Sağlık Her gün 1 şişe soda içiyorum, bazen günde 2 tane içiyorum. Zararlı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hep soda içiyorumLimonlu soda Bir zararı var mı, yok mu hiç bilmiyorumZararı var mı? Her gün 1 şişe soda içiyorum, bazen günde 2 tane içiyorum. Zararlı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Kürkçü_dukkaniii Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl limonlu içme sade iç daha faydalı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangisini bulursam onu alıyor ve içiyorum Yorumla Kürkçü_dukkaniii +1 yıl keyfin bilir :) Yorumla
Elena3435 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl 3 gün de bir sade içerim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Eskiden bende öyleydimArtık her gün her gün oldu Yorumla Elena3435 +1 yıl Yanı zararını duymadım, afiyet olsun Yorumla Soran +1 yıl Umarım yoktur, teşekkür ederimm Yorumla Elena3435 +1 yıl 😘🍀 Yorumla
same95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Miden delinebilir. Arkadasıma olmustu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya o derece miKola illetinden kurtulayım derken buna sardım 😭 Yorumla
Birinsan_ben Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Cok zara4li miden yakar 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Rahatlıyor gibi hissediyorum aslında da bilmiyorum 😐😐 Yorumla Birinsan_ben +1 yıl Nereni rahatlyor ya Yorumla Soran +1 yıl Midemi Yorumla Birinsan_ben +1 yıl Hayir tam aksine Yorumla Soran +1 yıl O zaman psikolojik bir etki oluşuyor Yorumla
Yunuscan-88 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl En fazla böbreğinde taş çıkar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Niçin taş oluşturur Yorumla Yunuscan-88 +1 yıl Asit var çünkü sağlığa zararlı Yorumla Soran +1 yıl Evet o yönden haklısın Yorumla Yunuscan-88 +1 yıl Ben her yönden hakliyim Yorumla
Fedal Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Limonlu içme sade iç 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Onu da içiyorum da zararını azaltır mı? Yorumla
plvygmr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Yok bende öyleyim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bugüne kadar bir zararı olmadı sanırım Yorumla plvygmr +1 yıl Olmadi valla Yorumla Soran +1 yıl Umarım ikimizde sıkıntı yaşamayız Yorumla plvygmr +1 yıl Insallah Yorumla
Ahmetcncmbt Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Dişler pert olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dişler için aşındırıcı bir özelliği olduğunu bilmiyordum Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yoo yararlı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl var tabiki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi şeylere sebebiyet verebilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mide asitine zarar verir mideni bille delebilir Yorumla Soran +1 yıl Allah korusun yaaaKolayı attık derken bu geldi şimdi de 😭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
limonlu içme sade iç daha faydalı
Hangisini bulursam onu alıyor ve içiyorum
keyfin bilir :)
3 gün de bir sade içerim
Eskiden bende öyleydim
Artık her gün her gün oldu
Yanı zararını duymadım, afiyet olsun
Umarım yoktur, teşekkür ederimm
😘🍀