+1 yılöncelikle geçmiş olsun, hepimizden nefret etmene gerek yok :(
- adet döneminden önce tuzu kesmeye çalış... bana kalsa hayatından tuzu komple çıkar derim yapabiliyorsan
- kafein ve çikolatadan uzak dur. kafeini komple kes yapabilyorsan, çikolataya kimse karşı koyamaz bilirim ama adet döneminden 1 hafta önce kes lütfen
- her gün sabah fındık, ceviz, fındık gibi yemişlerden 1 avuç falan ye yiyebilirsen.
-dar ve sıkı iç çamaşırı kullanma, dar kot falan giyinme. özellikle 100% pamuklu çamaşırları tercih et.
- iç çamaşırlarını mutlaka ütüle, ütülemeden giyinme
-soğuk su yerine ılık su iç , coladan uzak dur , çünkü kafein var
- sigara, nargile ve alkol uzak dur ya da azalt kullanıyorsan
-probiyotik yoğurt yemelisin ve hatta özellikle yoğurt suyu içmelisin arada bir de olsa..
-yediğin gıdaların az işlenmiş olmasına dikkat etmelisin ( organik vs.)
- magnezyum, kalsiyum ve b vitamini içeren gıdalar tüketmelisin.
-eğer ki adet dönemin uzun ve çok kanlı oluyorsa b vitamin değerlerini ölçtür bu da sancıların artmasına sebep olabilir. doktora danış b vitamin kompeksi ya da b12 iğnesi kullanmanda sakınca olup olmadığını söylesin. b12 iğnesi çok iyidir, iğneden korkuyor b vitamin kopleksi kullan..
- bir de yine adet dönemin sırasında sıcak su torbası ve sıcak havlu ile press yapabilirsen iyi olur. ya da birisi masaj yapacak daha doğrusu karnını ovalayacak hafif hafif.
sana vereceğim tavsiyeler bu kadar.
tekrar geçmiş olsun.34 Yorumla
Soran+1 yılSağolun teşekkür ederim bu kadar nasıl bilgi edinebildiniz ki
- +1 yıl
hayat işte öğretiyor her şeyi :) sağlıcakla kal, dikkat et kendine. maydanoz suyu içebiliyorsan ondan da iç... serotinin için çikolata yerine elma ye. maydonoz ve elmanın syualrını karıştır iç...
kib..
Soran+1 yılTesekkurler :)
- +1 yıl
rica ederim :)
En İyi Cevaplar
Beyler alttan alın, kızın özel günü. Tabi ki canım biz çok pislik insanlarız :( Ne yapalım işte bizimde huyumuz bu.
Sana bi' hikaye anlatayım.
Akrep nehrin kenarında durmuş karşı kıyıya bakmaktadır.
Geçmek istemekte ama suyu geçmek için yaratılmamıştır, korkar.
Dostu olan kurbağaya seslenir:
Kurbağa kardeş, seninle dostuz biz,
dostluğumuz hatırına beni karşı
kıyıya geçirir misin?
Kurbağa kendinden emin bir şekilde:
Yapamam akrep kardeş, evet seninle biz dostuz
ama uzak durmalıyım senden.
Sen bir akrepsin ve zalim bir iğnen var, çekinirim senden.
Akrep, kurbağanın endişesini anlar, ama vazgeçmemiştir.
Bak kurbağa kardeş;
şimdi sen beni sırtına alıp karşıya geçirirken
seni sokabilir miyim hiç?
Bunu ancak bir aptal yapar.
Ben yüzme bilmem ki, seni sokarsam ben de boğulur ölürüm.
Mantıklı gelmiştir kurbağaya.
Hem eski dosttular, neden soksun ki? Kabul eder.
Akrep yaklaşır ve kurbağanın sırtına biner.
Suyu geçmeye başlamışlardır yavaş yavaş.
Derken, tam da suyun ortasında, kurbağa sırtında bir yanma hisseder. Akrep sokmuştur. Acı içerisinde
başını çevirir:
Neden? Neden yaptın bunu, bak şimdi sen de boğulup öleceksin...
Akrep üzgün ve pişman bir şekilde şöyle der:
Elimde değil.
