Koronavirüs, hızla yayılmaya devam ederken aşı için çalışmalar da sürdürülüyor. Yapılan son açıklamada; koronavirüs aşısı için gönüllü arandığı belirtildi. 2 haftalık süreçte 11 aşı olma karşılığında 28 bin TL ödeme yapılacak.
Bence para miktarı doğru değildir yurtdışı için o para 1-2 aylık kazanç demek ki aşı kısmında hala çalışma var fareler üzerinde bile daha nedenmedi ki aşı zaten çıkmaz gibi birşey daha önceki sars virusunde olduğu gibi
1 milyon TL den assasi kurtarmaz 28K ne ya 😂😂😂 11 asi vurulacaz ve ne olacagi belli degil 28K yi asgari ucretle calissam 14 ayda 1 yil+2 ayda biriktiririm zaten 1M veriyorlarsa gelsinler bekliyorum
Bu arada asiyi saglam kiside denemezler herhalde denek olarak virusluleri aliyorlardir diye dusunuyorum ha saglikli icin ise 1M yani veriyorlarsa olur 😂
Olurdum, dedim ilk soruyu okuyunca ama. 11 aşı da olamam, belki titremeyle ölücem belki bu bulanan gerçek ve yeterli bir aşı olmayacak ve sadece Ben ölmüş olucam.. tek bir aşı olsaydı olurdum ama.
Daha basidi virus kapmis birisine yapsinlar sonucta adam virus kapmis daha ne kaybedebilir. Virus kapmamis birisi asinin yan etkisinden ölebilir ama viruslu kisi tedavi bulunamazsa yine ölecek
Corona virüsü bir grip çeşitidir, adı yabancı geldiği için ve dünyada bukadar çabuk yayıldığı için paniğe neden oldu. Coronaya yakalandığın için ölcen diye birşey YOK, corona bağısıklık sistemi düşük olan kişileri veya yaşlıları öldürme şansı var, ama bu iki eksen grip için de geçerli. Griple arasında ki olan bir göze batan fark ise, çocuklara daha az bulaşıcı olmasıdır.
Aşı Türkiye tarafından geliştiriliyorsa olurdum, diğer ülkelere güvenmiyorum. Parayı da şehit ailelerine bağışlardım ya da cumhurbaşkanlığı hesabına tekrar yatırırdım. Gerekirse bir ben öleyim, insanlık kurtulacaksa.
Önce virüs bulaştırılacak sonra iğne.%50 yaşama, %50 ölme ihtimalin var. Ölsen 28 bin liraya bir hela bile yapmaya yetmez. Kaldıki hayrına bişey yptırsalar. Değmez
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
banane insanlıktan :D asla olmam. 28 milyon dolar falan olsa belki :D
Hatta gitsinler bu çocuklara bebeklere kadınlara tecavüz eden sebimdiz yaratıklar varya hah işte alsınlar onları insanlık için üzerlerinde deney yapsınlar zaten bir pohuma yaradıklarıda yok 10 dönüm bostan yan gel oğlum osman ekmek elden su gölden yaşamasında sonuçta insanlık için yapılacak...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Öldüm gittim yiyemedim 28 bini, kime ne fayda :) İnsanlık beni ne kadar umursuyo ki ben insanlığı umursayayım...
Bence para miktarı doğru değildir yurtdışı için o para 1-2 aylık kazanç demek ki aşı kısmında hala çalışma var fareler üzerinde bile daha nedenmedi ki aşı zaten çıkmaz gibi birşey daha önceki sars virusunde olduğu gibi
Hasta o kadar insan varken onlardan birini tedavi etsinler. Durumu kötü olup ölüm döşeğinde olan kişiye vermeleri daha doğru olmaz mı sonuçta.
1 milyon TL den assasi kurtarmaz 28K ne ya 😂😂😂 11 asi vurulacaz ve ne olacagi belli degil 28K yi asgari ucretle calissam 14 ayda 1 yil+2 ayda biriktiririm zaten 1M veriyorlarsa gelsinler bekliyorum
Bu arada asiyi saglam kiside denemezler herhalde denek olarak virusluleri aliyorlardir diye dusunuyorum ha saglikli icin ise 1M yani veriyorlarsa olur 😂
Olurdum, dedim ilk soruyu okuyunca ama. 11 aşı da olamam, belki titremeyle ölücem belki bu bulanan gerçek ve yeterli bir aşı olmayacak ve sadece Ben ölmüş olucam.. tek bir aşı olsaydı olurdum ama.
Fiyat az, tüm insanlığı kurtarmak için kendimi feda edeceksem en az Jeff Bezos kadar zengin olmalıyım
28 Bin TL için kobay olarak kullanılmayı kabul edeceğimi düşünüyorsan...
Evet! Çok doğru düşünmüşsün 😃😃
Aşısı var zaten, patenti bile yıllar öncesinde alındı. Biraz daha vaka sayısı artınca piyasaya sürecekler, ilaç sektörü böyle işte.
Olmam. İlk önce aşıları yapıcaklar sonra işe yarıyor mu diye birde corona virüs bulaştırcaklar ya yaramazsa. 28 bin bu tehlike için çok az.
Şindi panpa insanlık için kendimi feda ederken arkamda bıraktığım kimse var mı bir düşünürüm :) düşündüm. 200 e bu iş olur.
28 bine insanlık edemem maalesef... Tecavüzcülerin, teröristlerin üzerinde bedava denensin... Neden para veriliyor ki
Ölürsem sıkıntı değil de ya sakat kalırsam🤔 para mühim değil ya hep ya hiç kesinligi olsa yine deney olurdum 👌
Ölürsem sıkıntı değil mühim değil ne ya 😂
Para önemli değil demek okuman var ama algin da problem de var 😂
Olayı anladım zaten.
Tamam gönüllü olarak seni seçiyoruz🤣
Çok anlayışlısın, bide yorumlara salça olmasan👌😂
Asıyı yapabilmeleri için hasta olmam lazım 😂😂😂mal herhalde bunlar virüs kapmadan aşıyı vurmak neyin kafası acaba
He pardon 😂😂😂yanlış anlasılma oldu jeton yeni düştü
Parayı versin olurum 😂 Hastalığım yüzünden iğnelere alışığım hatta onlara kıyak geçip 1hafta daha kendimi feda ederim
Daha basidi virus kapmis birisine yapsinlar sonucta adam virus kapmis daha ne kaybedebilir. Virus kapmamis birisi asinin yan etkisinden ölebilir ama viruslu kisi tedavi bulunamazsa yine ölecek
Verdikleri para az 500 binden aşağı olmamalı Amerika da yaşayan biri bu paranın misliyle katını alıyor.
Hayır olmam vüris kapmış birisine yapsınlar hem belki iyileşir
Bizler bazen durumlar ve koşullar elverişli olmadığında düşünmeden hareket eder sonuca odaklaniriz ama bu durum tartışılır bir konu..
Umrumda olmaz. İnşallah AKP seçmeni geberir de ülke ferahlaşır.
Para icin degil ama denemeyi isterdim.. zaten bir gün öleceğiz ha bugun ha yarin
Bu millet icin böyme bir sey yapabilecegimi sanmiyorum
İnsan sevmiyorum ben... 28 bin ne lan avrupada 200bin dolar veriyorlar trde fiyatlara bak
28 bin ne yaa ben o paraya tentürdiyot bile sürdürmem 😂😂
Öldükten sonra 28 bin TL’yi ne yapayım dkdjdj
Hayır hiç risk almazdım
Kendilerinde denesinler kobay olacak kadar aptal değilim. Bide o paraya yani jsjd
Nirde len o ben olcam ben ben ha şimdi ölürüm ha yarın 🤣
Hayır olmam tabiki hasta olan birinde deneyebilirler hem b3lki iylesir
Herşeyi hayvanlar üzerinde deniyorlar da bunu neden insanlarda deniyorlar? Saçmalık
Berbat bir hayati olanlar için iyi bir kumar. Hayatimla parayi eş tutamam.
Bu denli ciddi bir rahatsızlık için 28 bin TL çok komik bir rakam. Trilyon da verseler olmam.
Onlara ben 30 bin TL vereyim , kendilerinde denesinler.
Değil 28 bine, 1000 lira için yapıcak mülteciler var.
Hayır deney diye beni mi kullanacaklar deneme tahtası mıyım ben :D
Olurdum be verecek bir canımız var zaten o da insan olan insanlığa feda olsun
Corona virüsü bir grip çeşitidir, adı yabancı geldiği için ve dünyada bukadar çabuk yayıldığı için paniğe neden oldu. Coronaya yakalandığın için ölcen diye birşey YOK, corona bağısıklık sistemi düşük olan kişileri veya yaşlıları öldürme şansı var, ama bu iki eksen grip için de geçerli. Griple arasında ki olan bir göze batan fark ise, çocuklara daha az bulaşıcı olmasıdır.
Aşının %28 gelirine okeyim, o aşıyı bulan ülke parayı kıracak. Yoksa 28 bine denek faresi bulsunlar
Sonra da 128 bin lira harcarsın tedavi olacam diye sağlığın gittikten sonra paranın mq
Yaşarsan eğer :D 14 gun sonucunda
Bu sitedeki abazanları yönlendirmek lazım o zaman
Ne salaksınız ya cidden bak yorumlara bakın😂😂😂
Sensin salak
Artur dümbügü o fazla aklından biraz banada versene
Zekası yazdığı gibi olsa buraya yazmazdı bunun dediği zekam yüksek benim gel bana yaz
Bak hala ya 😂😂
Aman boşver.
@mıknatısss1 başkan kadının yaşı yerinde kendini savunabilir avukatlık kesildin yawu
@mıknatısss1 bak soyundu yavru😂
Drybkny bosver gizle yorumunu
@arthur777 rahatsızlık verıyorsun su anda yazmıyorum birdaha.. drybykn sende şikayet edebilirsiin ya da gizleyebılırsın yorumları. sagdaki 3 noktadan.
@mıknatısss1 rahatsızlık vermedim bayan kendi söyler avukat başkanım🤭
@arthur777 kerimcan durmaza benziyorsun yegenim
@mıknatısss1 birdaha bak istersen avukatım😁
ya da özelden yaz bakayım kerim canda bundan var mı bir bak he
@arthur777 haydınyegenım başka kapıda yallan. Byeee
Aşı Türkiye tarafından geliştiriliyorsa olurdum, diğer ülkelere güvenmiyorum. Parayı da şehit ailelerine bağışlardım ya da cumhurbaşkanlığı hesabına tekrar yatırırdım. Gerekirse bir ben öleyim, insanlık kurtulacaksa.
:))) hayır
Bence ağır müebbet almış mahkumlarda denensin ve cezalarında indirime gidilsin
her sey para icin diyerek gonullu olurdum hahshaha
İnsanlık içinse bedavaya yaparım.
Kurban olduğum Allah korur vaden dolduysa zaten ne yapsan boş.
Bana ulaşsın kimse o aşı yapıcak kimse.
Şimdi ulaşıyor kızlar soruyorda zaten o kişiler ben yazdım
@DryCornStalk adamsın bro
Kanka 500 xpere olur musun diyorlar
@DryCornStalk puhaha bedava dedik la🤭
Trilyon verseler olmam
Ben olurum bana verin para yi
Sakat kalsam ya?
O zaman bilemem
Sakatmi:) ölmede
Önce virüs bulaştırılacak sonra iğne.%50 yaşama, %50 ölme ihtimalin var. Ölsen 28 bin liraya bir hela bile yapmaya yetmez. Kaldıki hayrına bişey yptırsalar. Değmez
banane insanlıktan :D asla olmam. 28 milyon dolar falan olsa belki :D
Bana birşey olursa insanlık bana ne yapabilir? insan sevmiyorum zaten hayvan seviyorum ben...
Hatta gitsinler bu çocuklara bebeklere kadınlara tecavüz eden sebimdiz yaratıklar varya hah işte alsınlar onları insanlık için üzerlerinde deney yapsınlar zaten bir pohuma yaradıklarıda yok 10 dönüm bostan yan gel oğlum osman ekmek elden su gölden yaşamasında sonuçta insanlık için yapılacak...
Gonulluden kastı virus bulasmis kişiler. Adi ustunde denek virus olmayn birini napsinlar? 😄
Aynen bende dusundum bunu virus olsa gidebilirdim zaten ölecem denesinler en azindan hem belki kurtulurum
Bizim akillilarin cogu da normal gidebceklerini saniyoe iste 😄
Parada anlaşırsak ve sonraki hastane masraflarımı karşılarlarsa olabilir
Hayır tabikiDurduk yere neden riske atayım ki kendimi
Ve Şeytan sonunda kesenin ağzını açtı. "Ruhunu satana 28k"😈
Hasta olanlardan birtanesi üzerinde denenmesi gerekiyor gönüllü olmazdım.
Millet brodwaya istio 30 bin.. ben 28 verem ona bir aşi yapayim kendine gelsin
28 mi? Bebe mi kandirio la bunlar?
Az daha fazla versinler olur
Niye bulasmamis bir insanı çağırıyorlar saçmakla hastalığı kapmış binlerce insan var zaten kurtulmak istiyolar gitsinler onlarda denesinler bedavaya
Hayattan bir beklentim yok benim ben kabul ederim
28bine şahin alamazsın.
İnsan sevmiyorum insanlık da yapamam
28 ne 28 nedir ki arttır arttır
Evet olurum beni bulun bakanım
Bu fikri öneren kimse ona yapsınlar bu aşıyı ilk.