Arkadaşlar malum karantina yüzünden dışarı çıkmıyoruz gerekmedikçe. Ama uzun zaman evde kalınca da kilo yapmak istemiyorum. Boyum 161, kilom 49. Amacım kilo vermek değil, dümdüz bir karın. Her gün evde durduğum yerde 6 bin adım civarı atsam, günlük en fazla 1000 kalori alsam, haftada ortalama toplam 500 squat ve 500 mekik yapsam işe yarar mı sizce? Siz neler yapıyorsunuz bu süreçte kilo almamak için?
Teşekkür ederim. Sende bence en iyisini yapıyorsun zaten kilon yok form tutmuş ve yağdan uzak kalırsın. Squad, mekik yanında plank da deneyebilirsin bu arada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben yasak olmadığı her gün en az 7 kilometre yürüyorum. Akşamları da hafif hafif mekik ve şınav. Kilom hep sabit kalıyor bu sayede
en iyisini yapıyosun
Teşekkür ederim. Sende bence en iyisini yapıyorsun zaten kilon yok form tutmuş ve yağdan uzak kalırsın. Squad, mekik yanında plank da deneyebilirsin bu arada
Bence squat plank ve hit kardiyovasküler hareketler
plank çok zor ya yapamıyorum mekik yapıyorum onun yerine bol bol
Bence plank denemelisin zor ama çok etkili
Tabikide yarar ancak sistemli ve duzenli yapmalisin ayrica hareket çeşidini coğalt
şu an sağlam diyet yapıyorum yağ oranımı indirmek amaçlı evde ağırlık idmanımı yapıyorum yasak olmayan günler 10 km kadar yürüyüş yapıyorum
Squatla mekik yeterli
ama uzmanlar her gün rn az 5 bin adım atın diyolar vücudun yağlanmaması için.
Evde 5bin adimda sikintili onun yerine bacagini calistaracak baska hareketler yap
olduğum yerde marş adım ilerliyorum telefon elimde adımlarımı sayıyo hahah :D
Adıma gerek yok, karın için mekik çek sadece
adım sağlık için, vücudun yağ yapmaması için en az 5 bin adım şart günde
Ben 10.000 diye biliyom heheheheb
10000 de çok yiyosan ben az yiyorum diyet yapıyorum.
Bilmem ben öyle duymuştum hebsbbsbs
Hayır belli hareketler ve diyette yapman gerekir👍