Sagliksiz kosulda delinmis olabilir mikrop kapmis olabilir kullandigin kupe alerjen olabilir su an en mantiklisi kupe vs takma doktora gitme sureni geciktir ilk firsatta da doktora gorun
Nasıl değil kız kıkırdağın başladığı kısım değil mi? Benim kuzeniminde burnu böyle şişti piercingi çıkarımca hafif iz kaldı ama şişliği indi. Alerji değil bu benim altına bile alerjim var orası kıpkırımızı oluyor ve kulağın full şişiyor. Yinede alerji olma ihtimaline karşı küpeyi çıkar seffaf öje ile bir boya sonra tak ben alerjimden dolayı tüm küpeleri böyle kullanıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sagliksiz kosulda delinmis olabilir mikrop kapmis olabilir kullandigin kupe alerjen olabilir su an en mantiklisi kupe vs takma doktora gitme sureni geciktir ilk firsatta da doktora gorun
Acı sızı yoksa sıkıntı yok. Delik kapanana kadar geçnez büyük ihtimal kıkırdak yapını bozmuşsun oraları deldirmek sağlıklı deel zaten
Acımıyo tek görüntü rahatsız ediyor
Orası kıkırdak değil belki öyle görünüyor
Nasıl değil kız kıkırdağın başladığı kısım değil mi? Benim kuzeniminde burnu böyle şişti piercingi çıkarımca hafif iz kaldı ama şişliği indi. Alerji değil bu benim altına bile alerjim var orası kıpkırımızı oluyor ve kulağın full şişiyor. Yinede alerji olma ihtimaline karşı küpeyi çıkar seffaf öje ile bir boya sonra tak ben alerjimden dolayı tüm küpeleri böyle kullanıyorum.
Çıkarsam kapanır ve geçmez diye çıkarmak istemiyorum
Büyük ihtimal kapanır ama geçer diyedüşünüyorum. Bence yanlış yeri deldirdiğin için olmuş. Ne zamandır böyle ki belki siyah nokta vs vsrdır
1 senedir falan böyle
Bende de var aynısı çocukluğumdan kalma. Arı sokmuştu kestane toplarken.
😂😂
Nerde deldirdiğine bağlı. Küpeyi çıkar bence, vazelin sür.
Tirnaklarinida bir ara temizle
Temiz gayet
Icinde pislik var gormuyor musun
Artik yemek mi b. k parcasi mi bilemiyorum
Midem bulandi oğğğ
Hehee aynen yiycenmi
Edepsiz
Ok aynen öyleyim
Favorilerilerinide duzelttir bir ara bayagi uzamis ferit amcam gibi duruyor
Ben onları çok seviyorum olmaaaaz
Makine ile duzelt bari hafif sekil ver. Uzun favori iyidir
Ben böyle seviyorum daha güzel duruyo bence şekli falan
Ensendede ben var.
Galiba sen sisko bencil p. slik bir kizsin :)
Ne kırpacan ya millet kendine baksın
Aynen
Benimki cikarmadan duzelmemisti
Ameliyatla lazerle yok edilir
Çıkar, iyileşene kadar kullanma !
Kulagın yine iyi dayanmıs. Tipe bak ya
Baktım taş gibiyim
Kulagının içine sıcmıssın sonra şişti diyosun. Tipini zkm
Ohh Allahım çok teşekkürler çok güzel yaratmışsın sağol
taktığın küpeler alerji yapmış çıkarman gerek
Sanmıyorum gümüş Çünkü çıkarsam geçer mi
gümüş olunca alerji olmuyormu altın hatta pırlanta bile alerji yapabilir tenimizin neye alerjisi olduğunu bilemeyiz belliki sende gümüş yapmış
Diğerlerinde yok ama
iyi keyfin bilir takmaya devam et
Doktora göster bence
şu an mümkün değil almıyorlar
En kısa sürede