Sağlık Boğazım neden böyle normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler+1 yıl Kemik Güncellemeler+1 yıl Çok belli Boğazım neden böyle normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Koschei Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Muhtemelen kafan yana dönük. Vücudundaki yağ oranı da az. Gayet normal, bir çok insanda belli olur kafasını çevirdiği zaman. 1 0 Yorumla
aIperen Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 82% +1 yıl Görselde bir problem yok, böyle diye sorarken siz neyi kastediyorsunuz? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kemik belirgin Yorumla aIperen +1 yıl Çeneye göre konumlandırma yapılırsa sol taraftan aşağıya inen düz ve dik hatsa kastettiğiniz, o bölgede kemik yok. Boyun bölgesinde sadece kemik olarak boyun omurları vardır ve onlarda da böyle bir görünüm olmaz.Kemik olduğuna emin misiniz? Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum birşey belirgin anlamadım Yorumla aIperen +1 yıl Kulak altından omuz başına inen en kuvvetli kas grubu olan dokudur orası ve çene/omuz grubunu sıkınca ortaya çıkar. Yorumla
Mjeande Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl Boğazında bir şey yok bir a diyim resim cek bakalım bademciklerine bakalım 0 0 Yorumla
caydakidem Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 83% +1 yıl Gayet güzel bir boyun görüyorum. Anormallik varsa resimde belli olmuyor. 0 0 Yorumla
gencbilgeistanbul30 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bence bir sorun yok. Tam ısırmalık :) 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kafayı sağa çevirince herkeste oluyo o 0 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Kemik değil o 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Damar ya da kas olmalı, muhtemelen kas. Yorumla
hamza01010 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl normal bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kemik çok belli Yorumla hamza01010 +1 yıl çok zayıfsın ondandır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Muhtemelen kafan yana dönük. Vücudundaki yağ oranı da az. Gayet normal, bir çok insanda belli olur kafasını çevirdiği zaman.
Görselde bir problem yok, böyle diye sorarken siz neyi kastediyorsunuz?
Kemik belirgin
Çeneye göre konumlandırma yapılırsa sol taraftan aşağıya inen düz ve dik hatsa kastettiğiniz, o bölgede kemik yok. Boyun bölgesinde sadece kemik olarak boyun omurları vardır ve onlarda da böyle bir görünüm olmaz.
Kemik olduğuna emin misiniz?
Bilmiyorum birşey belirgin anlamadım
Kulak altından omuz başına inen en kuvvetli kas grubu olan dokudur orası ve çene/omuz grubunu sıkınca ortaya çıkar.
Boğazında bir şey yok bir a diyim resim cek bakalım bademciklerine bakalım
Gayet güzel bir boyun görüyorum. Anormallik varsa resimde belli olmuyor.
Bence bir sorun yok. Tam ısırmalık :)
Kafayı sağa çevirince herkeste oluyo o
Gayet iyi burdan bir anormallik görünmüyor
Kemik değil o
Ne
Damar ya da kas olmalı, muhtemelen kas.
ne güzel boğazın var
Dumduzt
Normal değil
Bence normal görünüyor
Ne olmuş ki
Normal