Doktorun gözlüklü olması bana doğru gözlüğü veremeyeceği veya beni tedavi edemeyeceği manasına gelmez. Diyetisyen bizlere doğru ve vitaminli yemeği öğretir. Kilo her zaman yeme sebepli değildir. Tabiki şişman olmasına takılmam, doktorum ne derse harfiyyen uyarım.
Evet giderim, herkesin kendi bedeniyle ilgili kendi kararı bunlar. Bildiklerini uygulamaması bilmediği anlamına gelmez. Mesleği ne olursa olsun insanları kiloları ile sınıflandıramazsınız.
Ben cok kere benden daha az kasli hatta normal bir insan vucuttlu hocayla taniştim. gercek bir hoca diyetisyen herneyse kasli zayif olmasina gerek yok mental anlamda nasil, ona bakmak lazim herseyi biliyodur ama uygulamiyodur
Açıkçası şişman bir diyetisyene gitme hayalim var evet Çünkü dişleri çok kötü olan bir dişcim var Sigara çay yüzünden sanırım. Ve dişlerimi çok güzel yapıyor
Sigara içip kanser olan bir doktor, akciğerim için bilgi verse ikna bana kalmıştır ya bk yoluna giderim ya da dediklerine uyarım, ayrıca bu adam da aynı zamanda akciğeri hasarlı olup günde 2 3 paket sigara içen biri olabilir aynı sey diyetisyenlik için de geçerli o böyle mutludur bu yolu secmiştir beni ilgilendirmez
En İyi Cevaplar