Ne güzel uyuyordum yan döneyim derken bacağıma çok kötü bir kramp girdi
Sağ bacağımın arka tarafına ve hemen belime vurdu ağrısı komple belime kadar ağrım var çok kötü kramp yaşayanlar ne önerir?
Sağ bacağımın arka tarafına ve hemen belime vurdu ağrısı komple belime kadar ağrım var çok kötü kramp yaşayanlar ne önerir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yatağını değiştirme zamanın gelmiş olabilir. Doktora git birde çekme hissi varsa krampla birlikte fıtıkta olabilirsin.
Fıtık var zaten muhtemelen ondan bacaktan bele vurdu
Banada öyle geldi
Bunu çok yaşıyorum genelde magnezyum eksikliği kaynaklı bide düz sırt üstü yatmamak gerek mümkün olduğunca yan cenin pozisyon yatalım
Düz yatmışım nerden bileyim uyurken yan yatayım derken bacağımı kendime çekmemle krampın girmesi bir oldu basamıyorum bile yaaa işe de gitmem gerek
Gün içerisinde o ağrıyı hissedeceksin daha doğru uyurken dönüyorsun düz bilemezsin
bazen ya kan dolaşımın çok yavaşladıysa bazen de ölümüne yorgun olduğun zamanlarda böyle oluyo. yatmadan bi kaç ısınma hareketi yap bence.
Erkekler için biraz daha kolay kramp giren bölgeden 3 5 kıl çekince ayağını gerdiginde geçiyor sizde daha zor ayağa kalk bacağını esnet her geçer
O bölgedeki kasları gevsetmen lazım bunun için ayaklarını dizden kırmadan kaldırabilirsiniz
masaj yap yavaş yavaş kas gevşetici varsa onu da sür
Benim bele vurmuyo ama bacak kaslarım tembelleştiği için böyle olduğunu düşünüyorum
Ters hareket yapıyor olabilirsin
Hayatıma hoş geldin. Squat yapıyor musun?
5-10 dakkaya geçer
Ayağa kalktım basmakta zorlanıyorum zaten 5-10 dk oldu bile ala etkisi hâlâ var
Masaj yapıyım geçer, yapardım bu arada yardımcı olmak için
Geçer demekle geçmiyor yalnız burada yaralı biri var gel de yardım et ya da yardım sağlayacak bir şey söyle
Elimden geldiğince yardım ettim instaya geç elim sana görüntülü nasıl masaj yapıcağını söylim
Ani hareket mi yaptın acaba
Keşke seninle tanışma frsati olsa
Bu bacağadaa 🫢🫢