Herkesin bedeni özeldir, başka bedenlere kıyaslamak yanlıştır. Sağlık sorunu yaşamadan verebildiysen devam etmeni tavsiye ederim. Sporla beraber devam edersen daha sıkı bir bedene sahip olur, daha ince görünmeni sağlayabilirsin. Pek fark görmeyip pes etmek hata olur, ilk başlarda normal karşılanabilir fakat sporla devam edersen vermesen bile fark olduğunu görebilirsin. Sanırım bundan sonra vereceğin kilolar daha çok fark yaratacak. Yolun açık olsun.
Fitnesa yazılman şart. Evde az yiyerek veya kendi kendine spor yaparak veremezsin kilo. Verirsin ama çok az. Eğer bir fark görmek istiyorsan, aynı zamanda vücudunun da sarkmamasını istiyorsan kesinlikle fitnesa gitmen gerek. Yani tabi evde diyet yaparak da verebilirsin kilo ama hızlı sonuç almak istiyorsan dediğim gibi fitnesa mutlaka git, gerçekten çok işe yarıyor. 1 ayda etkisini görürsün.
Göbeğin gitmesi için daha da kilo vermen gerekecek. Bunun içinde spor gerekecek. İdeal kilona inmeden o göbekten kurtulamazsın. Örneğin boy 170 kilo 112den 95e düştü göbeğin öyle olmaz. 70 kiloya geldiğinde yavaş yavaş kaybolur. şu an ödem var yağ var mideden dolayı onun çıkıntısı var. Diyete spora devam 112den 95e düşen boyuna uygun kiloya da düşer verebiliyor olman güzel
Miden buyudugu icin ne kadar zayiflasanda karninda sarkma gorunum olur cunku midem buyumus artik tabi sen yine zatiflamaya devam et boyun kac bilmiyorum ama bir 20 daha vermen lazim galiba en az
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
35
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok saçma ve senin yararına olmayan bir yazı yazıcam ama bazı insanlar senin bu halini daha çok severler kilo verdiğin işin biraz göbeğin sönmüş toparlanması için sana kilo aldıracak insanlar biliyorum 😂 eğer kendini böyle seviyorsan seni böyle seven insanlar da olacaktır haberin olsun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunun kilo ile ilgili olduğunu sanmıyorum yani tabi ki ilgili de o kadar çok değil. Mesela ben 80 kilo olmama rağmen belim 55 kg olan arkadaşımın belinden çok ince belim 60 cm falan. Bence bu kilodan çok bölgesel incelmeyle alakalı. Göbek eritici besinler yiyip o bölgeye göre spor yapmalısın.
Ya fotosuzda anlardık fotoya ne gerek vardı hadi foto attın konu göbekse memişleri göstermeseydin keşke. Spor yapmalısın. Sadece göbek için hareketler var internetten onları bul uygula.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Plajda kız görmüyor musun hiç? Göğüste açık bir yer mi var
Normalde 95 e göre biraz fazla duruyor, boyla da alakalı. Boyun kaçtı onu belirtirsen iyi olur, ayrıca bol bol su içip yürüyüş yapmaya dikkat edebilirsin. Ben de kilo almak için uğraşıyorum sen de bana taktik ver:D
Güzel disiplinli yapıyorsan diyetini kısa sürede iyi kilo vermişsin. Sabret herşey istediğin gibi olur 🙂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
gün içinde yapabildiğin kadar hareketli ol, uzun uzun yürüyuslere cik , mutlaka gunde hep yuru hobin olsjn yurumek. olumsuz eleştiriler icin kendine bloke koy duyma yavsakklari basarilar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
aşırı az ve sağlıklı beslen. abur cuburu unut. deli gibi spor yap. bir kaç aya ciddi fark olur. gerekirse iyi bir diyetisyene başvur.
çünkü 95 kilo halen çok fazla. Böyle görmen doğal. Üstelik hareket sınırlı olabilir hayatında. Onu yapmalısın. Değişmek için bir 20 kilo vermen daha gerek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Keşke gögüslerini de çekmeseydin senin südyenini görmek zorunda değiliz. ayrıca göbeğin çok fazla.
En İyi Cevaplar