Bacak kılları ve ağda yapma [yardım lütfen]?

tatile gitçez bacaklarım orman gibi spor da yapıyorum kıllar bütün enerjiyi çekiyomuş zaten hep düşünmüştüm ağda yapmayı korkuyom birsürü kıl var yani iğrenirsiniz foto atsam kalın ve siyah sir ağda yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiorum ve markette satılıyo almayada utanıom sir ağda nın üstünde ne yazar ve yapıştırma bandı da varmıdır yanında yapılışını detaylı şekilde anlatırmısınız lütfen? kıllarım çok olduğu için ilk önce jiletle kabasını azcık alsam ve ondan sonra ağda yapsam daha mantıklı olmazmı biyerimin kanamasını tahriş olmasını istemiom sakatlamayalım ağda tehlikeli biraz ama daha iyi sanırım ve tüy dökücü kullan demeyin bikere kullandım daha gür çıktı 1 hafta içinde ve çoğunu kökünden alamadı hamam otuda önermeyin sadece ağda istiom ama almaya bile utanıyom ya
Güncellemeler
+1 yıl
hoca söyledi bize yani alanlar var ama kıl dökücüyle alıyolar... shady sen bildiğin profesyonele dökmüşün işi :D benim okadar verecek param yok tatile gitçez zaten video çekicem youtubeye atıcam orman gibi durmasını istemiom sir ağdayı düzgün bir şekilde açıklıcak var mı bende ısıtıcı felan yok ocak var cezve var ısıttıktan sonra nasıl anlıcam kaynıcakmı nolcak
Güncellemeler
+1 yıl
ama ağdayı nasıl almalıyım üstünde ne yazar ve bandınla berabermi bunlar. cezvenin içine kutudaki ağdayı akıtıyorum sonra onu ısıtıyorum ve ısıtırken karıştırıyorum? sonra da bacağıma sürüp ağda bandını yapıştırcam ve çekcem? aşşağıdan çekcem ama çekmeden önce kılların kabasını jiletle alsam daha az acıtır sanki yok mu bursada bir kız ya yapsın parasını verim 30-40 lira çok utanıorum markete gidip almaktan
Bacak kılları ve ağda yapma [yardım lütfen]?