aynı tarzda belirli noktalarda aynı kısır dönguyü yaşadığım erkekler beni buldu diyordum ki ' aslında bilinçaltımın yanlış tercihler yapmama sebep olduğunu şu an ögrendim. birçok makale bu konunun uzmanından yazılar okudum. gercekten de oyle. aynı hataları yapıp aynı tarzda adamları seçip farklı sonuçlar bekliyorum.
geçmişteki sorunlu baba figuru bile bilincaltında etkenmiş. değişmek istiyorum aynı kısır dönguyü yaşamaktan sıkıldım. evlilik düsunmeyen sorumsuz ozgür ruhlu , adamları mıknatıs gibi çektim. bu işe bir çozüm bulup sağlıklı ilişki kurmak istiyorum. .
geçmişteki sorunlu baba figuru bile bilincaltında etkenmiş. değişmek istiyorum aynı kısır dönguyü yaşamaktan sıkıldım. evlilik düsunmeyen sorumsuz ozgür ruhlu , adamları mıknatıs gibi çektim. bu işe bir çozüm bulup sağlıklı ilişki kurmak istiyorum. .
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Harika bir dönüm noktasına gelmişsiniz. Öncelikle bu farkındalığa ulaşmak büyük bir iş ve yolun neredeyse yarısı. Sonrası ise biraz çaba ve destekten geçiyor.
İyi bir terapist bulma zamanı şimdi. Size sizi aynalayacak, döngülerinizin nerelerde çıktığını, ihtiyacın ne olduğunu gösterecek ve hayatınızda genelleyebileceğiniz güvenli bir ilişki alanı oluşturacak...
Süreç aslında sizin başladığınız gibi, aynı döngüleri her alanda tekrar tekrar fark edip, karanlıkta kalan bağlantıları kurabilmekle başlar. Sonraki adım ise farkındalık sahibi olduğunuz ve terapötik ilişkiyle de deneyimlediğiniz, sağlamlaştırdığınız güvenli ilişkiyi hayatınıza uygulamak.
Şunu da eklemek gerekir: Söylerken hızlıdır; ama yaşarken vakit alacaktır. Genele bakıp farketmek kadar, içindeyken de fark etmek, hatta içindeyken müdahale edebilmek vakitle kazanılan bir beceridir.
Lakin siz ilk adımı atmışsınız bile... Sizin için sıra terapistinizi seçmekte...
Sevgilerimle,