20 kilo vermem gerek, diyetteyim ama ne kadar zor bir şey böyle ya. Canım neler neler istiyor ama zar zor tutuyorum kendimi, çok mutsuzum :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
E-he-he-hehehe-ehehehhehe. Zor tabi. Yemek için yaşayanlardanım. Düşünsene bir ya: yemek kelimesi bile ağzı ne güzel dolduruyor; ağzın arkasında başlayıp dudaklara doğru ilerliyor, ardından da bir yutkunma ile sonlanıyor. Mesela kebap da öyle. Biri bana yeme derse, o kişinin kalbini kırarım. Bence diyet kadar spor da önemli. Mesela bazen çıkıp 15-20 km koşuyorum. Sonra oturup yaktığım kadarını afiyetle yutuyorum. Her yere yürüyorum. Dans ediyorum. Merdiven çıkıyorum. Canım sıkılınca ip atlıyorum. #EvdeKal 'dığım zamanlarda şınav, mekik ve barfiks çekiyorum, evde de ip atlayabiliyorum. Ara ara nabzı yükseltmek iyidir. Günde 2500 kaloriye yakın alıyorum. Benim kadar aktif olmayan yaşıtlarım günlük 2000 kaloriyi gördüğünde balon oluveriyor. Ortalama bir erkek kadar kalori alıyorum diyebilirim :D Düzenli antrenman yapan yüzücü bir arkadaşım günde 3500 kaloriye yakın alıyor. Yemek istiyorsan aktif olacaksın :D Yarım saat ip atlamak neredeyse, 250-300 kaloriye tekabül ediyor. Hem müzik dinliyorum hem de günlük aldığım kalorinin %10'unu hayatımdan çok da fedakarlık etmeden yakabiliyorum. Bana 250 kaloriyi yemeyerek alma deseler oturur ağlarım, fakat bunu yedikten sonra 2 saat koş deseler, üzülmem :D Damak çikolata yedikten sonra 10 dakika ip atlayarak yakabiliyorsam, yerim :D Hem Damak mutlu ediyor, hem spor mutlu ediyor. Bir taşla iki kuş. İki kuşu da yahni yapar yerim. Yerim yani. Bir de yavaş yemek önemli. Asla oturup 1 bar çikolata yiyemem mesela. 2 parça yetiyor. Dilimin altına koyuyorum, yavaş yavaş yiyorum. Öyle hop diye yutsam aynı hazzı alamam. Yemek işi biraz da tatmin olmak ile alakalı. Hızlı yiyorsan ve çiğnemiyorsan yemeğin tadını alamazsın. Gözün doymaz ki. Mesela ben tabaklarımı küçük kullanıyorum. Kaşığım da küçük. Belki de 50 defa çiğniyorumdur. Yemek uzun sürüyor. Daha yerken yakıyorum. Mide ve bağırsaklara çok bir iş kalmıyor :D Küçük porsiyonlarda yediğim için de, yemek yediğim aralıkta sürekli olarak yiyorum. Son olarak sürekli IF disiplininde besleniyorum. Günde 16 saat ağzıma hiç bir gıda maddesi sürmüyorum. Ne yiyorsam o 8 saatlik beslenme aralığında besleniyorum. 8 saatte küçük porsiyonlarda 2500 kalori alabilmek gerçek bir çaba gerektiriyor :D Öyle işte. Düzeni oturt. Yaptığın şeyi keyif alarak yap. Zor değil. Ben hep diyetteyim. Diyet bir yaşam tarzıdır, yemek programı değil :D
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne zaman canın birşey istese aklına giymeyi çok isteyip de şu an giyemeyeceğin bir elbiseyi getir. ya da 20 kilo verdikten sonra nasıl görünceğini hayal et. O zaman motive olursun
21 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüyorum sürekli teşekkür ederim :))
+1 yılBence sonuca odaklan canın bir şeyler çekince, bitince ne kadar güzel olacağını ve hissedeceğini 🌸 kendine teşekkür edeceksin vazgeçmemelisin 😌
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
67Cevap
Ne gömülürdü be

113 Yorumla- +1 yıl
Pislik lvl 😂😂
- +1 yıl
Revani tatlısı var şu an onu gömmeye gidiyorum senin yüzünden 🤦♀️
- +1 yıl
Inşallah EVDE KALIRSIN
- +1 yıl
Banane kilo aldım senin yüzünden yoksa ben evde kalcam
- +1 yıl
Corona sana sarılsın ssjsjsh
- +1 yıl
Üstüne tuzlu yedim miydemde 3 dünya savaşı çıkcak sayende
Soran+1 yılYaprak sarma ve çiğköfteye bayılırımm
Kilo vermek okadar basitki... Siz kızlar anca kendinizi kandırın diyetle falan kilo verilmez tek şey var spor spor spor.
42 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle eğer o gün beslenmeme dikkat ettiysem bozmadıysam zumba ya da leslie cardio falan yapıyorum ama bozunca bir şey yapmıyorum genel olarakta bozduğum için uzun zamandır spor yapmıyorum
- +1 yıl
Senin spordan anlayışın bumu 😂 bak ben boks kategorisine girebilmek için 2 ayda 81 den 69 kiloya düştüm. Hızlı kilo vermek için kıçını koltuktan kaldır üzerini kalın giyinip yazın güneş altında halı sahada koşu yap baya baya yor kendini esneme hareketleri yap kas sistemini çalıştır ağırlık yap. Ne kadar efor okadar kilo kaybı 😉 bide yemeyi azalt göz açlığını düşünme karnın doyunca bırak ekmek ve abur cubur hiç yeme bol su iç sebze ye.
+1 yılBende 10 kilo vermek istyrm gercekten çok zor hele bir de karantinadayiz daha fazla zor geliyor ama zayıflayınca giymek istediğin kiyafetleri hayal et motive olursun ya da koşul köy kendine mesela 1 hafta diyetine devam ettin diyelim 1 hafta sonunda sevdiğin bir yemeği öğle yemeği için ye ama aşırıya kaçma onuda sınırla 5 kaşık yiycehm sadece diyebilirsin ve bu kurallarina uy zayıflamaya başlayınca çok eğlenceli oluyor zaten
10 YorumlaDolap kapagını açıp açıp kapatıyorum tatlı sigara alkol gibi bağımlılik yapıyor birakınca kriz valla zor en iyi yapabileceğin az az sık sık yemek acıkınca direkt tatlı istiyor vücut insulin direncini bir anda çıkarmak istiyor
14 Yorumla
Soran+1 yılYa benim tatlı sorunum yok canım çok nadir istiyor eve de alınmıyor zaten ama ekmek makarnayı çok seviyorum
- +1 yıl
Makarna okadar sorun olmaz ekmeği kessen yeter sadece 1 hafta ekmeksiz yedim Şu an hic gerek duymuyorum makarnayı da spor yapiyorsa yersin bolca yapmıyorsan biraz kısman gerekir 20 kilo yuda rahat verirsin zor bisey degil 2 ayda 15 kilo verdim sadece tatlı ve hamur isini keserek makarna pilavı gunluk 1 tencere yerim ama spor da var
Soran+1 yılGünlük bir tencere mii yarasın 😄 spor yapmıyorum başlıycam inşallah
+1 yılSürekli diyetteyim diye düşünmeyi bırakman gerek bence ilk adım olarak. Belli bir hedef uğruna yaparsan daha çok motive olursun. Adapte olmaya çalış diyetteki yaşamına, önceki yediklerini ya da yemek istediklerini unut yeni diyetine odaklan.
30 Yorumla- Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılDiyette olmak bisey degil.
Diyet bittikten sonra o kilonu korumak icin verdigin mucadele su durumdan bin kat daha zor.
Bilgineeee...14 Yorumla
Soran+1 yılİnan şu an diyette olduğum için daha çok zor geliyor ekmeği makarnayı yiyememek... Ahh ahh
- +1 yıl
Ikisinide yiyebilirsin 😊
Ekmek 3 ogun 25 gr 1 dilim =uno ekmek 1 dilim ya da 1 yemek kasigi makarna pilav eriste ya da 1 kucuk kepce corba ya da 1/4 simit 😊
Soran+1 yılBen yiyince duramıyorum bir tekli ekmeği tek başıma yerim makarna büyük tabakta falab
- +1 yıl
Hayatini bunlari hepen keserek devam edemezsin ki ! Grcek hayatta bayram tatlisi mercimekli kofte acik bufe ve manti var.
Hayatini bunlari yiyerek ama olcusunde kalmazsan kg alacagini bilmekle baslar.
Once bunu bilmelisin.
+1 yılZamanında kendi başıma 15 kilo vermişmişim var. Kendini aç bırakman lazım açlığı düşünme akşam 5 ten sonra yemek yeme. En fazla birşeyler iç akşam, yemek yeme. Aklına yemek geldiğinde kafanı dağıtmaya çalış. Ben ders çalışıyordum
10 Yorumla
+1 yılTutacaksınız bebeğim kendini
Değilse göt*göbek alır başını gider14 Yorumla
Soran+1 yılKİBAR tosun 😄😂😂
- +1 yıl
Hehe
Kibar ama Tosun 😃😂
34 bedenli bebeksi yüzlü garı arıyom ben 😃
Soran+1 yılBulursun inşallah😂
- +1 yıl
Çok amin :D
+1 yılÖnce karar verip, beyinde bitirmen gerek. 20 kilo çok değil
16 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah veririm hemen. Ortalama ne kadar sürede verilir sence
- +1 yıl
Ben dört ayda felan vermiştim
- +1 yıl
16 kilo kadar ama
Soran+1 yılO da yeter ya daha zayıf görünürüm en azından
- +1 yıl
Kafanda bitirmen lazım
Soran+1 yılYapıcam. Teşekkür ederim :)
+1 yıl7 kilo fazlam var bnde diyetteyim az yiyip spor yapıorum bakalım nolcak
13 Yorumla
Soran+1 yılHedefine ulaşırsın umarım ❤️
- +1 yıl
İnşşalah bırakmak yok hazır herkez evine çekilmişken herşey normale döndüğünde ooo uuuu vaaaaa yapsınlar istiyorum sende bırakma
Soran+1 yıl7 kilo çok az 1 ayda verirsin bence bozmadığın sürece
Yulaf yiyomusn bilmiyorum ama hem lezzetli hemde formda kalmanı sağlar tok tutar sütle pişirip içine tarçın ve istediğim meyveden koyuyorum çok güzel oluyor 👍🏻
10 Yorumla
+1 yılyürüyüş yap ekmek yeme istediğin kadar yemek ye zayıflarsın
12 Yorumla
Soran+1 yılYasak geldi bize de😂 evde yapıyordum spor yine evde yaparım
- +1 yıl
20 bin adım yürü
Sana bir moral gelsin benden eger diyetteysen asla bozma bak ben 7 aydir diyet yapiyirum ve degil 20 kilo 33 kilo verdim 90dan 57 ye dustum ve hedefim 50 hala da zorluyorum bu iki hafta biraz saldim ama bugun yeniden siki diyete ve egzersize devam taa ki 50 olana kadar 😇☺ b3nce sende bozma birakma ustwyince yapilir
10 YorumlaBen de diyet yaptım 3ay ve 18 kilo verdim. Başlarda zorlanırsın ama sonra gözünün önünde yense bile takmazsın sadece ilk hafta dayan😉
12 Yorumla
Soran+1 yılDayanıcam inşallah. Teşekkür ederim :) ❤️
- Sağlık konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılHaftada bir kendini ödüllendirme hakkın var mesela canın çikolata mı istiyor haftada bir yiyebiliyorsun abartmamak şartıyla
10 Yorumla
+1 yılalıştım ben gerçekten istediğin eve oturup mantıklı düşündüğünde ve evdeki tüm gereksiz gıdaları dışarı at ben gibide üşengeç ol yeter
10 YorumlaGerçekten kafaya koysan böyle canım çekiyor deyip durmazdın, 20 kg demek en az 6 ay diyet demek ve sen şimdiden böyle diyorsan umarım boşvermezsin
23 Yorumla
Soran+1 yılEn az 6 ay ne yahu çok fazla demedin mi
- +1 yıl
Ben on kg verdim tam üç ayda
Önvelikle ilk etapta hızlı veriyorsun ama sonra yavaşlıyor, vücut yağları tutmaya çalışıyor, çünkü vücut strese giriyor, kıtlık var sanıyor
Kaslar da yanıyor, çok hızlı kilo veren biri kilonun yarısını kaslardan kaybederek verir oysa kassız vücut ztn çok çirkin olur, önemli olan yağlardan vermek ve o da bir anda olmuyor
Yoksa iki ayda da verebilirsin
Soran+1 yılTeşekkür ederim bilgilendirme için :)
+1 yılKeşke o 20 kiloyu nakil edebilsek bana 🙄 herkesin derdi başka be kardeş 😂
19 Yorumla
Soran+1 yılAh keşkee
- +1 yıl
40 kiloyum kızım ben hava rüzgar oldumu eve zorla gidiyom😂😂🙄🙄
Soran+1 yılYok artık boyun kısa mı uzun mu
- +1 yıl
1.67 işte zargana balığına benziyom aynı 😂
- +1 yıl
Cok uzun degilim çokta kisa degilim ama ne bileyim ya bıktım vallaha kilo alayim diye her gece cici bebe süt yiyom mama bile kullandım ama alamıyorum. Artık bu ağır yaşamlar var ya kapıdan geçemiyorlar okadar olmak istiyom😂 Ye anasını satiyim bidaha mi gelcez dünyaya boşver
Soran+1 yılSen yiyip almıyosun ama ben alıyorum yiyemem 😄 keşke senin gibi yiyip alamasam
- +1 yıl
Yav ben diyom rüzgar uççam zorla yürüyorum sen diyon kilo vercem boyum kaç senin kac kilosun?
Soran+1 yıl1.53 70 rüzgar beni değil ben rüzgarı uçurtuyorum😂😂
- +1 yıl
Iyi birsey bu kendini savursun iste ben savunamiyorumda guclu kuvetli olmak iyi birsey👍
+1 yılİşin sonunda mutlu olacağını düşün 🌺 En güzeli hoş ve alımlı görünmek değil mi 🌺
10 Yorumla
+1 yılKanki sorma benimde 11 kilo fazlam var veremiyorum çok azimliyim ama biyerse kopuyor jdkdosoxnsi
10 Yorumla
+1 yıl35 kilo verenleri duydum gördüm valla azimla sıçan duvarı deliyor 😀
10 Yorumla
+1 yılO zman ye ama az ye beynin sana öyle dusundurtuyor öyle kotamişsin kendini cunku
10 Yorumla
+1 yılİrade irade benimde en az 15 kilom var fazla spor yoksa diyet sart.
10 Yorumla
+1 yılCanım bende almaya çalışıyorum vermekten çok daha zor iskelet gibi oldum iyice
10 Yorumla
+1 yılNeden diyette oldugunun cevabini irdelemelisin. O zaman ya gereksiz gelir birakirsin ya da daha sıkı devam edersin. Ama her diyette illaki ufak kacamaklar olur.
10 YorumlaBende zamanında 20kilo verdim. İsteyince oluyo. Hemde çok aç kalarak verdim aylarca ekmek tuketmedim. Ama şuna inan , inanmak başarmanın yarısıdır.
20 Yorumla
+1 yılİlk 21 günü atlattığın da nefsin körelmiş oluyo dayan
10 YorumlaSu orucu gibi şeyler yapmak faydalı olabilir ve olayı yememekten çok bir oyuna çevirmeniz lazım yemek yediğiniz vakitleri dolduracak başka etkinlikler bulun ya da yaptığınız bir şeyi uzatın, televizyon izlerseniz ve mutfakta çok vakit geçirirseniz tabiki acıkırsınız
00 Yorumla- Sağlık konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, ben aşırı kilolu birisi ile konuşmak istiyorum, sen o kadar olmasan da belki benimle biraz konuşabilir misin? Ya da biraz beni dinleyebilir misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılDinleyemem
- +1 yıl
Neden :/
+1 yılDiyeti bu kadar zorlaştırmak zorunda değilsin, aradaki farkı daha fazla spor yaparak dengele.
10 Yorumla
+1 yılBende. Hiç yemek yiyemiyom yaa.
Annem kuş gibi beslio zorla10 Yorumla
+1 yılBilirim o duyguyu şimdi göm gitsin dicem münafıklık olcak erken uyumaya çalış
10 Yorumlavücudunu hiçbir şeyden yoksun bırakma ama abartma yemeği de evde olduğun için öyle hissediyorsundur aç olduğundan değil kendini oyalamaya bak :D
10 YorumlaSağlık konusunda 812 cevap paylaştı. İstediğimi yiyemiyoruz biraz sabretmemiz lazım buna alışmamız ve zor olmaması için, onun dışında birazcık zor oluyor tabi ki.
00 YorumlaSağlık konusunda 640 cevap paylaştı. oda yasaklar cezbedici olduğun için beynin daha çok istemeye başlıyor normalden
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi yeni pişmiş tazecik yaprak sarma olsa yanına acılı bol kebap olsa güzel bir pizza olsa çıtır çıtır hamsi kızartması olsa üzerine şerbeti şerbet gibi akan bir baklava olsa çıtır çıtır bir kadayıf olsa
010 Yorumla
Soran+1 yılOldu mu şimdi bu he
Cevap sahibi+1 yılYa biz şimdi sıcacık bir tencere makarna olsa
Cevap sahibi+1 yılÜzerine bol yoğurt ya da salçalı nasıl seviyorsan Hello makarna kaynarken böyle kokusu olmuyor mu mis mis
Soran+1 yılşu an tokum canım istemiyor zaten ama uzatma bence
Soran+1 yılYaptığın gevşekliğin farkına vardın sanırım gizliye aldığına göre
Cevap sahibi+1 yılYoo sadece açık yüreklilikle soru sormayan birinin açık yürekliliği hak etmediğine karar verdim
Soran+1 yılKesinlikle bu kararı vermişsindir, canı gönülden inandım
Cevap sahibi+1 yılEvet kesinlikle sana yapamayacağın diyetle başarılar dilemiyorum
Soran+1 yılKaç yaşına gelmiş tavırlara bak ya. Teşekkür ederim güzel dileklerin için
Cevap sahibi+1 yılYav he he
Gizli Üye(25-29)+1 yılGercektende öyle ben 5 kilo vermeliyim onu bile veremedim. Senin diyetin nasil ne yapiyorsun
16 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay dişini sık verirsin. Kahvaltımı geç yapıyorum öğle yemeği yerine. Yumurta, domates, salatalık kahve ya da yeşil çay falan. Akşam yemeğine kadar acıkırsam bir meyve veya sabah içmediysem kahve akşam sebze yemeği, çorba falan ve 3 litre su
Cevap sahibi+1 yılSeninkisi baya kötüymüs. Bildigin ac kaliyorsun, iste ondanda korkuyorum sonradan o kilolar birden geri geliyor bende öyleydi
Soran+1 yılAç kalmıyorum ki
Cevap sahibi+1 yılBenim sabahtan hep derslerim oluyor ben mesela ne yiyebilirim gün icinde
Soran+1 yılYoğurt, yeşil çay, 1 meyve, Türk kahvesi olabilir. Fitsiniz diye bir instagram sayfası var ona bir bak derim ara öğün önerileri ve bilgilendirici yazılar var
Cevap sahibi+1 yılTamam buldum tesekkürler
+1 yıldiyet yapma sağlıklı beslen ekmek yeme
34 Yorumla
Soran+1 yılDiyetten kastım sağlıklı beslenme işte benide en çok zorlayan ekmekk
- +1 yıl
ekmek yememek zor cidden seni anlıyorum ama zamanla alışıyorsun
Soran+1 yılBaya hemde. Sende mi kilo verdin
- +1 yıl
evet ama ben ekmeği tamamen kestim desem yalan olur kalori kontrolü yaptım ben
+1 yılBen diyet yapmaya başladım bir ara 3 gün yapamadım yahu cidden zor iş saatine göre yemek sürekli öğün bilmem ne daha çok kilo almıştım.
00 Yorumla
+1 yılYemeye içmeye çok alıştığın için şimdi zor geliyorum
10 YorumlaDiyet'' daha çok şişmanlamaya sebep olur'
Ne varsa ye' az ve tadımlık olsun''10 Yorumla
+1 yılBende oyle surekli bozuyorum ama çok iyi irade olmamiz lazim
00 YorumlaDiyet işini ben de başaramıyorum. Olmuyor ne yaptıysam
00 Yorumla
+1 yılaç kalmadan. saçma sapan ilaçlar kullanmadan ve mutlaka doktor ve diyetisyen kontrolünde mümkün...
10 Yorumla
+1 yılİraden güçlü değil demek ki.
17 Yorumla
Soran+1 yılHemde hiç
- +1 yıl
Kendine zarar verecek şekilde zayıflamaya çalışma sana tavsiyem su ihtiyacını hesapla 2, 3 bardak fazla fazlasını al acıktıkca meyve yemeye çalış başka şey tüketmemeye çalıl ama en önemlisi sağlığını tehlikeye atma zayıf ölmek sana hiçbir şey katmaz.
- +1 yıl
Çalış*
Soran+1 yılYok sağlıksız şekilde zayıflamaya çalışmıyorum zaten kahvaltımı 1-2de yapıyorum acıkmıyorum akşama kadar acıkırsam dediğin gibi 1 meyve yiyorum. Gün boyu iyi gidiyor ama akşam bozuyorum hep. Suyu ise 3 lt içmeye çalışıyorum
- +1 yıl
Erken yatmaya çalış genelde akşamları insan iradesi zayıflar ama henfisinş daha çok istediğini düşün zayıflamak mı istiyorsun yoksa o an belkide yararı olmayan şeyi mi yemek istiyorsun akşamları kendini başka şeylerle meşgul etmeye çalış ya da bir kek yapıp tadına bakabilirsin.
Soran+1 yılDikkate alıcam teşekkür ederim :) ❤️
- +1 yıl
Rica ederim 😊. Umarım başarılı olursun.
Spor yap yoga yap biseyin kalmaz baslarda zorlanirsin. Ama kilo verdikce biseyler basardgni gorunce azmin ve direncin artmaya baslar
10 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun kardeşim
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ❤️
- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZaman ile alışırsın doğru diyet ise
14 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyet ama alışamadım
- +1 yıl
21 gun sabret
Soran+1 yılDeniyorum bilmem kaçıncı denememdir kim bilir
- +1 yıl
21 gğn önemli
+1 yılKalori hesabı yaptın mı
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır kalori hesabı yapmayı sevmiyorum. Ama yediklerim çok değil eğer ekmek, makarna, kızartmaya hayır dediysem gayet iyi besleniyorum
- +1 yıl
Kalori hesabı yapmadan biraz zor olacak senin için, tercih meselesi ama aritmetik basit. Ya ihtiyacından azını alacaksın, ya da sıkı spor yapıp gereğinden fazla harcayacaksın. İkisini programlı yaparsan başarıya ulaşmaman için hiç bir sebep kalmaz. Ha türk kızı diyeti yapıp 2 hafta sonra koyver beyaa diyeceksen, Sorunları başa sararsın anca. Amacına ulaşman için iradeni güçlü tutup kararlılığından vaz geçmezsin umarım. Amacına ulaşman ümidiyle
Soran+1 yılTeşekkür ederim :))
Gizli Üye(18-24)+1 yılGel sana güzelinden bir acılı adana kebap yanında yayık ayranı üstünede bol peynirli bir künefe söyleyim ne dersin
10 YorumlaBende birde bugün artış olmuş? Suyu mu az içtim acaba
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl20 kiloyu uzman yardimı almadan vermek hem çok zor hemde sağlıklı degil
10 Yorumla
+1 yılDiyette olmak kolay asıl zor olan şey spor yapmak bence 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYe gitsin ya. Yarın öbür gün koronaya yakalanirsin sonra yiyemedim icemedim diye ah vah edersin.
