Evet, sıkıntım direk erkeklere karşı nefret. Hele de 1.75 üstü olanlara. Haberler, aldatmacalar, boşanmalar, d@vme, t@c! z vb olayları + erkeklerin bana karşı nefreti beni erkeklerden nefret etmeye sürükledi.
Ne yapmalıyım?
Ne yapmalıyım?
@Siyahinciii1 doğru söylüyor, iyiler sevilmez, yalnızlar sevilmez hep kötü olanı bulurlar. Hatta bazı erkek asalakları kadının üzerine gider. Sınırda kaldık desene. Ben kadına nefret duymam, sadece artık güvenip sevemiyorum nefret daha kötü, nede zarar veririm. Kendi halinde olanları saymayalım.
Ben de erkeklere ön yargı besliyorum yaşananlardan dolayı işte
Haklısın ama gerçekten. Sevmeye çalışsam olmuyor ya gerçekten bak. Galiba senin benim gibi olanlar daha iyi anlaşır, ilişkileri bildiğimi sanıyorum ama düz mantık ile ilerliyorum vede galiba bir şey bilmiyorum ya da kendimi küçümsüyorum. Tuhaflık bende. Belki bir kıza yaklaşımı bile bilmiyorum her zaman mesafeli ya da saçlarını sevmiştim ilk başka da bir temasım olmadı. Tanıdığı çı*plak gördüm gözler k*ör göremedim bile 🙃 yani şu var ki hemen ci*nsellik sevmem. İstesem bile diyorum ki herşeyin bir zamanı var mutlu olsan dahi kendini özel güne sakla ama ma*st*ürba*syon yapıyorum işte. Bu günlerde yapmıyorum. Ama mutlu olunca da oluyor. Sevdiğimi hayal etmiştim daha masumca geldi geri utandım. Neden böylesin sen diye sorguladım. Hayır yani neden böyle yapar ki insan. Saplığı sevmiyorum ama sapım. Yaşama sevincim yok. 4 duvar*dayım. Ha*pis gibi açık cez*aevi gibi. Dışarı çıkmak bile fayda etmiyor. Gözler görmüyor gönül nasıl görsün. Sokakta olmaz zaten. Ama bir çılgınlık yapıp sokakta konuşmuş vede ısrar edersen polis çağırırım diye tehtit etmişti. Yok gerek yok teşekkür ederim iyi günler demiştim. Ki kötülüğün kralını yapabilecek potansiyele sahip ben bir şey yapmadım bunda bir şey yok evet gayet normal bir cevap verdi kız biliyorum. Ama baksana iyi ola ola böyle oldum. Bir kız bana kötü ol abi diyor. Ki olmam. Tarzını düzelt ya da değiştir diyor ki sevmem. En çok koyan hayat sonra da yalnızlık.
Nefret etmiyorum söylediklerini yapanlardan nefret ediyorum. Ama geçen gün arka sokaktan markete giderken fark ettim arkamda bir adam olunca hızlı gitmeye başlıyorum otomatik olarak. ya da kapısı açık apartmanlara çok yakın yürümüyorum.
Artık yaşadığımız dönem yüzünden kadınlar ve erkekler birbirine asla güvenmiyorlar. Bende öyleyim karşı cinse mesafeliyim. Erkeklerde de var bu. Nasıl aşılacak bilmiyorum..
Cevap
10Cevap
Arada bi benimde androfom azıyo da neyse geççek geççek
Androfobi*
Everest dağı gibi egoya sahip kızlar? 3-5 kişiyi aynı anda boynuzlayan kızlar? listeyi uzatabiliriz.
Öylesin herhalde de kudurmuşsun
nasılmışım acaba?
Bahsettiğim gibi, dikkatlice okursan ve suçun yoksa benim eleştirmekten çok sinirimi yenmeye çalıştığımı ve nedenlerini açıkladığımı anlarsın
herkes aynı mı bütün erkekler?
Evet
😂😂😂😂😂😂😂😂
Bir gün bir erkek tanırsın genelleme yaptığın günlere lanet edersin
Aynen ederim, hepsi boy görünce kaçıyo
bunu dışarıya yansıtmamanı öneririm yumruğu yiyebilirsin ;)
Kim tarafından? Mahalle kekolarından mı
mesela ben
184 boyunda ve vücutçuyum önce bilerek kendime saldırtırım seni sonra kroşe geçiririm
Aynen yaparsın
Ülkede polis yok insan yok
Adres ver lan p! ç
fatih ilçesi çarşamba mahallesi 831 sokak apartman no 31
İl nere
İstanbul
Şimdi s! çtın oraya 30 kutu pizza söyliyicem öde fakir ahahahah
yemedi sdfsfd
Ayn ayn yemedi, dövsem ne olcak para sıkıntısına sokarım seni ifşalarım adresini
Boyla ne alaka bu 1. 2. Cisi de herkes aynı karskterde değil iyileri de yakma.
Uzun erkekler genelde kibirli oluyor ve kendini güç tanrısı sanıyor, sebep bu
Asıl uzun erkekler tam tersi. Benim öevremde öyle
175 üstünün ayrıcalığı ne
Uzun erkekler genelde kibirli oluyor ve kendini güç tanrısı sanıyor
Erkeklerin sana karsi nefretleri neden?
Bilemiyorum onların bana tahammülü olmaması benim de onlara tahammülümü bitiriyor. Uzun ve baskın karakter olmamdan kaynaklı olabilir
Hiç bir şey bul burdan birini keyfine bak
Neyse 1.74 Allah'tan boyum 😅
Ben 177 yim de evde çay içiyorum ne yaptık sana 😂
Uzun erkekler genelde kibirli oluyor ve kendini güç tanrısı sanıyor
Hep karşılaştıklarım böyleydi
Aslında tam tersi bence
Hayır tespit gibi tespit
Düşünme bunları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?