Sizce erkekler mi daha iyi doktorluk yapıyor yoksa kadınlar mı? Hangisini tercih edersiniz?
Cevabın nedir?
Bayan doktorlar işlerini daha bir resmiyet havasında ve titizlikle yapıyor bunun yanı sıra erke doktorlar ise hastalarla daha yakın ve samimi bir diyolog içinde buda açıkçası hastanın morelini yüksek tutmak için çok iyi.
12 Yorumla
+1 yılönümde bir sorun varsa erkek doktor tercihim
arkamda bir sorun varsa kadın doktor tercihim02 Yorumla- +1 yıl
pipimi erkek doktora popomu kadın doktora demek yani
Kadınların erkeklere göre acı eşiği yüksektir bu yüzden kadın doktorlar daha sert olabilir erkek doktorlar karşısındakine daha narin davranabilir ama işinde iyi olmak cinsiyetle belli olmaz
10 Yorumla
doktor adayı bir kadın olarak bazen kadın doktorlara duyulan önyargılara üzülüyorum
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(25-29)7 ayŞimdi bu duruma göre değişik cinsiyetle bir alakası yoktur ama benimde tercihim her zaman genelde erkek doktor olur. Hani kadın doktorlara kötü bişi demiyorum çok iyi kadın doktorlara da geldim ama genelde böyle hani ne bilim bana aşırı ön yargılı bakıyormuş gibime geliyor ama erkek doktorlar öyle değil bugünde erkek doktora gittim mesela aşırı ilgilendi, gayette sakindi ama her zaman olmuyor tabi. Diş doktorum mesela erkek özellikle kardiyolojiye gittiğimde ultrasonla bakarken diyordu acıttım mı kardeşim, üzgünüm ama yapmak zorundayım gibisinden beni teselli ediyordu mesela bunu kadın doktordan hiç görmedim var)
00 Yorumlaerkek.kadın doğumda özellikle çok başarılılar, araştırabilirsiniz :D ilgi alakadan ötürü olsa gerek.
14 Yorumla
+1 yılDoktorun kadini erkegi olmaz doktor doktordur hepsinin tek istegi insanlarin saligina kavusmasi...
10 Yorumlabence doktor doktordur kadında erkekte aynı egitimi alıyo sonuçta
00 Yorumlakadın doktorlarında iyisine rastladım erkek doktorlarında ikininde lanet olanınada..
10 Yorumla
+1 yılbranşına göre değişir kadın doğumcu sorarsan erkek iyidir.çünkü kadın da aynı şeyleri yaşar ve halden anlamaz.diğer branşlarda iyi olan iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer zaman erkek doktor. Kadin doktorlar doktor olmus olsada komplexli. Kopek gibi davraniyorlar insana pislikler..
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGittigim doktorlardan olusmus kisisel deneyimlerim. Erkek doktorlar daha samimi diye dusunuyorum. Mesleklerini severek yapiyorlar..
Cevap sahibi+1 yılGozumle sahit oldum gecen yil gezi olaylari sirasinda bayan doktor basinortulu bir kadina resmen bagirdi. Iste ilkeyi sizin gibiler ne hale getirdi bilmem ne diye. Siyaset onun isi degil. Her ortulu de akp li.degil. insanlar kendi isine gucune bakmali neyse bu sadece yasadigim bir ornek..
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoktorun kadını erkeği olmaz tecrübelisi olur ancak
00 Yorumlatabikide erkek doktorlar cok başarılı oluyorlar
21 Yorumla
+1 yılfark etmez bence kişi zeki olduğu sürece
10 Yorumlaişindeki başarısı beni daha çok ilgilendirir.
10 YorumlaCinsiyete değil bu kendini geliştirmeye bakar
10 Yorumla
+1 yılcinsiyetle alakalı bir durum değil ki bu
10 Yorumla
+1 yılErkek doktorlar
22 Yorumla- +1 yıl
Kadın doktorların çoğu itici ya samimi gelmiyolar
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi