dilimde aft vardı kaşıdım kaşıdım kanadı çok acıyor yardım edin aftım kaşınıyo hala yine kanattım ama :((
Nasıl kurtulcam ben :(
Yardımmmmm acil
Sağolun teşekkürlerr :))
Nasıl kurtulcam ben :(
Yardımmmmm acil
Sağolun teşekkürlerr :))
Ağzınızı 250ml suyla karıştırdığınız yarım çay kaşığı tuzla çalkalayabilirsiniz
Eczanelerde yara üstüne direk olarak sürülen ve yarayı uyuşturarak ağrıları hafifleten merhemler bulabilirsiniz
Tıbbi tedavi yöntemleri ise aşağıdakilerin bir veya bir kaçını içerebilir;
Lezyonlara gümüş nitrat uygulanması
Yaraların kısa sürede geçmesini sağlayan reçeteli merhemler
Özel, antiseptik içerikli ağız gargaraları
Ağrılar şiddetliyse ağrı kesici kullanımı
sağolun :)
teşekkürler;))
tam olarak ismini hatirlamamakla beraber kulak temizleme çubuğu şeklinde bir şey var. içi mavimsi bir sıvı ile dolu. bir ucunu kırınca sıvı diğer pamuklu uca toplanıyor. Pamuklu kısmı aftın üzerine bastırınca yakıyor orayı. acır biraz ama 1 saat sonra hiç bir şeyin kalmaz. 3 lü halde eczanelerde satılıyor. 15 tl gibi bir fiyatı var. şiddetle öneririm.
geçmiş olsun
of bendede çok çıkıyor o adamı illah ettitiriyor karadut ye birde ağız çalkalama suyu al naneli onla düzenli gargara yap papatya çayı yeşil çay iç
Cevap
5Cevap
vişnenin aft üzerinde ani etkileri var yani direk vişne bulamazsan bile cappy veya tropicana gibi bir markadan vişne suyu al ağzında afta gelecek şekilde çalkalayarak iç bir an önce çöker aft emin ol
saol :))
arkadaşım acil karadut bul marmelat taze reçel farketmez sık sık ye bir günde etkisini görürsün agrı kesici kullan agrısı için
Hala kaşınıyo ama
sağolun :)))
Buz al ağzina hemen hadi
Aldım çoktan
karadut önerırım
saol :))
saolun
Kısnıs çok iyi geliyor ya da karadut...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar