Sağlık Uykudan uyandıktan sonra kolların felç kalması? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bu neden olur acaba? Kısa süreliğine kolumu hissetmiyorum? Kolun altda kalıp kan gitmemesinden olabilirmi? Güncellemeler+1 yıl çiçeğine kodumun çocukları sizi jdjdhxh Uykudan uyandıktan sonra kolların felç kalması? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
hiimbuse Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Başıma geldi kolun altta kalmışsa hissetmiyorsun sonra aşagı doğru sarkıtiyorsun kan gitsin diye düzeliyor , birde kanın gittiğini hissediyorsun 😂😂 3 0 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Kolun yastığın altında kalıyordur umarım 😂 Kol altta kalınca kan akışı yavaşlar ve uyuşukluk olur felç nedir 😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Benden daha mı iyi bilicen kardeşim Yorumla Soran +1 yıl Yvşak* Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Neyi senden daha mı iyi bileceğim Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Senin ağzın bozulmuş ya toplamak lazım Yorumla
Borjgali_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 68% +1 yıl Üstüne yatarsan olabilir. Sol kolunda var ise kalple ilgili olabilir. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kes gtune tır sokayım Yorumla Borjgali_ +1 yıl Ben de seninkine Antonov kargo uçağı sokayım. Yorumla Soran +1 yıl Tipini çaktığım hdrifbdjfh Yorumla Borjgali_ +1 yıl Rektumunu titrettiğimin. Yorumla
düşünmekmi Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl Kan dolaşımını kesen pozisyon/Şekil'de yatıyorsanız olabilir fakat kan tahlili gibi tetkikleri de yapmakta fayda var. 0 0 Yorumla
Mrvevrem22 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 31% +1 yıl Üstüne yatmışsındır kan gitmedi kas sıkıştı filan ama sürekli oluyorsa bir baktırmakta fayda var 1 0 Yorumla
Scarface39 Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Demir eksikliği ve buna dayalı uyusukluk beslenmene dikkat et 0 0 Yorumla
QuadrifoglioVerde Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Evet ondan, bana da oluyordu bir ara.Kolunun üstüne yatmamaya alışman lazım. 0 0 Yorumla
kalpyalnızlığı Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Büyük ihtimal yine de kan testi yaptır. Vitamin düşüklüğü olabilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ruh hastası or*spu milletten yardım dilenmiş sonra da küfür ediyor. Acıma yetime döner koyar g*tüne 0 1 Yorumla tolga_genc_polis +1 yıl Helal valla helal Yorumla
ormantiköküz Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sabah bana da oldu hâlâ ağrıyor biraz. Üstüne yatmamaya çalış 0 1 Yorumla ormantiköküz +1 yıl Bu da ruh hastası çıktı. Allahım bir tane akıllı insan. Çok sey mi istiyorum 😒 Yorumla
Hetzenn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl damarın üstüne yattığın için kan gitmediğinden. d 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Başıma geldi kolun altta kalmışsa hissetmiyorsun sonra aşagı doğru sarkıtiyorsun kan gitsin diye düzeliyor , birde kanın gittiğini hissediyorsun 😂😂
Kolun yastığın altında kalıyordur umarım 😂 Kol altta kalınca kan akışı yavaşlar ve uyuşukluk olur felç nedir 😂
Benden daha mı iyi bilicen kardeşim
Yvşak*
Neyi senden daha mı iyi bileceğim
Senin ağzın bozulmuş ya toplamak lazım
Üstüne yatarsan olabilir. Sol kolunda var ise kalple ilgili olabilir.
Kes gtune tır sokayım
Ben de seninkine Antonov kargo uçağı sokayım.
Tipini çaktığım hdrifbdjfh
Rektumunu titrettiğimin.
Kan dolaşımını kesen pozisyon/Şekil'de yatıyorsanız olabilir fakat kan tahlili gibi tetkikleri de yapmakta fayda var.
Üstüne yatmışsındır kan gitmedi kas sıkıştı filan ama sürekli oluyorsa bir baktırmakta fayda var
Demir eksikliği ve buna dayalı uyusukluk beslenmene dikkat et
Evet ondan, bana da oluyordu bir ara.
Kolunun üstüne yatmamaya alışman lazım.
Büyük ihtimal yine de kan testi yaptır. Vitamin düşüklüğü olabilir.
Ruh hastası or*spu milletten yardım dilenmiş sonra da küfür ediyor. Acıma yetime döner koyar g*tüne
Helal valla helal
Sabah bana da oldu hâlâ ağrıyor biraz. Üstüne yatmamaya çalış
Bu da ruh hastası çıktı. Allahım bir tane akıllı insan. Çok sey mi istiyorum 😒
damarın üstüne yattığın için kan gitmediğinden. d
Üstüne yatıyor olabilir misin
üstüne yatmıssınızdır vesaire, normal
Üstüne yatmaktan uyuşur
Aynen dediğin gibi
Gecer zamanla