01 Yorumla- +1 yıl
Hahahah 😅😅
Spor salonuna gitsen aslında daha kolay
11 Yorumla
Soran+1 yılşu an gidemeyeceğime göre evde yapacağım
İştah kapatacak yiyecekler ye. Bol su bir de
25 Yorumla
Soran+1 yılAç kalınca nasıl şişer ki
- +1 yıl
. Özel Ata Sağlık Hastanesinde görevli Çelik, kilo artışına da dikkat çekerek, "Birçok şeyi görmezden gelip diyet yaptığımızı sanıyoruz. Bedenimizi aç bıraktığımızda metabolizmamız çalışmıyor. Daha fazla yemek yeme ihtiyacı duyuyor ve bedenimiz bir yerden sonra şunu söylüyor; 'Benim ihtiyacım olan enerjiyi bana vermiyor ben de o sebeple gelecek her şeyi saklamalıyım.' Bunu yağ olarak saklıyoruz. Vücudumuzun depo şekli yağdır. Bu sebeple aç kalarak yaptığımız bütün diyetlerde bölgesel yağlanmalar, kilo artışı bile görülebiliyor" diye konuştu. (Diyetisyen söylemiş bak istersen )
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım bakıcam 💕
Ya üç günlük dünya ye gitsin be kasma
122 Yorumla
Soran+1 yılHee oldu
Soran+1 yılBaşkaları için uğraşmıyorum zaten kendim için istiyorum niye hemen kime beğendireceksen gibi cümleler kuruyorsun
Soran+1 yılNeyin yalanını söyleyeceğim acaba? Hayatında kaç kız tanıdında hemen genelleme yapıyorsun tüm kızlar hakkında? Alışverişe gittiğimde beden bulma sıkıntısı yaşamak istemiyorum ve giydiğim kıyafetlerin üzerime yakışmamasından memnun değilim. İstediğim gibi hareket edemiyorum kilomdan dolayı özgüven sorunu yaşıyorum çünkü hepsi bu. Saçma sapan konuşup durma işine bak
Soran+1 yılYa Allah aşkına gece gece sinirimi zıplatma benim. Bilmiş bilmiş konuşuyor bir de git zıbar ya
Soran+1 yılKilom üzerinden beni vurmaya çalışman çok komik fakat bunlara aldırmıyorum bile. Sinirlendiğim nokta genelleme yaparak çok biliyormuşsun gibi konuşup durman bir de yalan söyleme, yemezler falan. Baya bir boş yaptın yani defol şimdi
Soran+1 yılTüm tc erkekleri de sapık, fesat, beyniyle değil önündeki organıyla düşünen, saçma sapan şeylerden bile tahrik olabilecek bir kapasiteye sahip, kendinden yaşça küçük kızlarla cinsel sohbet etmeye çalışacak kadar alçak, aciz insanlar o zaman. Onca kadına şiddet, cinayet olayları da var onları da katalım istersen? Bunların birçok örneğini görüyoruz o zaman siz erkekler de böylesiniz
Soran+1 yılSizin gibi iğrenç varlıklar olmaktansa varsın tüm kızlar dediğin gibi kıskanç olsun
Soran+1 yılAynen aynen haklısın defol git şimdi yılıştın kaldın soruya
Soran+1 yılEvet aşırı sıktın bunu kaç kere dedim zaten. Benim engel atmam yerine laftan anlayıp kendin yazmasan keşke
- Sağlık konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılBiz buna irade diyoruz
20 Yorumla
+1 yılYemin ederim bende.. o istek o azim bir anda geliyo bence. Yani bana öyle oluyo. Yoksa akşama kalmadan bozuyorum
00 Yorumla
+1 yılÇok zorlanıyorsan az ye spora aban
10 Yorumla- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Merhaba!
Aslında bu sürecin genel olarak kendimizi kısıtlamayla ilgili olduğunu düşünüyorum. Eğer siz kendinize sürekli olarak “Diyetteyim ve bunu ASLA yememem lazım.” derseniz otomatik olarak canınız onu ister. Genel geçer bir durumdur ki yasaklanan şeyler çoğu zaman daha çekici gelir. :)
Bir beslenme uzmanı olarak düşüncem yasaklı bir hayattan ziyade dengeli bir hayat sürdürmeniz gerektiğini kendinize kabullendirmelisiniz ki danışanlarımla da bunu yapıyoruz.
Size önerim bir beslenme uzmanıyla beraber çalışmanız.
Sevgiler