Sağlık Kalça büyütme sporla mı ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kalça büyütme kilo ile mi olur Güncellemeler+1 yıl Kaç ayda etki eder Kalça büyütme sporla mı ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Bora3400 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Az önce bir arkadaş daha sordu bir ablam var fizik güzellik uzmanı ve profesyonel spor hocası sorunu ileticem kendisine 0 0 Yorumla
Auroraeffect Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 75% +1 yıl Ben oturarak büyütüyorum ama düzgün fizik için sporla tabi 0 0 Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Sağlık konusunda 529 cevap paylaştı. Büyütme değil de top gibi ve sıkı istiyorsan squat yap 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kilo ile büyütürsen sarkık olur ama spor ile yaparsan düzgün bir kalça elde edersin 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Spor ile düzenli yaparsan 2-3 ayda etkisini görürsün Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Sağlık konusunda 907 cevap paylaştı. Biraz kilo birazda spor ile 0 0 Yorumla
Batu__hann Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Bilmiyorum bilen arkadaşlar yorum yaparlar şimdi. 0 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Sağlık konusunda 686 cevap paylaştı. Squat yap ve çok yemek ye 😃 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 422 cevap paylaştı. kilo ve spor bir arada 0 0 Yorumla
Cansu253 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Squat yapacaksin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Faydasını gördünüz mu Yorumla Cansu253 +1 yıl Evet cok fazla hemde ilk olarak gunde 3 set 10 tekrar basla yavas yavas arttirirsin kendine gore Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Az önce bir arkadaş daha sordu bir ablam var fizik güzellik uzmanı ve profesyonel spor hocası sorunu ileticem kendisine
Ben oturarak büyütüyorum ama düzgün fizik için sporla tabi
Büyütme değil de top gibi ve sıkı istiyorsan squat yap
Kilo ile büyütürsen sarkık olur ama spor ile yaparsan düzgün bir kalça elde edersin
Spor ile düzenli yaparsan 2-3 ayda etkisini görürsün
Kas kütlesi arttırak olur
Biraz kilo birazda spor ile
Bilmiyorum bilen arkadaşlar yorum yaparlar şimdi.
Squat yap ve çok yemek ye 😃
kilo ve spor bir arada
Squat yapacaksin
Faydasını gördünüz mu
Evet cok fazla hemde ilk olarak gunde 3 set 10 tekrar basla yavas yavas arttirirsin kendine gore
Emekle yemekle oluyor
Squat en bilinen yöntemi
squat yap
Genetik sporla sadece şekil verirsin
Sporla olur
İkisiyle de
Benim sporum
Spor ile
cok mu kucuk
Yatakta büyür
İkisi de gerek