Kaygı ve endişelerden kurtulmanın en güzel ve en etkili yolu sizce ne olabilir?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Oldukça fazla bende kaygı ve endişe. Birde negatif düşünceler hiç yakamı bırakmıyor. Bu yüzden terapiye gidiyorum.
Negatif düşünceler aklına geldikçe veya endişe, bir kağıda yaz ve pozitif ne olabilir diye düşün. Bunu hergun yap bir zaman sonra beyin otomatikmen kurtuluyor kaygı endişe veya negatif dusuncelerden39 Yorumla- +1 yıl
Evet tabiki. Dediklerini harfiyen uygulayinca alıyorsun haliyle
- +1 yıl
Rica ederim ne demek.
Benim arkadaşımın da aforafobisi vardı yaklaşık 6 aydır terapiye gidiyor ve oldukça faydasını gördü.
Turkiyede mi yaşıyorsunuz siz? Ben yurt dışında yaşıyorum belkide tedavi tarzından kaynaklanıyor olabilir başka bir doktora gittiniz mi hic - +1 yıl
Evet türkiyede yaşıyorum. Şimdiye kadar 4 tane doktor değiştirdim hepsinde aynı sonuç oldu. Zaten psikiyatriye gidiyorum genelde ilaç veriyor ama onlarıda bırakıcam işe yaramıyor çünkü. Yurt dışında iyi doktorlar var gerçekten ben burada gerçekten işin ehli bir doktoru bulamadım
- +1 yıl
Ilaçlar daha kötü ediyor ilaç almanizi tavsiye kesinlikle etmiyorum ben. Çünkü bağımlılık yapıyor bırakamıyorsun zor oluyor. Psikiyatri değil, psikolog danışmanı değil tam anlamıyla terapi yapan birine gitmeniz gerekiyor mutlaka vardır birileri biraz daha araştırın derim veya doktorla açık acık konuşun terapi iz hiç fayda etmiyor diye
- +1 yıl
Burda psikolojinin 3 çeşiti var bilmiyorum ki nasıl anlatmam gerekiyor. Ama ilaci yavaş yavaş bırakmanız gerekiyor birden bırakırsanız daha kötü olursunuz
- +1 yıl
Nasil yendiniz?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Kaygılandığın ya da endişe duyduğun şeyin üzerine giderek.
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Gidiyorum ama sonuç alamıyormuş gibi hissediyorum
- +1 yıl
Profesyonel destek almayı deneyebilirsin. Bazen kendimiz tek başımıza çözümleyemeyebiliriz.
- Soran+1 yıl
Doğru söylüyorsun
Tek bu çare kaldı başka yapabileceğim bir şey yok artık - +1 yıl
Eig için teşekkürler
- Soran+1 yıl
Rica ederim
Sağlık & Diyet konusunda 543 cevap paylaştı. Neye endişe duyuyorsun? insanda kaygı ve endişe sıfır olmaz insanın yaradılışında olağan bişe sadece gereksiz kaygıyı azalta bilirisin.
10 Yorumla
Sağlık & Diyet konusunda 2,9b cevap paylaştı. her şeyi kafaya takmamaya çalışılmalı
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
Aslında bundan kurtulabilmenin bir yolu olduğunu düşünmüyorum.
Ama bununasgariue düşürebiliriz bununda yolu çok fazla düşünmemek çünkü her şey olacağına varıyor.10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Genellikle üzüldüğüm stres yaptığım zaman kendimi yalnız hissettiğim zaman erotik ve p*rno filmler izliyorum hayal kuruyorum iyi geliyor sonrada uyuyorum
10 Yorumla Ilaç ismi verebiliyormuyuz? Selectra eczanede reçetesiz satılan ve bu konudaçok yardımcı olan bir ilaçtır. Kaygı azaltır, oz güveni yükseltir. Aşırı duygusallığı takıntıları azaltır Doktornuza danışmadan kullanmayın.
00 YorumlaSağlık & Diyet konusunda 574 cevap paylaştı. Telkin terapisidir bence
20 Yorumlaaz şey bekleyeceksiniz.
10 Yorumla- +1 yıl
İşlerini düzene sokmak.
10 Yorumla - +1 yıl
Stres ve sinir yapmamaktan
10 Yorumla - +1 yıl
kaygı ve endişe duymarak
10 Yorumla - +1 yıl
Terapi
11 Yorumla- Soran+1 yıl
İşe yarasa keşke