok zor.. dediğin gibi kasap bide
Soran+1 yılRamazan işe yara inşallah dua ediyorum kurtulsun diye
- +1 yıl
İnş
En İyi Cevaplar
sigarasız bir hayatı düşünemiyordum ama kafaya koydum ve bıraktım anlatıldığı gibi zor bişey değil bence
029 Yorumla
Soran+1 yılKaç sene içtin
Soran+1 yılYan etkiler oldumu olduysa nasıl geçti
Soran+1 yılGerçekten yara filan oluyo ya onları dert ediyo
Soran+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılBiliyorum bende bıraktım onun kadar dert etmedim tan etkisini filan ama o yara filan olucak diye endişe ediyo geçen seferki denemesinde olmuş
Soran+1 yılÖyle olursa onu terk ederim sanıyo sorun bu
Soran+1 yılÖyle değil sigara yüzünden yara bere olursa onu bırakcam zannediyo bırakınca çıkan yan etkilerden sonra onu terk ederim sanıyo
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama neden şanslı ki?
Soran+1 yılSonuçta eşi olacağım elbette önemli o benim için zaten onu düşünmediğim bir tek anım yok sigaranında onu benden almasına izin vermeye niyetim yok o hep bir oğlu olsun istiyordu ben anne o baba olacaksa oğluna iyi örnek olmalı hem ilk sıkıntıda kaçacaksam evlenmenin ne anlamı olur ki destek olamayacaksam ona benim yaşamamın bir anlamı olmaz
Soran+1 yılNeyin var? Bir kusurum olduysa çok özür dilerim gerçekten
Soran+1 yılHazır yağmur yağarken dua edelim bence :) insallah sende gönlüne göre birisini bulursun
Soran+1 yılHadi ya o kadar yani
Soran+1 yılŞansın ya dönerse :)
+1 yılKullanan biri olarak söylüyorum hea deyince olmuyor aslında benim öyle bir amacım yok içmediğim zamanlar krizlere girmedim mi girdim ama imkansız değil bırakılır yine -_-
04 Yorumla
Soran+1 yılBende 7 6 sene içtim bıraktım şimdide o bırakmak istiyo yan etkilerde kriz filan olduğunu sanmıyorum
- +1 yıl
1-2 ay içmesin bakalım nasıl oluyor.) öyle uyuşturucu krizi gibi değil insanın içinde boşluk oluşturuyor
Soran+1 yılBen 2 aydır içmiyorum boşluk filan yok sevdiklerim var hayatımda o var sigara zaten zaman kaybı
- +1 yıl
aynen -_-
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Ben anında bıraktım. 4 senelik bir kullanıcıydım tabi. Ancak adamın bağışıklık sistemi bırakınca bir çökme dönemine girer. Çünkü ciğer hemen temizlenmeye çalışıyor, fazla mukoza üretiyor, bu konuşmaya bile engel olabiliyor ve sinüsleri tıkayıp baş ağrısı yapıyor. Ancak en fazla bir ay sonra normale döner.
15 Yorumla
Soran+1 yıl4 seneyle 14 sene arasında ciddi bir fark var biliyorsun değilmi ayrıca bu soruyu adam gibi okuyup bir sen değinmek istediğim kısmı anlamışsın +1
- +1 yıl
Aradaki farkı anlayabiliyorum ancak dedem 14 yaşında sigara başlayan adam 40'ndan sonra sigarayı tek günde bırakmış. Yapılamayacak bir şey değil. Ben sigarayı çok sevdiğim halde bıraktım. Bağımlılık ötesi bir şeydi bendeki. Zaafım vardı tütün ürünlerine. Hala da var. Bir paket koy önüme 3 saat dayanmaz. Seneye vurmadan önce böyle de bir değerlendirmek lazım. Bu soruyu cevaplayacak insan sigarayı seven insan olmalı. Alttaki cevapları boş ver. Sanki kendileri çok sağlıklı yaşıyormuş gibi bir bağımlıya sitem etmeye gelmiş hepsi.
Soran+1 yılPeki yan etkiler nasıl geçecek yara filan olursa ?
Daha önceki denemesinde olmuş
Soran+1 yılO yüzden korkuyo işte filan sorun olabilir onun için hastaneden yardım alsak başka bir yolu yok mu
Bunu onun psikolojisine dayalı yardımla yapabilirsiniz. Huzuru hissettirmeli ve ona özgüven sağlamalısınız. Hastane kapısı açmayın bence çünki daha fazla bunalıma girer. Eğer asabi bir kişiliği varsa ona ailevi zararları göstermeli ve hissettirmelisiniz. Öncelikle herşey beyinde bitmeli. Durum çok ciddi ise yaşam koçu edinmeli ve önce o lanet nikotin ruhundan temizlenmeli ki genelde sıkıntı o meletten çıkarılır. Umarım yardımcı olmuşumdur.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim söylediklerinizi gayet anladım :)
Ben 13 sene sigara içtikten sonra birden bıraktım ve hiç öyle hastaneden falan toplanmadım. Ama ben günde en fazla yarım paket içiyordum bununda etkisi olmuştur büyük ihtimalle.
Tabi şuanda yine sigara içiyorum bıraktığım süre tam beş yıl sigara içmedikten sonra canım istedi ve şuanda yine sigara içiyorum ve yine yarım paketten fazla sigara içmişliğim yok gün içinde.04 Yorumla
Soran+1 yılO günde 2 paketten 1 e indirdi
Soran+1 yılO yüzden dedim ya zaten
+1 yılSigara bırakma poliklinikleri var. Genelde göğüs hastalıkları ilgileniyor bununla. bir form veriyor sana diyo ki bu form a içtiğin sigaraları yazacaksın bu form sende duracak. Kimle Ne zaman Saati Sebebi ve Kaç tane içtiğini yazacaksın diyor 3 gün sonra seni tekrar çağırıyor. Vediği form zaten sigara içmeyene bile sigara içirtir :D
04 Yorumla
Soran+1 yılSıkıntı yok
- +1 yıl
Hastanede çalıştığım için prosedür ü iyi biliyorum yani :D Çünkü bende o lanet polikliniğe gittim. O günden sonra daha fazla içmeye başladım :D
Soran+1 yılOnun yerine ben yazarım hepsini biliyorum
- +1 yıl
:))))) o zaman sıkıntı yok
+1 yılHastanelik olur vs onlar fasa fiso yok öyle bir şey kendim sigara içen biriyim irade meselesi bırakmasınfa şunu tavsiye ederim bırakıcam değilde bugün hiç sigara içmeyeceğim gibi düşünsün yarın umrunda olmasın yani gün için karar versin bigün dayancam gibisinden ertesi günde aynı olay böyle böyle
03 Yorumla
Soran+1 yılYan etkiler hakkına hiç bilgin yok demi
- +1 yıl
Tabiki sıkıntıları olur ama gidipte hastanedr yoğun bakıma almazlar cesaret biraz kendisiyle savaşsın o baştan yenik düşmüş
Soran+1 yılYara fikan olucak diye dert ediyo onu bırakcam sanıyo bence saçmalıyo bırakacak olsam parmağımda yüzüğü olmaz
bu tamamen kafada biten bir olay bende içiyordum ve inan tek seferde bıraktım - şöyle dedim kendi kendime Sigara sen mi beni Yönetiyorsun ben mi Seni ve hiç uğraşmadım dediğim gibi tek seferde hem bende günde 2 paket sigara içen birisiydim yani düşün artık
04 Yorumla
Soran+1 yılOda bırakmak istiyo ama yan etkiler oluyor
- +1 yıl
Sigara Öyle bir şey Ki diyelim ki hastalığın var ama ortaya çıkmıyor bilmiyorsun bile sigaranın kendi mikrobu vücudu ele geçirdiğinden bu beden benim ben hükmederim deyip bir çok hastalığı bastırır ortaya çıkmasını engeller ancak bıraktıktan sonra ortaya çıkar bence bir an önce bu işin uzmanlarına danışın hatta 171 diye bir hat vardı sanırım gerekirse ona bile danışın...
Soran+1 yılHemen bugun arayacam tskler
Bırakma hevesi olacak bir kere adamın
Yoksa iş yürümez dostum.14 Yorumla
Soran+1 yılYa gerçekten istiyor kendi söyledi bırakmak istiyorum diye ama aniden bırakamaz anında hastanelik olur sorun orda zaten doktor kontrolünde bırakması gerek
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten bunu sormuştum çok sağol bir yardımı olursa sana çok dua ederim Allan razı olsun
Bırakıyorum dedim bıraktım, azalttım hikaye dir, 1 tane bile içmeyecek, dumanından ve içilen ortamlardan uzak duracak, psikolojik ve fiziksel bir bağımlılıktan kurtulmak çok zor, önce el alışkanlığı sonra psikolojik bağımlılıktan kurtuluş gerçekleşir, kendi iradesiyle büyük mücadele vermek zorunda, 1 yıl aralıklarla rüyamda derin nefesle sigara içiyor ve böyle güzel birşey bırakılırmı diyordum, gerisini sen düşün,15 yıl içtim 11 yıl oldu kurtuldum, inşallah nişanlında kurtulur.
05 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten bırakma denemeleri sürüyo her seferinde daha kötü oluyo sorun içme isteği değil sorun bıraktıktan sonra yaşacağı yan etkiler
Soran+1 yılGerçekten yardımcı olurlarmı
Soran+1 yılTeşkkür ederim bunu da deneyecez
bırakmış birisi olarak tavsiyem azaltma yöntemi işe yaramaz bar club tarzı yerlerden uzak duracak ki alkol kullanıyorsa cidden çok zor.. kafada başlamak lazım bunu için senin desteğin şart zamanla çok rahatsız olduğunu kırmadan öperken rahatsız olduğunu belirt işe yarayacaktır.
06 Yorumla
Soran+1 yılYa kendi bırakmak istiyo zaten bara filan takılmaz içki içmez evden işe işten eve kendi halinde birisi taş çatlasa 2 ya da 3 arkadaşı var gerisiyle konuşmaz bile daha önce bırakma denemesinde başına gelmeyen kalmadığı için hastanelik olmaktan korkuyor günde 2 paketten 1 pakete indik yavaş yavaş iniyoruz yan etkiler benim için sorun değil ama o çalışan bir adam ailesi köyde yaşıyo burada benden başka kimsesi yok ne yapabilirim bilmiyorum kendisi artık sigaradan bıktım diyo ama mecburiyetten içiyo içmediğinde çok kötü oluyo
Soran+1 yılÖyle birşey değil beni anlamadınız yan etkiler olacak diye hastanelik olmak sorun onun için
Soran+1 yılNereyle görüşmem gerek peki
+1 yılsacmalık aninden hastanelik olcak hiç bişey yok korkma sakın ben evde sigara içmiyorum baskıdan dolayı aramıyorumda sigara içilen ortamlardan uzak dursun canı istediğinde sakız cekrdek yesin hatanelerde sigara bırakma vardır ayrıca babamda 14 seneden daha fazla içti kesti birden hastaneden falan toplamadık hastane hikaye ama tımarhaneden topplarsanız ayrı
00 Yorumla
+1 yılBırakmak isteyen tek seferde bırakıp kopabiliyor 40 senedir sigara içen Amcam Tek gecede sigarayı bıraktı
Nasıl mı?
AKCİĞER KANSERİNDEN ÖLDÜ !15 Yorumla
Soran+1 yılAma ben onu kaybetmek istemiyorum
- +1 yıl
İbretlik birşeyler göster ona
Bak o amcam ölünce akrabalarımın yarısından fazlası sigarayı bıraktı.
hEPSİNE İBRET OLDU
Soran+1 yılYa sorun o değil bırakmayı kendisi istiyor sorun vücud bıraktıktan sonra toparlanmaya çalışıyo bu sırada yan etkiler çıkıyo ortaya direk hastanelik olur bunu diyorum kontrollü bırakması için bir doktora götürmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
Nikotin sigaradan (tütünden) sonra en çok PATLICAN bitkisinde var.
Bunu tüketsin canı sigara çektiğinde bak farkında isen sigara içmeyen insanlar patlıcan yemeyi çok everler çünkü insanın Nikotine de ihitiyacı var ve bu PATLICAN ve bunun gibi bazı besinlerde mevcuttur.
Tabi doktor desteğialsanız olur ama piyasadaki sigara bıraktıran firmalardan uzak durun derim.
Soran+1 yılZaten onlara inanmıyo hapların boşuna olduğunu biliyoruz doktor desteği nasıl alabiliriz?
- Sağlık konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yıl15 sene içtim bırakıyorum dememle bıraktım.. hiç birşeyde olmuyor emin ol sadece 3.4. gün falan bir ağız sulanması yapıyor hee bir de kaşıntı yapmıştı bir kaç gün sdfsdfds
03 Yorumla
Soran+1 yılYani en fazla yan etkiler birkaçgün mü sürüyor?
- +1 yıl
tabikide babam 30 senedir hatta fazlası var eksiği yok içtiği sigarayı bir anda bıraktı.. genelde insanı rahatsız eden ağız sulanması
Soran+1 yılBende bunu demeye calısıyodum tesekkür ederim
+1 yılya o 171 hattı doktorlar felan hikaye hep ilgilenmiyorlar hastaları olduktan sonra senı takmıyorlar kelle başı performans maaşı aldıkları için
06 Yorumla
Soran+1 yılBenimle baş edebilecekse sallamasın adamın canına okurum ben annem ameliyat olduğunda yanlış ilaç yazan doktorun canını okudum ben
- +1 yıl
bir ilaç var adını bulamadım şimdi sigarayı bırakmada destekçi bir ilaç ama baya destekçi içemeyecek hale getiriyor
Soran+1 yılDerken?
- +1 yıl
cınoxin miydi neydi öyle bir adı vardı paketi 200 tl civarı
Soran+1 yılPara tuzağı
- +1 yıl
yok emin ol değil sigara düşmanı e sen bilirsin sen oyle deyince övesim geldi ilacı
+1 yılBabam otuz senelik bir kullaniciydi. Birden birakti. Bir haftalik iyilesme sureci kotu gecti. Eli ayagi yara oldu ama sonra birden duzeliverdi. İradesi gucluyse birden biraksin yoksa rehabilitasyon merkezlerine muracaat etsin :D
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet o da dediğin gibi olmuş daha önceki denemesinde ama iyice araştırmaya çalışıyorum kendisi istemiyor sigara zaman kaybı dedi benimle yaşamak için daha çok ömre ihtiyacı olduğu kanısında bırakmakta kararlı ramazanı vesile etmeyi planlıyor ama yan etkiler nasıl azaltılabilir çunkü burada kimsesi yok ailesi köyde ve çalışmak zorunda
- +1 yıl
bir haftalik isten izin cok iyi olabilir. Yan etkisini azaltmak icin de agzini mesgul etmesi oneririm. Mesela agzinda bir kurdan falan bulundursun. Ramazan disinda surekli cerez falan yesin. Uzun yasamak istiyosa sigarayi erken birakmasi sart :)
Soran+1 yılBunun için elimfen geleni yapacağımı ve yanında olacağımı söyledim ona
- +1 yıl
Senin elinden bise gelmez :D Sadece kisiye bagli bir irade meselesi :D
Soran+1 yılPsikolojik destek diye bişe duydunmu?
- +1 yıl
Emin ol bu konuda psikoloji falan kalmiyo destek de yemiyo :D
Soran+1 yılGörücez yarayıp yaramadığını
- +1 yıl
Kolay gelsin :D Tesekkurler :D
temiz hava iyi geliyor kendim için söyleyeyim memlekette 1 haftada 1 paket sigara içemiyorum. Yaşadığım yerde günde 1 paket gidiyor.
011 Yorumla
Soran+1 yılZaten evlenince istanbulu terk edecez
Soran+1 yılAma yara filan olucak diye dert ediyo
Soran+1 yılGeçen denemesinde yara oldu bende bıraktım bendede baş ağrısı kaşıntı vs oldu geçti ama
Soran+1 yılCildiye faydası olurmu yardım ederlermi
Soran+1 yılİnsallah demin telefonda 2 tane sigaram var grip oldum canım istemiyo bırakcam galiba dedi
Soran+1 yılUmut ediyorum ins
gezecek tozacak 3 4 gün ilgisiz alakasız bırakmayacaksın öyle ki hiçbirşeye sinirlenmeyecek çok sakin olacak sigara aklına gelmeyecek 3 4 gün icmesin 1 haftada yanında felan içmeyin bırakır iradesi sağlamsa
03 Yorumla
Soran+1 yılYan etki olacak filan sorun burada
Soran+1 yılKasap kendisi ve burada benden başka kimsesi yok evlenmek kolay değil çalışması gerekiyo anlık dalgınlık elini kesebilir veya yaralar olusabilir kasıntı tutabilir baş ve kulak ağrısı olabilir daha öncede yasadı bunları
ben bıraktım 1 aydır içmiyorum hasta oldugumda bırakmıstım bı sure içmeden durunca tiksiniyosun zaten ama ilk bıraktıgında o boslugu doldurmak lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılÇerez filan alırım ona
- Sağlık konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılBir anda biraksin hiçbir şey olmaz sadece sinirli olur nikatoin alamayinca vucudu kasinir agzi bos durmaz kilo alabilir
03 Yorumla
Soran+1 yıl14 senedir içiyor geçen sene bırakma denemesinde çok kötü oldu hep yara oldu filan kendisi kasap işi çok dikkat gerektiriyo elini kesebilir vs baş ağrısı filan oluyo bırakırken vucud toparlanmaya çalışıyo bu arada bu ve benzeri yan etkiler çıkıyo beni hastanelerden toplarsınız dedi ailesi de köyde burada tek yaşıyo benden başka kimsesi de yok burada ne kadar ne yapabilirim bilmiyorum geçen sene başına gelenler yüzünden bu sene denemeye korkuyo yardım alması şart
- +1 yıl
Babam 50 yasinda ilk okul 4ten beri iciyomus sigarayi 2 sene evvel birakmaya calisti 4 gun icmedi vucudunda kasinti oldugunu soyledi sonra 1 tane icince kasinti kesildigini soylemisti nikotogin alamayayinca oyle oluyomus
Soran+1 yılO yüzden aniden bırakamıyor ya zaten
30 sene içipde bırakan adamlar var , bence aniden bırakmalı ve bir daha ağzına sürmemeli, hatta sigara içilen ortamlardan dahi uzak durmalı..
07 Yorumla
Soran+1 yılAniden bırakınca ölebilir bile
Soran+1 yılYan etkiler oluyo ama? Kendisi zaten dikkat gerektiren bir işte çalısiyo bir anlık dalgınlık herşeyi mahveder
- +1 yıl
Yan etkileri tamamen piskolojik diye düşünüyorum, aklını içmek kurcalıyor, zaten bırak o yüzden kilo alır ağzı boş durmaz aklıma gelmesin diye, ama tavsiyem direk olarak bırakması , hatta kimseye bıraktım bile demeden. Ne kadar yan etkisi olur ise olsun, içmek kadar zararlı olmayacaktır
Soran+1 yılBiliyorum bende elimden geldiğince destek olmaya çabalıyorum
Soran+1 yılİnşallah
Sigarayı birden bırakamazsın gün geçtikçe azaltmaya çalış
02 Yorumla
Soran+1 yılAniden bırakırsa yan etki olacak diye demi
+1 yılhastaneye götüreceğine sigarayı tersten yakıp içir kesin çözüm
02 Yorumla
Soran+1 yılDalga filan mı geçiyosun?
- +1 yıl
yoooooo
171 Sigara Bırakma Hattı
02 Yorumla
Soran+1 yılİşe yaramı sence
+1 yılPsikolojik birşey bu :)))
027 Yorumla
Soran+1 yılNey psikolojik olan? Yan etksi mi? Burada benden başka kimsesi olmayışı mı? Hastanelik olmaktan korkması çalışamazda eşyaların taksidi ödeyemem diye korkması mı? Yoksa defalarca bırakma denemesi yapıp her seferinde hastaneyi boylaması mı? Nedir psikolojik olan? Adam bırakmak istiyo kafasında zaten bitirmiş
- +1 yıl
Hmm alo177 yi denemelisin :))
Soran+1 yılDeneyecem zaten
- +1 yıl
Dene :))
Bu arada ben sincap :D
Soran+1 yılHangi sincap benim tanıdığım bitane sincap var
- +1 yıl
Tamam işte o sincap :D
Soran+1 yılEminmisin o sincap olduğuna o ks nin en renklisi :D
- +1 yıl
Malesef artık değil :/ banlandı :( artık cool_boy_Story var ^.^
Soran+1 yılŞimdi fark ettim cidden gitmis hesabın üzüldüm :(
- +1 yıl
Tam 9800 xper çöpe gitti :(((
Soran+1 yılNeden öyle oldu peki?
- +1 yıl
Trollük yapıyomuşum galiba nedenini tam bilmiyorum ://
- +1 yıl
Bir sabah uyandığımda şutlanmıştım :D
Soran+1 yılTrollük yapmak ne demek?
- +1 yıl
Komiklik yapmak saçma sapan cevaplar vermek falan :Dd
Soran+1 yılSana yazık olmuş yaa geri alamıyon demi
- +1 yıl
Alamıyom hayır :D
Soran+1 yılÇok yazık olmus :(
- +1 yıl
Ya şaka mı yapıyosun ne yazık olmuşu ayol :D
ÇOKTA LÜLÜ :D
Soran+1 yılDeğişmişin sanki biraz
- +1 yıl
Herkes öyle söylüyor nasıl olmuşum ki :))
Soran+1 yılBiraz daha sert olmuşsun
- +1 yıl
Hadi ya hangi anlamda :)
Soran+1 yılEskiden daha umursamazdın :)
- +1 yıl
Bu güzel bir yenilik :)
Nickimi nasıl buldun bu arada :D
Soran+1 yılEskisi daha güzeldi alışmıştık sanki
- +1 yıl
Eveet :(( ama artık sincaplı nick gördüler mi direk atıyolaar :(((
Olsun ben yine aynı sincapım ^.^
Bende bıramiyorum ya çok kötü bir durum
04 Yorumla
Soran+1 yılBırakmak istiyo ama yan etkiler çok zorlayıcı
Soran+1 yılElektirikli sigaranın vücudunun yan etkilerine bir faydası olacağını sanmıyorum sigara onun için sadece bir mecburiyet haline gelmiş her bırakma girişiminde kötü olmuş hastalanmış yine öyle olursa diye korkuyo
Elektronik sigara dene 10 gun sonra Can'ın istemez
05 Yorumla
Soran+1 yılKendisinde değil soru ne demek istediğimi anlamıyorsunuz bırakırsa aniden hastanelik olur sorun o ben doktora götürmek istiyorm kendi zaten istemiyo içmeyi bir anlamıyorsunuz detayda da bahsettim sorun bu
- +1 yıl
oyle bır ıstıyorkı denedım elektronık sıgarayı canın hep ıstıyor
Soran+1 yılSorun zaten istemesi değil ya etkiler
Soran+1 yılAnlatamıyorum ben sana derdimi
hiç bir bilgim yok hayılrısını dilerim anca
00 Yorumla
+1 yıl171 i ara
00 Yorumla
+1 yılirade!
00 Yorumla
+1 yılzor bırakır ama imkansız değildir
010 Yorumla
Soran+1 yılBırakması değil sorun yan etkisi sorun dikkat gereken bir iste çalışıyo anlık dalgınlık herşeyi mahveder
- +1 yıl
o zaman içmesin yani kimse zorla iç demiyor
Soran+1 yılO zaman sende cevap verme kimse sana zorla cevap ver demiyor
- +1 yıl
sanada kimse soru sor demiyor
Soran+1 yılBen yardımcı olacak arkadaşlara sordum senin gibi xper peşinde olanlara sormadım
- +1 yıl
xperle ilgisi yok senin sevgilin bırakmak istese bırakır sigarayı kendi bahane uyduruyordur işine gelmiyor
Soran+1 yılBenim nişanlımdan sanane? Onu benim kadar bilemezsin havaya gidiyo bu lafların
- +1 yıl
tabi tabi sanki sen nişanlını tanıyorsun da yarın öbür gün bırakırsa seni o zamanda tanıyorm diyecen mi
Soran+1 yılBenim nişanlımdan sanane ya? Bu şekilde yorum yapma hakkını nereden buluyorsun terbiyesiz
- +1 yıl
ya bir git işine ya sen önce kendi terbiyene bak 5 gün önceki seyi tartısıyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılbırakır bırakır..
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım