Enes Batur 4 ayda 20 kilo verdi! Değişimi nasıl görünüyor? Beğendiniz mi? Gösteriş ya da reklam için yapmadıysa gerçekten sağlık ve kendi için yaptıysa çok başarılı buldum. Genç bir ünlü, zamanını bu şekilde değerlendirmesi çok iyi olmuş. Siz ne düşünüyorsunuz?
Enes Batur 4 ayda 20 kilo verdi! Değişimi nasıl görünüyor? Beğendiniz mi?
Şu devirde çok kolay. Önce bir genel cerraha gidiyorsunuz mide botoksu yaptırıyorsunuz. Sonrasında düzenli spor ile sıkılaşıyorsunuz. Çünkü kilo verseniz de sıkılaşmadıkça görüntünüz değişmez. Gelelim bu gence, mantıksız bir çalışma olmuş, normalde six pack olması gereken yer sanki kese kağıdı yırtılıp market otoparkında yere düşen altılı kutu bira gibi dağınık
4 ayda sadece spor ve diyet ile bu vücudu yapması imkansız ilaç aminoasit almış yani sağliksiz olmuş kısaca sağlıklı olmak adına yapılan degil görüntüm güzel olsun adına yapılan sağlıksız bir durum.
Vücut yapınca niye yüzü çökmüş onu anlamadım. Tuhaf iş daha 98 liymiş adam. O kadar parayla kısa sürede vücut yapmak, sağlıksız bir programın habercisidir kanımca.
Yalnız sağdaki fotoya bakınız ne kadar düzensiz çalıştığı ortada 😕 fizikte gösteriş yapılabilecek bir yer yok berbat çalışmış 😕 kilo verme durumuna şaşırmam, kendi üstüme kimseyi görmediğim müddetçe, 1 ayda 15 kilo vermiştim.
Öncelikle bana geldi. Benim yöntemlerimi beğenmedi. Gitti spor ve ağır diyetler yaptı. Vücuduna olabildiğince zarar verdi. Sebebi ise gündeme gelip YouTube videosu yayınlamaktı. İçi ölü dışı diri birisi
O parayla mümkün yani hizlandirmasi mümkün fakat doğal yollarin disinada çıktığı belli. Normalde ilk etapta yağ yakmak icin cardio programı uygular daha sonra hacim programina geçilir.
Çünkü yeğenlerim izliyodu bunu zamanında saçmalamaya küfürlü konuşmaya mal mal harekey yapmaya başladılar bende pc den sildim engelledim giremesinler diye düzeldiler gelişim için bilgi veren güzel kanallar izlemeye başladılar enes baturun kuluvarı çok iyi ama çocuklara hiç bir şey katmıyor bu yüzden de kızıyorum çocuk büyüdüğünde bu beyinsize baktığında ben ne izlemişim diyecek
Bende ondan bahsediyorum zaten. 20 kilo verip bir de vücudu böyle parçalamak 4 ayda doğal yolla olmaz. Ayrıca vücudun çok yağsızda kaslar pump olduğu için 2 ayda vücudun böyle olmuştur. Sporu bırak 1 ayda normale dönersin. Öyle 2 ayda yaptığın vücut ömür boyu seninle kalmaz. Bu iş disiplin ve devamlılık ister.
4 ayda 20 kilo vermek aşırı zor bir eylem değil annem 2 ayda diyetisyen yardımı ile 18 kilo verdi onun yanında spor yaptı gayet iyi bir hal aldı heleki erkek kas yapısı buna daha uygun profesyonel sporcu olarak imkansız diye bir şey yoktur demek istiyorum. 🙄
Arkadaşlar mevzu 20 kilo vermek değil. Hem 20 kilo vermek, hemde vücudu parçalamak. Yağ oranı yüksekken 4 ayda bu şekilde parçalamak kolay değil. Annen de böyle parladı mı vücudunu?
Annemin vücut çalışıp kas oranını arttırmak gibi bir amacı yok ki yağ ve ödemi atmaya çalışıyor. Amacı zayıflamak ama sıkılaşarak. hani demem o ki o bile 2 ayda baya ilerleme kaydettiyse nebiliyim belki l karnitin protein tozu ilaç falan derken başarmış olabilir
ya o alt tarafı bir fotoğraf, bu şekilde görünmesi için çalışılıp efektler kullanılmıştır dünya kadar. kendini saldığında böyle bir görüntü oluşmaz. abartlacak bir vucut yok zaten
En İyi Cevaplar