Arkadaşlar bugün hastaneye gittim, panik bozukluk olduğunu belirtip bir ilaç tedavisine başlattı. Polis olmak istiyorum. Panik bozukluğun geçici olduğunu söylediler fakat polisliğe engel olmasından korkuyorum. Bu konu hakkında gerçekten bilgisi olan cevap versin lütfen, umudum kırılsın istemiyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılBir kere psikiyatrik tedavi alirsan siciline isler diye biliyorum. onun disinda da zaten panik bozuklugu olan polisligi yapamayabilir. en iyisi bilen birine sormak lazim
06 Yorumla
Soran+1 yılTedavi almasam peki yani bir daha gitmesem ve verdiği ilaca hiç başlamasam
- +1 yıl
Devlet hastanesiyse siciline isler diye biliyorum. onun disinda cok bilgim yok
Soran+1 yılAraştırma Hastanesi bu konuda bilgisi olan bı tanıdığım yok maalesef
- +1 yıl
Doktorunuzun e maili falan varsa (bazen veriyorlar da) sorabilirsiniz sorun olur mu diye onlar bilirler cunku
Soran+1 yılSordum yürürlüğe bağlı bı fiktim yok dedi
- +1 yıl
Valla bilemedim o zaman:(
+1 yılCanım benim polis olma sen es kaza anlık gaza geri mermi manyağı yaparsın milleti :d otur güzelce evinde el işi yap miss
012 Yorumla
Soran+1 yılCanım benim sen de boş konuşma malûm es kaza adam sanarlar sonra al başına belayı kır dizini otur evinde oh mis.
- +1 yıl
Yahu hem sorunluyum diyorsun hemde emniyete giricem diyorsun bu ne perhiz ne lahana tursusu? Canımızdan mi olalım nedir yani
Soran+1 yılSoruyu gayet düzgün sormuşum yetişkin insanlarız düzgün cevap verebilecek yastayiz diye umuyorum
- +1 yıl
Bende seni kırmadım dikkat ettiysen
Soran+1 yılBida oku yazdığını lütfen uzatmayalım
- +1 yıl
Şaka yollu takıldım sana ama sen adamlığıma kadar dil uzattın ! Anlaşamıyoruz seninle küçük hanım bilgin olsun
Soran+1 yılBirbirini tanımayan iki insan nasıl şaka yapsın ve bu şakayı anlayışla karşılasın peki soruyorum sana?
- +1 yıl
Ya belki takılmak istedim ne var bunda hemen saldırisa geçtin :/
Soran+1 yılDurumun ciddi olduğunu belirtmişim ama demi
- +1 yıl
Sende bir sıkıntı yok abartıyorsun hepsi bu
Soran+1 yılUzatmayalım
- +1 yıl
Uzatan sensin küçük hanım ben değil
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 574 cevap paylaştı. Panik bozukluğu olan birisi polisliği yapamayabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki ilaç tedavisine başlamasam bunların bana panik bozukluğu diye koyduğu tanı sadece iç çarpıntı ve elde uyuşma bunlar gerçekten engel mi
Soran+1 yılİşin aksi tarafı beni rahatsız eden hiç bir şey yok sadece iç çarpıntısı
- +1 yıl
Siz en iyisi bir psikiyatriye görünün durumunuza o karar versin ben psikiyatri olmadığım için çok bişey diyemiyorum eğer istanbuldaysanız oğuz karamustafaoğluna bakın başarılı bir psikiyatristtir bir çok panik bozukluğu tedavi etmiştir. İlaç verip yollamıyor aynı zamanda psikoterapi yapıyor
Soran+1 yılZaten bugün psikiyatristten geldim
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
+1 yılAdamların insafiyetine kalmış
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi