Herkes gibi ben de evimden çıkmamaya özen gösteriyorum ama bu süre zarfında sürekli yiyorum. Ciddi anlamda kilo almaya başladım. Her neyse armut tipi vücut tipim var. Yani basenlerim var. Evde nasıl kurtulabilirim? (Yemek de önerirseniz sevinirk)
Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler basen sever eritme diye gereksiz yorumlar yapmayın!!!
Ekmeği keser ve şekerli gıdaları azaltırsan kilo vermen kolaylaşır. Basenden kurtulmanın en iyi yolu pilates yapmak. Hatta youtube da videolar var kendimde yaptım çok faydasını gördüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ekmeği keser ve şekerli gıdaları azaltırsan kilo vermen kolaylaşır. Basenden kurtulmanın en iyi yolu pilates yapmak. Hatta youtube da videolar var kendimde yaptım çok faydasını gördüm
Teşekkür ederimmmmm
ramazan geliyor abla yiyebildigin kadar ye :) oruclu oldugun gunlerde de surekli hareket yapar canini okursun fazla kilolarinin
Chloe ting diye bir kanal var orada hareketler falan spor yap işte bak oradan google yazarsan da bulursun
bunu yap
https://www.youtube.com/embed/aCa8R9II8F0sqaut yap split squat yap ağrılıklı
Hem basenlerim erisin istiyorsun hem de yemek önerisi 😂 Adana kebap diyesim geldi
hani yok tutan besinler var ya sağlıklı onlardan soruyorum
Fatsecret uyesi ol :)
Sporcu olarak yardımcı olmamı ister misinn
Kadın dedıgın armut olurkı
Basenlı kadın candır ya ne demek erıtmen gerek
Ne istiyosan ye
Şeker un yok bol su
ekmek yeme
Yemeyi kes 😁
Evli misin
Öğrenciyim
Basen erkeklerin hosuna gider. Çok değilse Dursun
Erkeklerin neyi sevip sevmediği umrumda değil. Kimseye güzel görünmek için spor yapmıyorum. Aynı şekilde makyaj da öyle.
Ne kadar agresif ve kabasın 😁 az sempatik ol kuzum. Bu şekilde sen evde kalırsın
Kaba değilim fikrimi açıkça belirttim. Böyle gereksiz tiplerle birlikte olacağıma evde kalmayı tercih ederim.
Ama hakaret ederek yol alamazsın
Gerçekler böyle