Ben lazerle ofis tipi diş beyazlatma yaptırdım. Yaptirmadan önce internette cok arama yaptim ama asiri da icerik bulamadim. Daha once ilk seansimda bunu anlattigim bir soru ve detayi hazirlamistim ama bugun bitti o nedenle bitişini gostermek istedim.
Öncelikle 3 seans toplam 80 dakika ilacla ışın altında bekledim. Çok sızım oldu, öyle kolay degildi agri kesiciyi attim hemen. En kolayi bugun son seansim oldu ama gene de dislerimde hassasiyet var. Yani o kadar yat bekle ne olacak gibi bir sey degilmis. Tabi memnunum yaptirdigim icin ama zor mu zor.
Eski ve yeni hali icin bir foto koyayim. Tabi yeni halinde efekt var ama gene de cok yakin bir beyaz.Ofis tipi diş beyazlatma deneyimiBen cok memnunum sonuctan. Sizce nasil olmus? Aranizda dusunen ya da yaptiran var mi? NOt: fiyati da 1500 TL Not2: dis minesine bir zarari vardir yoktur bilmiyorum doktorum oyle bir sey demedi.
Lazerle ofis tipi diş beyazlatma yaptırdım, nasıl olmuş?
Güzel olmuş, güzel günlerde bol kahkahalı günlerde kullanın👍 3 sene önce Dr. um çürük yere bakım yaparken, diş temizliği de yapıcam dedi, nasıl istersen diyip ona bıraktım o sırada tartar temizliği yapıp, üstüne kalıp takıp lazerle diş beyazlatma da uyguladı, +ona danışarak şarjlı diş fırçası kullanıyorum...
Süper görünüyor, hayırlı olsun, perşembe buluşalım da bir kahveyle kirletelim <3 <3 <3 Ben normal diş temizliği dışında beyazlatma hiç yaptırmadım, çıplak gözle seni görünce bir düşünürüm bu konuda :)
Diş minesine zararı yokmuş abla. Bende sordum. 1500 tl Dişi temizliyorlar sonra bir sıvı sürüyorlar ondan sonra ışık tutuyorlar. O ışık sayesinde, sıvı dişin içine giriyor ve beyazlatma bu şekilde oluyor.
Bana doktor gerek yok dedi ama yaptırasım var. Bu senin dişlerin sanırım çok güzel görünüyor.
Ben diğer sorunu görüp görüşümde yazmıştım sonucunu fotoğraf çekip atıp soru halinde gösterir misiniz diye hatırladınız mı? ☺️ Gördüm dişiniz gayet hoş ve temiz beyaz güzel gözüküyor güle güle kullanın ❤️☺️
Güzel olmuş güle güle kullan , ben genelde ev tipini tavsiye ediyorum , doktor gece icin alt üst plak hazırlıyor , hasta o plağın içine jeli koyup ağzına yerleştiriyor ve Gece onunla uyuyor 5-6 veya 7 saat , sabaha dişler beyaz , eger istediği ton tam olmadıysa , bir iki gece sonra aynı işlem tekrarlıyor , bu arada hasta her gün dişlerini kuvvetli flor katılmış özel bir jel macunla fırçalıyor bu da hassasiyeti alıyor , bu yöntemin ofis tipine olan avantajı şu , plaklar sizin olduğu icin bir sene iki sene sonra doktora bağlı olmadan kendiniz de tekrar gerekiyorsa evde beyazlatiyorsunuz sadece jeli satın alıyorsunuz ve o jel de iki sene yeter genelde , opalocence ismi
Aa çok güzel olmuş, bu kadar fark edeceğini düşünmüyordum. Çene tedavimi tamamladıktan sonra ben de düşünüyorum sanırım, beyaz diş muhteşem bir şey gerçekten
Benim niyetim var ama senin öncesi-sonrası fotolarını görünce ve sızım oldu deyince biraz tırstım.. Zira senin önceki halini yakalasam bile mutlu yeterli görürdüm ama galiba benimkini parlatmak 6000 TL ye maal olur :D İç kısmında tartar çok..
Diş taşı temizliği de yapıyorlar zaten eğer gerek varsa önce onu yapıyorlar. Sonra ana renginin beyazlığına kadar açıyorlar. Diş taşı temizliği de içinde dahil oluyor.
Gerçi ben yaptırmadım yoktu ama indirim de yapmadı uyuzlar. :)
Geçen hafta da yaptırmamış mıydın lazerle diş temizliği? Güzel olmuş ama ben doğal yöntemler dışındaki lazer, ıiın, kimyasal vs. uygulamalarına karşıyım.
Zararı var o dişler eskisine nazaran daha çabuk sararma olacak. Tuz ruhunu fayans aralarına döktiğünde nasıl oluyorsa bu beyazlatmada aynı farkı yok o derece zarar.
Genelde diyorlar yaptıktan sonra hassasiyet oluyor sende oldu mu? Ağzın çok güzel olmuş güle güle kullan ne diyeyim bilemedim 😅 benimkiler oldukça beyaz bakımına özen gösteririm ama tel takmam lazım çok minik bir problem var
Ağıza çok para gidiyor ya dişler Allah'tan güzel iyi korumak lazım ama tel takmam lazım burna da işlem gerekiyor kafayı 20 bin e ancak adam ederim ben herhalde 😅
Burunu da düşünüyorum arkadaşlar kimisi diyor uzun kimsii diyor karizma yakışıyor kimisi diyor yapsan on numara olur valla dişlerde problem hiç yok da ufak bir yamuk var tek fidye
Hayırlı olsunda. Resim hazırlarken sadece diş kısmını beyatlatsanız daha gerçekçi olur diye düşünüyorum. Yüzünüze renk gelmiş. Tişörtünüz bile perwolle yıkanmış gibi 😂
yok yok senin aklının yanında başkasınınki konuşulmasın... dişlerini çok güzel parlatmışlar hatta ışıltılar parmağına kıyafetine bile bulaşmış.. hayırlı olsun iyi günlerde kullan.
En İyi Cevaplar