esmer tenin beyaza göre avantajları sizce neler? :)
ya da beyaz tenin esmer göne diyelim her açıdan değerlendirelim
ya da beyaz tenin esmer göne diyelim her açıdan değerlendirelim
beyaz tenli olarak diyorum ki şudur mesela yazları esmerler normal bronzlaşır ama biz küçük bir güneşte kızarırız canımız acır ve çeşitli reaksiyonlar gösterir cilt her açıdan
her dokunmada kızarrırsın hafif bir yere çarpsan mosmor olursunve aşırı belirgin
olur diyelim epilaston esmerlere bişi olmazken beyaz ten epilastondan sonra tüy kökleri kırmızı kırmızı benekler halinde kızarıklık olur
ama gene de cilt rengimi seviyorum :)
Beyaz ten esmer tenden daha ak daha pak daha sevimli görünür ve her renk makyaj iyi gider iyi yönü bu ama esmer ten güneşte daha az yanar kılcal damar çatlaması sivilce izi gözaltı morluğu vücut çatlakları gibi kusurları daha az belli eder. Ayrıca aynı vücut ölçülerine sahip 2 insandan esmer tenli olan daha zayıf görünür
esmer ten sarısına sarısın esmere iyi gider.
ama beyazın isteyen cok esmer yoktur
kısacası beyazın alıcısı yok
Karşı cinste esmer tenin beyaz tene karşı hiç bir şansı yok. Esmer olduğumdan sanırım beyazlar çekiyor beni.
Cevap
13Cevap
beyaz tenin güneşle arası değildir. güneşteniyi korunması gerekir.yaz kış güneş koruma faktörlü kremlerini ihmal etmemesi gerekir. kısa vadede bronzlaşamazlar. kızarıp bozarırlar. güneş koruma losyonu sürmeden güneşte kalırlarsa ciltleri su topayabilir kızarmış pilice dönebilirler.çil leke vs. olabilir. :) hemen hemen her saç rengi yakışır:)
esmerlerde ne deri varsa artık bişey olmuyor:)
kızarmıyosun bronzlaşıyosun
utanınca belli olmaz
:/
esmer tenliler deniz kenarında yandıklarında vücutları daha güzel renk alıyor ve beyaz tenlilere göre cilt sorunları daha az olabiliyor bunun dışında yok bence
Esmer ten daha geç kırışıyormuş bir rivayete göre..
Beyaz ten daha çekici..
Esmerım bıcım bıcım olurem esmer ıcın bılemedım ben kanka
beyaz tenliyim avantaymı bilmem asılan erkek oldu bana adam niyeti bozmuştu
Kusurlar belli olmaz. Kızarıklık gibi.
beyaza her renk gider de esmere pek sanmıyorum :)
bembeyaz kar gibi bal tadında olacak
yok.. malesef :D her daim beyaz ten
Esmer karizma ten rengi
Esmerler favory her zaman. .
daha seksi oluyorlar esmerler
Güneşlenme sorunun olmaz.
Esmer tenlerde hassasiyet olmuyor.
pek bir avantajı yok aslında
esmer derim geçerim.
bir avantajı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar