Evet, memnun kalırsın
Hayır, memnun kalmazsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Dişinizin orijinal hali beyaz değilse çoğu noktada sıkıntı yaşarsınız bu kalemi 3 sene önce hevesle aldım ancak hayal kırıklığı, çünkü ürün dişinize beyaz bir tabaka olarak yerleşiyor ve bir kaç bardak sıcak çay ya da vs şeyler yiyip içtiğinizde o tabaka yok oluyor..
Önerim çok net, düzenli diş fırçalayın, fırçanız Oral-B olsun, 10 günde bir karbonatı fırçaya döküp fresh limon 🍋 suyu damlatın, bunun dışında signal-ipana ve benzeri beyazlatıcı macun lar diş ve diş etine çok zarar verir, paradontax kullanınız..
Oral-B
Paradontax
Karbonat - limon suyu
Bal - zerdeçal (çok güçlü leke yapar çok dikkatli kullanın) dilediğiniz gün kadar yapınız dişe zarar vermez
Kalem değil de white Now diş macunu kullanıyorum.1 haftalığına test ettim kendimce.1 hafta çay sade filtre kahve arada bir sigara içerek kullandım ve 1 hafta bunları tüketmeden kullandım. Düzenli fırçalayıp kahve çay sigara vs nadiren tükettiğimde beyazlatması daha fazla. White now’dan memnunum. Kalemini de kullanırım artık 😊😊
Bu bana inandırıcı gelmiyor. Hayat çok kolay arkadaşlar bu zararlı maddeleri bırakın gidin lazerle cilt beyazlatma yapın :D
Colgate in kini kullandım ama anında patlatıyor kalıcı olmuyor o kadar para vermeye de değmez bence 😊
Cevap
8Cevap
Sen memnun kalır mısın bilemem de firma çok memnun kalır orası kesin :)
Kullandım , bir şey ye iç hemen etkisi bitiyor almaya değmez.
Bunu bilmiyorum da colgate diş beyazlatma kalemi güzel ben memnun kalmıştım.
Kalmazsın kalıcı bişey değil oje misali sürerken diş etine gelmicek vs vs zor yani
Cevaplara göre banada yaz bende merak ettim şimdi 🤣
Ben denemedim. Yorumlardan faydalanmaya geldim 😅
Kullanınca bizimle de paylaş 😊
Kullanınca haber ver lütfen
Fiyati ve nerde bulunur
Bedava macunu aldıysan memnun kalırsın tabi.
Denemedim hiç.
Memnun kalmazsın k.. a... l
Adlarının ve soyadının baş harflerini mi yazıyorsun napıyorsun denk gelip gelip duruyorum şu k.. a... l ye, çıldırcam sjdjssjsjdjjd
Takip
Memnun kalırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar