sigara içenlerin gece rüyasına bu girsin mi KS ailesi öbür mavi parlement paketinin bir coolumsu hava atma özelliği vardı bu kahverengi paketlerde hava atma özelliği yok kendinizide benide kandırmayın boşa içmeyin sigara parçası sigara içenlere gelsin müslüm gürses en sevdiğim sanatçıydı rahmetle anıyoz bizim sanayide bir kamyoncu var lafın kısası bana mavi parlement paketi bul diyor rüyama giriyor bu kahverengi paket diyor ama yapacak bişey yok artık mavi yok
Gayet başarılı. Sigara içmiyorum, yanımda dumanı bana gelecek şekilde içip de beni rahatsız edenleri de sevmiyorum. Sigara içen kendini birşey sanıyor, büyüdüm havalarına giriyor. Aslında yenik ve ezik, sigarayı sorunlarına çare, emzik olarak kullanıyor.
Kendimle gurur duydugum konulardan biri dir sigara içmemek. Cidden insanın sağlığını ve cildini mahvediyor. Neden paramla kendime bu kötülüğü yapayım ki? Icenlerin bir an once bırakması ümidi ile...
Şu sigarayla hava atma huyunuzu bırakın ya oo beyler bakın ben kendimi zehirliyorum hanımlar bakın çok coolum ben ciğerlerimin a. ına koyucam şimdi izleyin falan çskclwslxwjwjjdkdqw rezillik yaw
Eskiden hava atma durumları vardı ama tiryakiler için hava atma durumu yok kağan. Alışınca bırakmak çok zor , paketle falan olmaz😕Hiç alışmamak hiç kullanmamak lâzım. Hem sağlığa hem keseye zarar.
En İyi Cevaplar