3 sene once dogum yaptim 23 kilo aldim Şu an eski kilodayim fakat bu gobek gitmiyor sönmüş balon gibi yasim 24 gitmesini istiyorum sarkmanin tek çözümü estetik mi? Yaptiran var mi korseyle duzelten var mi? Sporla gidebilecegini düşünmüyorum. Gorsele benzer bir gobek nasıl gider.
Elbette beslenme çok etkili. Sıkı bir diyeti spor ve gıda takviyesi ile desteklediğinizde toparlandığınızı ve daraldığınızı göreceksiniz. Gebelik sonrası emzirme dönemi her ne kadar çok sıkı ve düşük kalorili diyetler önerilmese de bu dönem her emzirdiğiniz de enerji harcadığınız için fırsata çevrilebilir. Sütün hacmini azaltacak sıkı diyetlerden kaçınmakla beraber omega-3 ve doymuş yağ asitlerince zengin balık ve cevizi, kaliteli protein kaynağı yumurtayı, probiyotik kaynağı süt ürünlerini, lif kaynağı yulaf ezmesini beslenmemize dahil ederek; protein, yağ karbonhidrat yüzdesi iyi ayarlanmış bir diyet ile toparlanmanız çok mümkün. Gün içerisinde yeterince su içmeyi de ihmal etmemelisiniz. Eğer emzirmiyorsanız ve bir rahatsızlığınız yoksa 3-4 fincan antioksidan kapasitesi yüksek beyaz ve yeşil çay içmek fayda sağlayacaktır.
ya bayan fotodaki göbek gidermi diye soruyor, estetik sorunu var, siz kilolu ve sagliksiz beslenen bir insanin yemesi gerektigi gidalardan bahsediyorsunuz..
Kendinle barisik ol, saglikli beslen, fazla kilon varsa ver ama o göbek ve yirtiklar gitmez, estetikle dahi zor.. Ayrica hicte kötü durmuyor, kadinin, anneligin bir hatirasi olarak kabul et, hersey dis görünüs degil.
Yaa sormadım ama tahmin edersin plastik cerrahi uzmana göre çok değişiyor. Birinin 5.000 TL ye yaptığını biraz ünlü olan 15.000 e yapıyor. Tavsiyem önce sıkı bir araştırma yapman. Bu Corona dönemi geçsin zaten ama üniversite eğitim hastanelerini deneyebilirsin. Hem daha uygun olur fiyat olarak hem de eğitim hastanesi olunca çok iyi prof lar oluyor.
Gorseldeki sey gobek degil. hamilelige bagli ve sonrasinda verilen kilolar neticesinde olusan fazla deri. gobek gider ama bu kalir sporla bir kismi gitsede eger gercekten deriyse tek care karin germe
Tabikide sporla geçebilecek birsey estetik yaptirmanizi tavsiye etmem beslenmeniza dikkat edip spor yapmalisiniz ve uyku duzeninizde dengelemeniz gerek.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Spor yap ve korseler var ama bundan önce bir doktora git ne önerir acaba
Elbette beslenme çok etkili. Sıkı bir diyeti spor ve gıda takviyesi ile desteklediğinizde toparlandığınızı ve daraldığınızı göreceksiniz.
Gebelik sonrası emzirme dönemi her ne kadar çok sıkı ve düşük kalorili diyetler önerilmese de bu dönem her emzirdiğiniz de enerji harcadığınız için fırsata çevrilebilir. Sütün hacmini azaltacak sıkı diyetlerden kaçınmakla beraber omega-3 ve doymuş yağ asitlerince zengin balık ve cevizi, kaliteli protein kaynağı yumurtayı, probiyotik kaynağı süt ürünlerini, lif kaynağı yulaf ezmesini beslenmemize dahil ederek; protein, yağ karbonhidrat yüzdesi iyi ayarlanmış bir diyet ile toparlanmanız çok mümkün.
Gün içerisinde yeterince su içmeyi de ihmal etmemelisiniz. Eğer emzirmiyorsanız ve bir rahatsızlığınız yoksa 3-4 fincan antioksidan kapasitesi yüksek beyaz ve yeşil çay içmek fayda sağlayacaktır.
ya bayan fotodaki göbek gidermi diye soruyor, estetik sorunu var, siz kilolu ve sagliksiz beslenen bir insanin yemesi gerektigi gidalardan bahsediyorsunuz..
@Berkan25
@berkcan25 haklisin valla
Aynı yorumunu başka bir yerde yerde gördüm kopyala yapıştır yapıyorlar