Meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum çünkü aşırı büyükler. Büyük ameliyat olanlar uçuş için sağlık raporu alamaz yazmışlar ama bu konuda hiçbir yerde bilgi bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen? Çok omuz ağrısı yapıyorlar kurtulmak istiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBüyük ameliyat derken bu pass
Beyin açık kalp ameliyatı vs kast ediliyor..
Göğüs estetiğe girer.. zaten o uçuşlardaki hosteslerin dudak olur göğüs olur yüz olur illa estetik var... yoksa bu kadar çalışıp da bu kadar fiziği sağlam plmasinimkansiz15 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten içim rahatladı çok teşekkür ederim. Şu virüs bir düzelsin ameliyat olacağım. Seneye de hostesliğe başvururum o zamana kadar iyileşmiş olurum zaten😊
- +1 yıl
Rica ederim.. Özel hayatın Karışmam da büyük daha alımlı ve gösterişli olur
- +1 yıl
Yasin kaç ki de küçültme ameliyatı olucan
Soran+1 yıl22
- +1 yıl
Erkekler böyle daha alimli bulur ama. Bence olma.. çok mu büyük
En İyi Cevaplar
+1 yılŞirketten şirkete değişir, THY şu anda sağlık konusunda inanılmaz katı ve o yüzden istemiyorlar.
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet Thy. Eminsin di mi? Ben şartları okudum bu konuda bir şey yazmiyordu
- +1 yıl
Kabin görevlisiyim, güncel sağlık şartları ilk bize ulaşıyor ilanlarda yazmaz zaten.
Soran+1 yılAnladim peki burun ameliyati sorun oluyor mu? Solunumla ilgili bir problemim yok. Sadece kemik var onu kirdirmak istiyorum
- +1 yıl
Başvurmadan önce yara izlerinin iyileşmesine dikkat edecek şekilde ayarla ama bana sorarsan estetiksel uygulamaları sonraya sakla. Sağlık aşamasında doktorlarla görüşürken hastane geçmişinde gördüklerinde sana sebebini soracaklar çünkü, ne yalan söylemiş ol ne de boşuna sıkıştırsınlar seni.
Soran+1 yılTeşekkür ederim zaten yara izlerim geçmeden başvurmam. Sebebi tamamen kişisel zevk yani ona karısmazlar herhalde😀 birde sonraya saklarsam nasil çalişacağim iyileşmem 1 yılı bulabilir ozellikle meme için
- +1 yıl
Her şeye kulp takıyorlar bu ara, o yüzden söylemiş olayım benden çıksın da gerisi sende.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
Bunun bir rahatsızlikla bir alakası yokki büyük bir ameliyat degilnyani zevke giriyor üstelik herkes büyük isterken sen küçültüyor musun😃
15 Yorumla
Soran+1 yılBen küçültünce de büyük olucak eminim😂
Soran+1 yıl85 D ye düşsem bile yeter
+1 yılUmarim hersey gonlunce olsun ama iyi bir doktor bul iyice araştır sonrasinda fuziksel bir engelin olmasin
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 4,6b cevap paylaştı. Estetik basit bir ameliyat yani. Çok hostes var bir sorun yapmaz bence çünkü çoğu estetik yaptırmıştır
10 YorumlaNiye engel olsun ki bende olabilirsin
23 Yorumla
Soran+1 yılHem büyük bir ameliyat hem de ilk yapılınca kolunu kaldıramıyorsun bunu bahane edebilirler
Soran+1 yılBurun ameliyatı olanlar yüzünde iz kalmadıysa ve solunum problemi ortaya çıkmazsa hostes olabiliyor. O küçük bir ameliyat olarak görülüyor. Ama bazı meme ameliyatı olanlar yıllar sonra bile kolunu kaldıramıyor spor yapamıyor tabi o doktora bağlı olabilir. Inşallah sorun olmuyordur çünkı hem hayalimden vazgeçmek istemiyorum hem de bu ağrılardan kurtulmak istiyorum
Aşırı büyükse daha iyi hostes olursun. Ucan memeli olacaksın sonuçta.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 778 cevap paylaştı.
+1 yılYani herkes buyuk gogus hayal eder lakin seninkiler asiri buyuk sanirim.
00 Yorumla
+1 yılAl işte kimi silikon taktırır buda küçültmenin peşinde 🙄
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim bedenim benim kararım
Kilonuz nasıl
15 Yorumla
Soran+1 yıl51 kiloyum. Kilo boy sıkıntım yok her şey tutuyor birtek bu ameliyat konusu var
Soran+1 yılEvet anormal derecede büyükler. Ameliyat izi kalıyor bende ne kadar kalır bilmiyorum ama cildim çok hassas. Kalsa bile kimse görmeyecek. O kadar bakmıyorlar. Büyük ameloyat olanlar uçuş sağlık raporu alamaz yazmışlar ama hangi ameliyatlar olduğunu yazmamışlar
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılSilikonlar patlar kac beden kac kup onemli olan o
00 YorumlaMemitosu kucukleri hostes yapmiyorlar (!) 🙄😅😅
03 Yorumla
Soran+1 yılSorum o değildi
Soran+1 yılSenin bir şey olmaz demenle keşke olsa. Bence de bir şey olmaz ama bazen şartlar çok katı olabiliyor.
Bence alakası yok büyük göğüslü hostes çok
03 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ben küçültmek istiyorum ama
Soran+1 yılSoruyu ya okumadın ya anlamadın. Benim sorum şu, göğüs estetiği olanlar 1. Sınıf sağlık raporu alabiliyor mu?
+1 yılKaçbeden ki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem