Kaygı ve endişelerden kurtulmanın en güzel ve en etkili yolu sizce ne olabilir?

Kaygı ve endişelerden kurtulmanın en güzel ve en etkili yolu sizce ne olabilir?

Oldukça fazla bende kaygı ve endişe. Birde negatif düşünceler hiç yakamı bırakmıyor. Bu yüzden terapiye gidiyorum.
Negatif düşünceler aklına geldikçe veya endişe, bir kağıda yaz ve pozitif ne olabilir diye düşün. Bunu hergun yap bir zaman sonra beyin otomatikmen kurtuluyor kaygı endişe veya negatif dusuncelerden
Evet tabiki. Dediklerini harfiyen uygulayinca alıyorsun haliyle
Rica ederim ne demek.
Benim arkadaşımın da aforafobisi vardı yaklaşık 6 aydır terapiye gidiyor ve oldukça faydasını gördü.
Turkiyede mi yaşıyorsunuz siz? Ben yurt dışında yaşıyorum belkide tedavi tarzından kaynaklanıyor olabilir başka bir doktora gittiniz mi hic
Evet türkiyede yaşıyorum. Şimdiye kadar 4 tane doktor değiştirdim hepsinde aynı sonuç oldu. Zaten psikiyatriye gidiyorum genelde ilaç veriyor ama onlarıda bırakıcam işe yaramıyor çünkü. Yurt dışında iyi doktorlar var gerçekten ben burada gerçekten işin ehli bir doktoru bulamadım
Ilaçlar daha kötü ediyor ilaç almanizi tavsiye kesinlikle etmiyorum ben. Çünkü bağımlılık yapıyor bırakamıyorsun zor oluyor. Psikiyatri değil, psikolog danışmanı değil tam anlamıyla terapi yapan birine gitmeniz gerekiyor mutlaka vardır birileri biraz daha araştırın derim veya doktorla açık acık konuşun terapi iz hiç fayda etmiyor diye
Burda psikolojinin 3 çeşiti var bilmiyorum ki nasıl anlatmam gerekiyor. Ama ilaci yavaş yavaş bırakmanız gerekiyor birden bırakırsanız daha kötü olursunuz
Nasil yendiniz?
Kaygılandığın ya da endişe duyduğun şeyin üzerine giderek.
Gidiyorum ama sonuç alamıyormuş gibi hissediyorum
Profesyonel destek almayı deneyebilirsin. Bazen kendimiz tek başımıza çözümleyemeyebiliriz.
Doğru söylüyorsun
Tek bu çare kaldı başka yapabileceğim bir şey yok artık
Eig için teşekkürler
Rica ederim
Neye endişe duyuyorsun? insanda kaygı ve endişe sıfır olmaz insanın yaradılışında olağan bişe sadece gereksiz kaygıyı azalta bilirisin.
her şeyi kafaya takmamaya çalışılmalı
Cevap
8Cevap
Aslında bundan kurtulabilmenin bir yolu olduğunu düşünmüyorum.
Ama bununasgariue düşürebiliriz bununda yolu çok fazla düşünmemek çünkü her şey olacağına varıyor.
Genellikle üzüldüğüm stres yaptığım zaman kendimi yalnız hissettiğim zaman erotik ve p*rno filmler izliyorum hayal kuruyorum iyi geliyor sonrada uyuyorum
Ilaç ismi verebiliyormuyuz? Selectra eczanede reçetesiz satılan ve bu konudaçok yardımcı olan bir ilaçtır. Kaygı azaltır, oz güveni yükseltir. Aşırı duygusallığı takıntıları azaltır Doktornuza danışmadan kullanmayın.
Telkin terapisidir bence
az şey bekleyeceksiniz.
İşlerini düzene sokmak.
Stres ve sinir yapmamaktan
kaygı ve endişe duymarak
Terapi
İşe yarasa keşke
Duayla kurtul.
Kurtulamayız
Psikiyatri
Hacemat yaptırarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?