Benim huyum bu.30 Yorumla
+1 yılBende çok sancı kesiyordum ne ağrı kesiciler ne de iğneler çare olmadı çok doktor gezdim hiç biri işe yaramadı en sonunda doktara yumurtalıklarımı alın dedim güldü ve medical hastenesinde doktorum bana agunastun diye bitkisel bir ilaç verdi 3ay düzenli bunu kullanırsan ağırlarında azalma oluyor ve adet dönemimizde b vitaminine ihtiyaç duyuyoruz bunun için adet olmadan önce magnezyum alıyordum tamamen zararsız ilaçlar ama doktora sormadan kullanma sıcak süt ve su torbası o anki ağrıyı alır bide soğan suyu içebilirsen çok iyi olur ama ben içemiyodum
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki sirtta soguk terler akiyor mu bende dogustan thalsen minor var yani kansizligim.. her adette titreme ve sancim oluyor
+1 yılyuh be adetin içinde erkekleri suçluyosun. hem evlenince geçer demiş senin çözümün erkeklerde bu kadar basit. kadın değerlidir evet de sen saçmalamışsın
04 Yorumla
Soran+1 yılYürü git kızım bu olay niye uzadı anlamıyorum
- +1 yıl
gerçi o acı fenadır acıyoken bir sinirle yazmış olabilirsin :D AMA BAĞLANTIYI ÇÖZEMEDİM?
Soran+1 yılBende anlamadim 4 tane kadim doguma gorundum 4 de sozde cok iyiler ama anlayamıyorum
- +1 yıl
allah kolaylık versin ya kötü bir durum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
+1 yılBenim eski sevgilimde senin gibi ağır geçiyordu geçmiş olsun ama bunun için birilerini suçlamak hiç adil değil. Allah sana böyle uygun görmüş böyle oluyor. O kadar ağrılı geçmese belki de yumurtalıklarınla ilgili sorun yaşacaksın belki ilerde çocuk şansın bile olmayabilir. O yüzden Allah mükemmel bir denge ile yaratmış insanları.
Erkeklerden nefret etme kısmına gelince de merak etme yakında bu düşüncen değişecektir. Daha yolun çok başındasın. 3-5 yıl sonra bir an önce evleneyim derdine düşersen şaşırma.
Erkekler her pisliği yapıyor diye de genelleme öyle arkadaşlarım var ki adamların eli kız eline değmemiş durumda sen nasıl o adamlara kötü diyebilirsin ki?
Allah'a şükür kendimi de bahsettiğin gibi bir pislik olarak görmüyorum. Kötü yanlarımda vardır elbet iyi yanlarım da orta halli bir şeyim genel olarak her insanın olduğu gibi.20 Yorumlaevlenince de geçmeyecek emin ol hikaye hepsi onların.sıcak su torbasını dene majezik iç ne bileyim işte ağrı kesici vurdur miden bulanıyorsa bulantı iğnesi yaptır tıp fakültesini terk etmeseydim kadın doğum ihtisası yapacaktım ama maalesef şu an ancak bu kadar yardımcı oluyorum.iğne vurduracaksan ağrı kesiciyle bulantı iğnesini karıştırmasınlar yoksa artık hiç ağrı hissetmezsin dikkat et :)))))))))))
243 Yorumla
Soran+1 yılOldu Sağol
Soran+1 yılFeminist olmama ragmen +1
Soran+1 yılBir erkegi asla en iyi cevap yapmam
Soran+1 yılKiz olur ancak cinsiyet degistireceksen olur
Soran+1 yılEvet sizin için üzücü bir haber galiba.d
Soran+1 yılAslinda kizlara ilgimin olmasini isterdim
Soran+1 yılSapık oldugunuz belli
Soran+1 yılO zaman cinsiyet degistirin kolayi var
Soran+1 yılBeyin eror
Soran+1 yılBen size ilgi duymuyorum sansiniza kusun.. cunku erkek milletinin tumu sapik
Soran+1 yılO.o? Ilk defa böyle biriyle karşılaşıyorum
Soran+1 yılBelkide asilmanin değişik bir versiyonu
Soran+1 yılErkekler sapiktir.. erkekler güce tapan asileyeti olmayn varliklardir bana göre
Soran+1 yılHyr.. konuyu saptirma
Soran+1 yılHyr asla erkek hic birssyi haketmiyor
Soran+1 yılAmin hiçbir erkeğin esareti altina girmektense yalnizlikkulaga guzel gelen en güzel şey
Soran+1 yılTurkiye de kadinlari arap ulkeleri gibi ezen hiç bir yer yokbu ülke gibi yöneticileri hep erkek
Soran+1 yılOlduğu zaman etmediğiniz zulm kalmadi
Soran+1 yılNiyeki
Soran+1 yılYok gayet iyi
Soran+1 yılYes sure
Evet var kesinlikle, var hemde...
Adet sancini yasarken bir plastik su torbasina doldur sicak suyu , agriyan yerine ya da biraz daha üstüne pressle ve yorganla kapat , ayaklarini sicak tutmaya bak, yüzde 500 eminim gececktr gecmis olsn18 Yorumla
Soran+1 yılSağol ama sadece hafifletiyor.. bitirmiyor
Soran+1 yılTeşekkürler tavsiyen için ve sen nerden biliyorsun bunlari
Soran+1 yılHimm anladım :)
Soran+1 yıl+1 anlayisiniz icin
Erkeğide Allah yarattı Allah kökünü kazımadıysa vardır bir bildiği fakat sana birşey söylicem fitne kin kıskançlık büyü fal gibi kötülüklerinde çoğu kadınlarda değil mi?
215 Yorumla
Soran+1 yılIlk indirildiginde erkekler kullannmis
Soran+1 yılGeçmiş olsun hemcinsim adina senden Özür dilerim :(
Soran+1 yılMaalesef bu kin bende kalici
Soran+1 yılBoşver bende kalsin
Soran+1 yılBen yumurtaliklarimi aldirmayi düşünüyorum. . Allah kadarda adaletsiz hic kimseyi görmedim ayrica
- +1 yıl
Allah kadar adaletsiz mi peki sen nefes alıyormusun alıyorsun peki bak aynaya bedenin var mı var Allah erkekle kadını eşit yaratmıştır fakat hem erkeğe hem de kadını birbirinden ayıran şeytandır ben Allah kadar adaletli birini görmedim bak benim annem akıl hastası amnesia hastası babaanemin büyüleri cinleri yüzünden o hale geldi bak her ne yaşadıysan Allah şifa versin istersen siteden mesajlaşarak konuşabiliriz kim olduğunu iyice tanımak isterim.
Soran+1 yılAksine ben sizin gibi düşünmüyorum
Soran+1 yılYok kalsin.. sağolasın yinede
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılla icimdeki kiro cikartican ya la kizim dion ki ananiz teyzenizde kadindi so bas ustunde tutun ama erkeklere giydiriosun kiziiiim baban neydi senin erkwk degil mi amcan deden yok mu ama giydiriosun erkeklere ulan tamam yavsak serefsiz tacizci tecavuzcu fortcu modellerimiz yok mu var ee kadinlarda da dolandirici fahise yok mu var biz bunlardan kadinlara giydirioz mu gelmissin ergen tribi atiosun senin ki feminizm degil bildigin cinsiyet ayrimciligidir git simdi buyu de gel en azindan zihin olarak
10 YorumlaPardon ama bunda bizim ne suçumuz var anlamadım bu yaradanın size bayanlara bahşettiği fizyolojik bir olay sizin karın ağrınızdan bize ne evet muayyen günlerinizi biliriz sinirli olursunuz aşimdi yaptığınız gibi çevrenize sataşırsız ama ben burada sizi pek inindırıcı bulmadım asıl derdiniz ne söylermisiniz.Sizi böyle erkek düşmanı yapan.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen feministim bu durum neden erkekleri rahatsız ediyor. Buna anlam vermiş değilim
- +1 yıl
@prozak abicim özür dilerim konunuza yazıyorum fakat arkadaşın ettiği lafa acayip taktım cevap vermeden edemyieceğim feminist olmanız erkeklere dilediğiniz gibi laf edebileceğiniz anlamına gelmiyor hanım efendi bu insanların çoğu ergenlik döneminin etkisinden işi abartanlar haklısınız ama kurunun yanında yaşı yakmayada hakkınız yok ve erkekleri rahatsız eden emin olun feminist olmanız değil erkekleri aşırı hakarete mağruz bırakmanız...
+1 yılYuhhh bunu da erkeklere bağlarını ya yani :O
Yahu sevgilim olsa ve bu dönemde sana anlayışlı olmasa hadi nefret ette ağzıyla erkek ne alaka sanki karnına erkekler koyuyor ağrıyı ne garip kızlar var ya12 Yorumla- +1 yıl
Ağzı değil ağrı
Soran+1 yılEvlen diye tutturan o dokturlara ne denmeli bay bayan demeden hepsi bunu soyluyor
daylifeimages.newscred.com/.../1000x1000.jpg
Feminist kokuyor burası.21 Yorumla
Soran+1 yılEzilmiyorsaniz bizim gibilerin isyanlari sayesinde
Kadınlarınız sizin tarlanızdır, tarlanıza istediğiniz gibi gelin. İstikbal için hazırlıklı olun, Allah’tan sakının. O’na, hiç şüphesiz kavuşacağınızı bilin, bunu inananlara müjdele. (Bakara, 223)
38 Yorumla
Soran+1 yılAyet ne alaka
Soran+1 yılAyete inanmıyorum. . Erkeklerden nefret ediyorum
Soran+1 yılBiz gibiler derken
Soran+1 yılNe olmuş bizim gibilere
Oha sabah sabah :/
Neyse ben yine yardım etmeye çalışayım;
1 tatlı kaşığı kekik, 1 çay bardağı suda 3 dakika kaynatılıp, 3 dakika dinlendirilir ve ılıkken içilmesi iyi gelecektir.20 Yorumla
+1 yılBenim suçum ne bunda yaaaa :D :D D:
Sabah sabah okudum ve gülüyorum sağ ol ne değim :D :D :D
Evlenmeyeceksen evlenme zorlayan yok ki Seni :D :D :D28 Yorumla
Soran+1 yılInsaah sende bu agriyi cekersin addyygjibfddsss
- +1 yıl
Bir sonraki yaşamımda eğer dünyaya kız gelirsem çekerim artık
Seni mi? kıracağım kızzzz addyygjibfdds :D :D
Daha çok güldürdün sağol yaaaaa :D :D :D :D D:
Soran+1 yıl:p inşaallah karin öyle aci cekerde senin başının etini yer.d
- +1 yıl
Evli değilim ki :P :D
Doktor evlenince geçer demişya sana buda demek oluyor ki Karım evlendikten sonra bu kadar ağrıyı çekmeyecek :D :D
Sen düşün artık bu ağrıdan nasıl? Kurtulacağını :D :D D:
Soran+1 yılO doktor da erkek milleti kiz olsaydi yumirtaliklarimi alirdir.. kiz kizin halinden anlar
- +1 yıl
O beğenmediğin erkek doktor senin ileride Anne olmak istiyebileceğin ihtimalini düşünerek almadı :P
Soran+1 yılNe gerek var dünyaya insan denen primat gelmemeli
- +1 yıl
Senden bir primat gelsin istemiyorsan Saygı duymak zorundayım
Hayat senin ben buna karışamam
- Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇık güzelim çık ortaya çık laf atıp gizlenmek te bne demek ;) :)) Mutluluğun (yani ağrısızlığın ) fomülü çok açık doktoer bile ERKEK lazım sana demiş istemediğin büyük konuştuğun zaman ALLAH başına veriyo maalesef :(
19 Yorumla
Soran+1 yılOooo uza sinirlerimi bozuyorsunuz
- +1 yıl
Terbiyesizliğin lüzumu yok... TERBİYESİZ... Senin sinirininde... Neyse bide kadın olacaksın peeehhhh... Feminist isen feminist ol hemcinslerine ilgi du y ama ahlaksızca biz erkeklere sallayamazsın anladın mı?
Soran+1 yılTerbiyesiz sizsiniz
- +1 yıl
Hımmm sen nesi peki? Ahlaksız mı? ;)
Soran+1 yılNe ahlaksizligimi gördünüz
- +1 yıl
sallıyorsun biz erkeklere beddua ediyosun feto gibi :@
Soran+1 yılFeto kim ya
- +1 yıl
evlerine ateşler salsın :D https://www.youtube.com/watch?v=29fRhDkqVbw bu :D
Soran+1 yılHaa tamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılo kadar sacmasınki kelimeler tarif etmez kadına hakaret eden şahsiyetler ablanız annaniz teyzenin halanız yok derken e be geri zekalı arkdaşım sen erkeklere hakaret ederken abin baban amacan dayın yokmu? sen portakaldanmı oldun bölünerekmi çogalıyor sizin aile? kadına hakaret eden adidirde erkege edende aynısıdır
12 Yorumla
Soran+1 yılGo away
Cevap sahibi+1 yılbirazdaha sıkarsan kapak hava kacırıyor
+1 yılilgi çekmek için erkeklere sallamış. sizde tufaya gelip cevap yazıyonuz... çok komiksiniz gençler ya.. kız olsunda küfür bile etse size ilgi gosteriyonuz ya :))) kız haklı valla ya... kökünüz kazınsın sizin ya...
07 Yorumla- +1 yıl
kesinlikel kazınsın yani... adamlar resmen kendilerine kufur edene bile asılıyolar ya... :))) yuh yani ya.. bu kadar mı çirkinsiniz ozguvensizsiniz abi ya :))
Soran+1 yılAynen bir erkek olara sapik oldugu uzu kabul ediyorsunuz ayakta alkisliyorum sizi
- +1 yıl
çık şükür bir sapıklığım yok. ama evet geneli öyle oluyor. bu kadar gereksiz konuya bile girip sana yazmak için bişşler paylaşıyolarsa dicek bişey yok... :)
Soran+1 yılUtan milletinden
- +1 yıl
milletim :)) efendileriyim gibi konustun. herkes kendinden mesuldur. çık şükür... kendimden eminin. herkes yaptıgından utansın ;)
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
peki
evlenince gecer demesine pek inanmiyorum sahsen, kisiye gore degisiyor bu agri olayi, ben agri agri cekmedigim icin oneri de bulanamayacgm kusura bakma
01 YorumlaMerak etme zaten o adet sancılarınız yüzünden farketmesenizde hayatımızı zehir ediyorsunuz az ya da çok heryerde ve her zaman...
Aklını kullan. İsyanları oynama..01 Yorumla- +1 yıl
Sokayım bu kızın adet sancısına geber lan.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanal bir köleyim benden hıncınızı alabilirsiniz efendim
223 Yorumla
Soran+1 yılO.o
Cevap sahibi+1 yılKadınların üstünlüğüne inanan bir insanım o açıdan dedim sizin gibi bir bayandan azar işitmek bile onurdur
Soran+1 yıl:) ataerkil olmayan bir ata
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi efendim sıkboğaz edip rahatsızlık etmek istemem size karşı isterseniz tabiki sıkılıncada kovunbeni gitsin :) sizin gibi üstünlüğünü kabul etmiş bir bayana hizmetten onur duyarım
Soran+1 yılAddfguvdhj sanalda boylesiniZ ya gercek hayatta
Cevap sahibi+1 yılGerçek hayatta malesef rol yapıyorum ama evleniceğim kişinin kölesi olmak isterim tam anlamıyla hemde efendim
Soran+1 yılSizin gibileri bilirim ben kibar görünüp kolelestirirsiniz kizlari
Cevap sahibi+1 yılOnlar malesef benim utandığım hemcinslerim hiçbir zaman öyle birşey yapmama yapamamda zaten kölelik içgüdülerin izin vermez bana özellik cb 6000 takarsa isteyen bir kişi bile yapamaz ki cinsellikten çok haz almam haz vermek isterim sadece efendime
Soran+1 yıl+1 sana sen numuneliksin. Memleket nere.d
Cevap sahibi+1 yılManisalıyım ben efendim onur duydum teşekkür ederim :) haddimi aşmıyosam siz nerelisiniz efendim?
Soran+1 yılGizli olmazdim o zaman
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim efendim dilerseniz mesaj atabilirsiniz onur duyarım (ve tabiki hiçbir yere yazmam)
Soran+1 yılMaalesef ama mutlu oldum ataerkil zihniyetinden ayrilip kopan bir erkek görmek. . Bu beni çok mutlu etti
Cevap sahibi+1 yılSiz nasıl uygun görürseniz efendim ısrar edip bu durumda yormak istemem ama istediğiniz zaman yazabilirsiniz sizin gibi üstünlüğünün farkına varan bayanlar pek olmuyor ne yazık ki asıl ben mutlu oldum ağrınız içinde sadece sıcak su torbasını biliyorum kusuruma bakmayın :(
Cevap sahibi+1 yılBirde şekerli sıcak su bulabildim dilerseniz araştırabilirim efendim
Soran+1 yılTeşekkürler ama maalesef erkeklere karşı kin duyuyorum siz aci cekmiyorsunuz tüm aciyi biz cekiyoruz maalesef
Cevap sahibi+1 yılKusura bakmayın çok bildirim oldu ama magnezyum yağı bayağı iyi gelirdu ablamdan hatırladım şu an
Cevap sahibi+1 yılYaratılış gereği o acıları çekemiyorum ama böyle bir durumda da erkeğin görevi sürekli eşini ya da sevgilini el üstünde tutmaktır gerekirse her zaman ki kadınlar bizde çok daha acı çekiyor fiziksel güç olarakta biz iyisek onlara hizmet etmeliyiz
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim bu arada memleket van benim
Soran+1 yılBöyle dusunenleri görmek mutlu ediyor insani
Cevap sahibi+1 yılÖğrenebildiğim için mutlu oldum efendim teşekkür ederim umarım ağrışarınız biran önce geçer fazla yazdım biraz kusuruma bakmayın canınız sıkılırsa bana yazıp rahatlıyabilirsiniz efendim :)
Cevap sahibi+1 yılGeç gördüm üzgünüm asıl sizin gibi güçlü kadınları görünce mutlu oluyor insan
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
+1 yılAynen nedir o Regl Sancısı uykum yok bende regl'im çikolataylan düzeltmeye çalışıyorum Bide ilaç var Buscopan :D
03 Yorumla
Soran+1 yılO kesmiyor
- +1 yıl
Plus dene :)
Soran+1 yılBana hastaneden iki tane agri kesici vuruyorlar vallah ölmek istiyorum
+1 yılNe erkek gereksiz, Ne de kızlar... Hepsi birbirine mükemmel şekilde muhtaçtır.
30 YorumlaHemen verim tavsiye su bir unlu kadin vardi kizdan erkege dondu biliyondur tavsiyem bu sende dön madem uremek icin bir ise yaramican arkadas olur raki meze yapariz :)
11 Yorumla
+1 yılne alakası var erkeklerle :) sonuçta Allah'tan gelen bir şey..ayağının altına sıcak su torabası koy parol iç gerçekten iyi geliyor..
10 Yorumla
+1 yılcinsel ilişkiye girince geçer demek istiyorlar ama evlendikten sonra da aynı acıyı çeken arkadaslarım var, inanma doktorlara
04 Yorumla
Soran+1 yılYok asla evlenmem zaten bir erkeğe köle olmam asla.. bu benim goruslerime aykiri.
- +1 yıl
erkeğe köle olma erkeği kendine köle et. evlenince illa kadınlar mı köle oluyor çok sacma
Soran+1 yılErkek köle olmayi red eder bu ataerkil düşünceye aykiri
- +1 yıl
olnlar var:)
- Sağlık konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılNe alakası var ya... Evlensende evlenmesende o karın ağrısını zaten çekeceksin..
Bunda erkeklerin günahı ne!10 Yorumla
+1 yılNasıl bir adetiniz var arkadaş ya ben ağrı filan bilmiyorum hiç
31 Yorumlaerkeklerle ne alakası var regl sancısının anlamadım evlenince geçer onu hiç anlamadım :) aşk acısımı var içinde ondan mı erkeklere garezin mi var
01 Yorumlaerkekler olmasaydı babanda olmazdı sende olmazdın
azıcık mantık adet olman ve sancısı erkeklerın sucu degıl00 YorumlaSağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Adet sancısıyla nefret duygularını bağdaştıramadım.Bizim bir yerimiz ağrıdığında kadınlardan nefret etmiyoruz.Bu sorunu anlık sinirlenmene yoruyorum.Geçmiş olsun-evlenince geçer...
10 Yorumla
+1 yılbişeyler yazardımda snein için diğer kızları genelemeyelim var ağrılarınla başbaşa kal sana en büyük ceza o olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılCiks ciks
İlişkiye girdikden sonra düzene girio ağrilar geçio başka yolu yok diye biliyorum :)) yahut kendine dikkt edicen soguk almıycan belki bir takım otlarda agrısını geçirio olabılır
10 Yorumla
+1 yılVay be ! Çözüm için ilaçmışız lan :)))))) Çok sevindim bu duruma :)) İnsanlığa hizmet etmek lazım canım...
12 Yorumla
Soran+1 yılEksi mi almak istiyorsanuz galiba
- +1 yıl
Tıbbi anlamda biraz açıklama yapsaydın bilgilenmiş olurduk? Nasıl oluyormuş bu çözüm? Merak ettim doğrusu... Rica etsem hanımefendi tekrar Artı'ya çevirebilirmisiniz?
birincisi sen durduk yere ne atarlanıyon arkadaşım? ikincisi bu kadar büyük öfke niye? üçüncüsü bazı gerizekalı hemcinslerimin suçunu neden herkese kesiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAsmak lazim kesmek lazim
erkeklerden nefret ediyorsan kızlara yonel ;) adet sancısı için yapcak bişe yok canım
16 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef kizlarin dikkatini cekemiyorum.d
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılGerçekten mi
Benim anlamadığım evlenmek ne alaka? o doktor yobazın tekiymiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende anlamadim ayrica saç rengin cok güzel şarap kizili mi
+1 yılErgenliğinin ilk yılları arkadaşın, başına ne gelse çirkinliğinden erkeklere bulaşacak muhtemelen
00 Yorumlaya bıktım artık ya şu regl'i olduktan sonra neden herkes bu siteye dadanıyo sanki çok başarılı bişey yapmışsınız gibi yazıyosunuz olduysan oldun bunu paylaşmasan daha iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPardon da sen kızla kızın meyvesinden gelmedin:) ayrıca gereksiz demen çok saçma allah katında en üstün varlık insandır..
03 Yorumla
Soran+1 yılErkrklerin var oluşu saçma
Cevap sahibi+1 yılYaw he he
Soran+1 yıl.d.d.d
erkeklerin ne suçu var ben onu anlamadım sanki onların yüzünden mi regl oluyosun Allah Allah ya
00 Yorumla
+1 yılAhahha lan ne güldüm ya :D regl sancısının da erkeklerle bağlansını onlardan nefret ediyorum diye kurdun ya, bişey demiyorum yani sana :D
00 YorumlaBeddua etmesen.s git bir çikolata ye iyi geliyor derler
02 Yorumla
Soran+1 yılHelall terbiyen için ne olacak erkek milleti keşke ölseniz
ağrı kesici iğneler var ağrıyı kesiyor bir saate. olmadı serum takıyorlar çözümü var bunları yapamıyorsan şekerli sıcak su iç nane limn iç nescafe iç
00 Yorumla
+1 yılkızım sen benle evlensene hergun sopa atym sana Hem Beni Seversin
24 Yorumla- +1 yıl
Bir sopada benden +1
- +1 yıl
Olur Lan Hadi Beyler Girişiyoz Asılın Lan :D
- +1 yıl
Bide Çıkmış Kadına Değer Verin Diyo Senin Gibilerinin Neyine Değer Verilecek Ki Kezbanizm Resmen :D Biri Şunu Alsın Yoksa Islak Hortumla Dövecem Zaten Karakoldan Yeni Çıkmışım Bidağa Girmeye Niyetim Yok Biri
- +1 yıl
Neyse...
Her şeyin bir güzelliği vardır yapma ya o seni kadın yapan şey.
00 Yorumla
+1 yılAdet'in için bizde senden nefret ediyoruz sıkıntı yok cınım :D
10 Yorumlasen de muhalefet gibisin ne olursa hükümetten bil :D
10 Yorumlakendi derdin yüzünden erkeklerden nefret etmen ne güzel aynayada arada bakmayı unutma
02 Yorumla
Soran+1 yılNiyemis o ayna ne alaka birader
+1 yılSenin gibi cahillerin koku kazilsa bence daha hayirli regl sancin varsa bizene sanki erkeklerde sana bayilmiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılSizin kökünüz kazilir inşaallah
- +1 yıl
sen dersen oyle sanki naptik sen regl acisi cekiyorsan regl olayinida kadinlarin vucutlarina biz enjekte etmedik ne bu kin
Soran+1 yılKeşke sizde cekseniz
- +1 yıl
Tamam da bizim elemizde olan birsey degil
- +1 yıl
Tamam da bizim elimizde olan birsey degil
+1 yılkarnına sıcak su torbası koy salep gibi ılık bişeyler iç yat
00 YorumlaBen birine bir kaç şey yazmıştım burdan inan yazacak halim yok
00 Yorumlabiz ne yaptıl sana ulan nefret ediyorsun bizden gel sana bir cakayımda gecer acısı
15 Yorumla
Soran+1 yılLan taek wondo ile ben sana cakarim da dunyayi turlarsin yürü git
Soran+1 yılGel lan! Sunyayi kirleten primat
Soran+1 yıl*dunyayi
senin şifan erkekte, sen hala diyosun nefret ediyorum erkeklerden
00 Yorumla
+1 yılsakin ol canım bende geçirdim ama bende insanlardan nefret ediyodum
00 YorumlaYardımcı olur mu bilmem ama sperm regl sancısına iyi geliyor diye duydum öyle diyolla.
00 Yorumla
+1 yılerkeklerde sana bayılıyodu,
mal ya bildiğin geri zekalı bu çocuk.26 Yorumla
Soran+1 yılOff bu olayi uzatma mal oldugunuzu kbul edn.d
Soran+1 yılKiz kancik jsenin agzina sictiklarinda hüngür hüngür aglarsin ama
- +1 yıl
iltifat mı ettin eleştirdin mi anlayamadım arkadaşım :)
- +1 yıl
sen paranoyak olmuşsun canım benim emin ol normal değilsin git bir doktora görün ciddi diyorum.
Soran+1 yılOlar!
+1 yılEvlenince dediği seks yapınca geçer şimdi bu laflar yatakta çığlığa dönüşecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu dünyaya gelmene bir erkege borclusun ;) o da baban, tabi sen babanida sevmezsin bundan dolayi nefret ediyorsundur
02 Yorumla
Soran+1 yılCok zekisin
Cevap sahibi+1 yılKova burcuyum ;)
kökümüz kazılsa nasıl çogalacaksınız.ayrıca çok geçmiş olsun
07 Yorumla
Soran+1 yılCogalmasakta olur nasil tum aciyi biz cekiyoruz
Soran+1 yılNe cekiyonuz sunnet mi? Agrisiz sizisiz ve hayatlarinda bir defa.. askerlik mi yapmak zorundasin bu ulkede yasiyorsun..baska aklima gelmiyor nasil olsa ekmek elden su gölden
Soran+1 yılKapris mi sizin bitmek bilmeyen isteklerinize kefaret olsun bir zahmet
+1 yıltüm erkekler mi gereksiz? bence tüm kızlar gereksiz bu dünyada gereksiz, zayıf, narin varlıklar sizi :)
046 Yorumla
Soran+1 yılBence sizler gereksiniz
- +1 yıl
evet dediğin gibi bizler gerekliyiz, anlayışın için teşekkürler :D :D
Soran+1 yılKendini gerekli sanan bir varlikkeske hic var olmasaniz
- +1 yıl
ikiyüzlü olma altta gerekli olduğumuzu ifade ettin :)
Soran+1 yılIyi oku
- +1 yıl
sen iyi oku eksik yazman benim problemim değil :)
- +1 yıl
Her erkek aynı değil bu senin sadece kendi hayatında karşılaşmış olduğun erkeklere bakarak yapabileceğin bir yorumda değil.Zekanı geliştirmeni, daha fazla okumanı tavsiye ederim.
Soran+1 yılYürü git isine
- +1 yıl
E doğru tabi senin gibileri bir türlü zekasının düşük olduğunu kabullenmek istemiyor haklısın çektiğin bir acıyı, yaşadığın bir sorunu tüm erkek ırkına maal etmek senin gerizekalılığından ötürü gelen birşey :)
Soran+1 yılGereksiz varlik tüm kötülük sizin basinizin altinda cikiyir
- +1 yıl
kötülük derken?
Soran+1 yılAkliniza gelen hr türlü kötülük
- +1 yıl
Feministsen s. Git surdan.
Soran+1 yıl-1 aaldın simdi
Uzaaa- +1 yıl
30 yıl sonra kocanla buraya gir yorumumu hatırlayın : )
- +1 yıl
Bu arada senin sancına başlarım sen ilk önce bu konuda hiçbir hatası bulunmayan erkeklere laf kesmeyi bırak gerizekalı.
Soran+1 yılAsla bir erkeğe köle olmayacagim
Soran+1 yılLan yürü kimse seni zorla tutmuykr aldin eksini şimdi yürü
- +1 yıl
Köle diyor hala kızım sen nerde yaşıyorsun mardin falan mı :D Kızda erkekte eşittir bir evlilikte kimse kimsenin kölesi değil ki akla bak :S
Soran+1 yılEvet doğumluyum var mı itirazın
- +1 yıl
Ordaki erkeklere göre burayı yargılıyorsan öküz olduğuna dair bir itirazım var tabi..
Soran+1 yılYürü bak işine
- +1 yıl
koyver gitsin kızım aklına çakayım :)
- +1 yıl
Kadini el üstünde tutunki annelerin kiymeti artsin.. saygilarimla ve lutfen kadina deger verin çünkü onlar insanlığın anasidir!
İnsanlığın anasıdır :) Bizim soyumuz olmasaydı kim ana olabilecekti girdiğin entry ile savunduğun düşüncedeki uyumsuzluğu s**iyim ben...
Soran+1 yılLan * git defol pislik herif
- +1 yıl
bir beyinsizden hakaret yemek hiç etkilemiyor biliyor musun daha yaptığın savunma ile savunduğun düşünce birbirini tutmuyor boşuna yorma o aklını şuralarda sen onuda kaybetme.
Soran+1 yılOff tanrim off kafama ağrıyor tamam kapat konuyu ben beyinsizim ben pisligim oldu mu
- +1 yıl
Kendini tanıman düzelmen için atılan bir adımdır.Senin iyiliğin için oldu :)
Soran+1 yılEstağfurullah senin eline su dokemem
Soran+1 yılHem senin memleket neresi
- +1 yıl
Tekirdağ memleket ama antalyada yaşıyoruz işte..
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Umarım il dışında diğer şeyleri de anlarsın :)
Soran+1 yılHastasin bence
- +1 yıl
Yoo değilim anlamanda sorun var senin :)
- +1 yıl
Özetliyorum =
Her erkek aynı değil, iyi - melek gibi insanlarda var.
Kimse kimsenin kölesi değil herkes eşit ama doğuda hala farklı olabilir.
Senin regl sancını erkeklere maal etmen çok yanlış.
Yaratılışa hakaret edemezsin Allah'ın bir bildiği vardır. - +1 yıl
Cevap verip durma kaybol şurdan bir b*ku becerebildiğin yok.
Soran+1 yılLan kimi nerde kovuyorsun
- +1 yıl
Ya bir git şurdan ya aklına soktuğum beyin nakli gelene kadar şu beyinden yoksun insanlarla uğraşmak zor vallahi..
Soran+1 yılDoğru vallah senin gibilerle ugrasmak zor , d
- +1 yıl
Beyinsiz bir insanın tek yapabildiği haklı olan insana savunma yapamamaktır.Sen bu smzünle bir savunma mı yapmış oluyorsun? Hayır.S* git şurdan.
Soran+1 yılSik beyinli illa kufrettirecen galiba benim soruma gereksiz yorumu yapan sensin ve konu kapansin!
- +1 yıl
Geber lan hakediyorsun o acıyı sen.
- +1 yıl
Sorduğun soru soru değil ki internette araştırmada yapabilirsin zilyon tane konu var bunun hakkında aklına soktuğumun kızı.
Soran+1 yılAllahim sen sabir ver bana
- +1 yıl
Konuşma be.
Evlenelım o zman kendımı senın ıcın feda edebılırım
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşka tavsiye
Soran+1 yıl!!!
Bu dünyada erkekler olmaz bayanların eşi olmaz... Bayanlar olmazsa erkeklere bakacak biri olmaz
00 YorumlaMuhtacsin kizim bize ne tribe grion tip bile dio :)
12 Yorumla- +1 yıl
Allah topunuzun belasını versin bazıları hariç ne muhtacız lan size siz köpek gibi peşimizden koşuyorsunuz bazı kızlar sizi havaya dökmüş ama alırım topunuzun havasını
- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat