Signal White Now Touch beyazlatma kalemi ürünün maliyeti 48 lira civarı. Ben kullanmadım ama pratiklik açısından hoş bir ürüne benziyor. Çoğu kişi bu ürün hakkında o paraya 2-3 tane macun alırım gibisinden yorum yapmış sizce de Signal White Now Touch faydalı mı, bu fiyata değer mi? Signal white now touch kalem kullananlar memnun kaldınız mı? Signal diş beyazlatıcı kalem kullananların yorumları neler?Signal White Now Touch
Anında diş beyazlatma kalemi olan Signal White Now Touch ürününü kullandınız mı?
Ağız ve diş bakımına özen gösteren biri olarak diş beyazlatma kalemi denemem lazımdı. Birkaç diş beyazlatma kalemi kullandım ama en iyisi Signal diş beyazlatma kalemi oldu benim denediklerim içerisinde. Signal diş beyazlatma kalemi yorumlarına da baktım. Genel olarak millet hep memnun kalmış. Şahsen ben de çok memnun kaldım. Rujlar artık çok daha güzel duruyor beyaz dişlerim sayesinde. Ayrıca asla yapay durmuyor ve en önemlisi de dişlerimi çizmedi. Diş beyazlatma kalemlerinde en çok korktuğum şey de buydu zaten. Ya kalem dişlerimi çizerse diye :/ Ama çok şükür Signal White Now Touch diş beyazlatma kalemi hiçbir çizme yaratmadı.
signal white now touch diş beyazlatma kalemi
Signal Diş Beyazlatma Kalemi Kullananlar Memnun Mu?
Kullanımı da çok basit bu arada ve istediğiniz her an kullanabiliyorsunuz. Ben dışarıda çay, kahve gibi dişleri sarartan içecekleri içtikten sonra muhakkak diş beyazlatma kalemi kullanıyorum. Anında etki yaratıyor ve sanki hiç çay, kahve kullanmamışım gibi gösteriyor. Eskiden fotoğraf çekerken muhakkak dişlerime photoshopla beyazlatma yapardım. Artık buna gerek kalmadı Signal diş beyazlatma kalemi sağolsun. <3 Birkaç arkadaşımda kullanıyor bu arada. Hiçbirinden olumsuz bir dönüş olmadı. Ürünü tedarik etmekte basit. Gerek online gerek mağazalardan hemen bulabiliyorum. Bu linktenbaşka kullanıcı yorumlarına da bakabilirsin. Diş beyazlatıcı kalem kullananlar genel olarak memnun kaldıklarını görürsün.
diş beyazlatma kalemi kullananlar
Signal White Now Diş Beyazlatma Kalemi Fiyatı Ne Kadar?
Signal kaleminin normal fiyatı 98 TL ama indirimde 45 TL'ye bile yakalayabilirsiniz. Hatta şu an CarrefourSa %50 indirim var diş beyazlatma kalemlerinde. Fiyatına değiyor mu peki? Bana güvenin gerçekten değiyor. Benim gibi diş beyazlığı konusunda aşırı takık bir insanı bile memnun etti. Daha ne yapsın bu kalem. :)
Signal diş beyazlatma kalemi fiyatı ne kadar
Diş Beyazlatma Kalemi Nasıl Kullanılır?
Öncelikle dişlerinizi kaliteli bir diş macunu ile fırçalayın.
Ağzınızı çalkalayıp durulayın birkaç dakika.
Daha sonra ağzınıza gargara yapın. Mentollü olması tavsiyemdir.
Diş beyazlatma kalemine bir iki defa basın, bir sıvı belirecek. Resim çizer gibi dişlerinize bu sıvıyı sürün.
Sürdükten sonra bir dakika öylece bekletin ağzınızı. Bu kullanım yeterli olacaktır.
diş beyazlatma kalemi kullanımı
baktığıma genel olarak nerede satıldığını sormuşlar. Arkadaşlar Gratis, Watsons, Rossmann, Eve Shop, Trendyol, Hepsiburada, CarrefourSa, Migros, N11 gibi birçok yerden satın alabilirsiniz. Signal white now kalem yorumlar
Ben denedim, dişleri bembeyaz yaptı. Mesela pembe ruj dişleri sarı gösterir bilirsiniz ama Signal diş beyazlatma kalemi bu konuda bana yardımcı oldu, artık pembe ruju rahatlıkla sürüyorum. Size de tavsiye ederim, erkekler de kullansın tabii dişleri beyaz olsun. Diş beyazlatma kalemleri içinde en iyisi.
Arkadaşım tavsiye etmişti çünkü kahve çok içtiğim için günde 2 kez diş fırçalamama rağmen yeterince beyaz değildi dişlerim. Çözümün diş beyazlatma kalemi olacağını tahmin etmezdim ama Signal diş beyazlatma kalemi fikrimi değiştirdi. Şimdi dişlerim bembeyaz her gün kullanıyorum.
uzun sürede değil de anında beyazlık isteyenler için Signal diş beyazlatma kalemi birebir. Her gün evden çıkmadan önce kullanıyorum, sizlere de tavsiye ederim. Dişlerim çok daha iyi artık.
Kullandım ve beğendim. Dişin üstünde incecik bir katman oluşuyor, dişi daha beyaz parlak gösteriyor. Doğum gününe düğüne felan gidecekseniz çok iş görür.
Daha önce hiç kullanmadım. Kullanan arkadaşlarım ise çok memnun kalmış. Ben de en yakın zamanda denemek istiyorum. Bakalım memnun kaldıkları kadar güzel mi diye.
Hep aynı macunu kullanma 😊 Her bittiğinde farklı marka macun al. Hep aynı macunu kullanırsan bir süre sonra ağızdaki bakteriler ona karşı bağışıklık kazanıyor. Değiştir 😉
bak şöyle düşün senin dişinin rengi kendi cilt rengine göre uyumlu yani tam beyaz olanları da var farklı tonları da neden doğal rengini açim.. bakımsa bakımını ve temizliğini yapıyorum zaten bence gereksiz