Evet Arkadaşlar Mümkünmü :)
Detaylar Kısa ^^Detaylar Kısa ^^Detaylar Kısa ^^Detaylar Kısa ^^
Detaylar Kısa ^^Detaylar Kısa ^^Detaylar Kısa ^^Detaylar Kısa ^^
Verilir arkadaşlar nasıl mı sabah kahvaltı yapma yağsız süt ve yeşil çay o günün menüsü o sadece arkadaşlar bir kaşık aldığınızda yeşilcaydan 2 kalori gidiyor öğün öğün bir bardak içerseniz ve tabi egzersiz de yaparsanız olur. Ve en güzel yanı ödem yapmıyor çünkü ben 13 yaşındayım annem ise 37 annem 80 kiloydu ben 75 tim ve kendimi zor diyetlere sokup sokup duruyordum bunu bana diyetisyen önerdi ama yemek yemem şartı ile ben yemek yemeden ve yürüyüş yaparak ve merdiven inip çıkıp dans ederek haftada 3 kilo attım ama ben yiyordum hani çikolata falan olsun yerdim duramazdım bunu yemiyen kaç kilo verir siz düşünün. Ama kilo vermek istiyorsan hep hedefin olsun ve kendine güvenmelisin:)
Yok oyle bir dunya. 1 kg lik bsyler yiyip o gun 1 kilo aldigini sananlardanmisin?
Günde 1 Kilo veren adamdan 1 ay sonra hiçbirşey bekleme.Güç müç kalmaz, foson olur gider.Zaten günde 1 kilo veremezsin.Vücut ilk 1 haftadan sonra kilo verme konusun da yavaşlar çünkü vücut şaşırtılmak ister
Günde 1 kilo verilmez kardeşim.En fazla 2000,3000 kalori yakarsın daha fazlası zarardır.
Ben veriyorum mesela hırsla 3aylık spora yazıldım ilk 1ay ısınmaydı bu 1 ayda 3kg verdim 2. Ayda motobolizmam hızlandı ve gün boyunca hiç bişey yimemeye başladım açlık hisside yok spora gidip ağırlık ardından kardiyo yapıp protein tozu içiyorum günden güne 1kg veriyorum yani isteyince oluyor istediğim kg 65 ve 78kg den 68 e indim şimdi 3 güne istediğim kgye düşücem :)))
Mümkün... bol bol işeyeceksin..
Cevap
4Cevap
Verilir , günlük sadece 100 kalori al sabah yumurta ye yaninda peynir salatalik vb. Sonrasinda sadece su iç 1 haftanin sonunda 3 _4 kiloya kadar veriyorsun daha çok vermek istersen , 2 gün sadece su iç aç kal 3gün 100 kalori al 2 gün sonra tekrar sadece su iç 10 kiloya kadar veriyorsun yumurta yemelisin çünkü kastan verme yağdan te protein olmalı azcık egzersizde yaparsin 1 -2 haftada yaz vücudu tabi çok agir degil yürüyüs vücut sikilastirici mekik gibi egzersizler yoksa bayilirsin aman dikkat
mümkündür de bence yapman gereken maden suyu içmek..meyve suyuyla zayıflayacağını sakın üdşünme..içtiğine bile dikkat etmelisin ve herşeyi ölçüsüyle kullanmalısın..
Evet mümkün ama ne olarak kilo vermek istediğine bağlı.Yer yer tuvalete gitmezsen, mideni doldurursan 1 kilo fazlan olur, sonra tuvalete gider boşaltır hiçbirşey yemezsen birde üstüne su kaybedersen verirsin 1 kilo, fazlasını bile verirsin.
kilo vermezsin ama şişkinlik gider. ben şahsen denize gitcem diye az az yedim kilo vermedim ama şişkinlik gitti :D anlık oluyor ama he :D
değil yalnızca ödem sökülür o da hemen alınır zaten merak etmeyin
su kaybından o cıvarda bıseler vermerk mumkun olabılır
imkansız sen bol bol su iç
evet dukan diyeti
Imkansız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar