Signal White Now diş macunu kullanan var mı?

Selamlar💙
Denediğim ya da bayılarak kullandığım ürünler ile ilgili sorular gördükçe görüş yazmak gözümde çok daha güzelleşiyor. Çünkü deneyimlerimi paylaşmak ve bahsettiğim şeyleri okuyup aranızdan deneyenleri görmek gerçekten inanılmaz moral verici.🤩
Dişleri konusunda benim gibi çok hassas olan kişilerin diş macunu seçiminde ne kadar seçici olduğunu tahmin edebilirsiniz. Bu yüzden kullanacağım diş macununun da benimle aynı hassasiyeti göstermesini ve bana çok daha güzel bir gülüş sunmasını beklerim. “Peki böyle bir diş macununu nereden bulacağız?” diye soracak olursanız da size bahsedebileceğim tek bir marka geliyor aklıma.😍
Yukarıda da bahsettiğim gibi kullanacağım diş macunundan hem daha beyaz bir gülüş hem de daha hassas bir koruma bekliyordum. Ancak hiçbir diş macunu bizim için bu kadar önemli olan iki noktayı birleştirmemişti. Taaa ki hem beyazlık hem de hassasiyete karşı rahatlıkla kullanabileceğim Signal White Now Sensitive ile tanışana kadar.🤩
Signal White Now Sensitive, White-Correct Teknolojisi sayesinde dişlerinizde üç kata kadar beyazlık sağlarken Activrelief Teknolojisi sayesinde de hassasiyete karşı rahatlama sunuyor. “Yaz geliyor, soğuk içeceklerin dişlerimde yaptığı sızlamayla nasıl başa çıkacağım?😔” diye düşünen bana da aşık olmaktan başka bir çare bırakmıyor. 💙
Dişlerinizde anında beyazlık* için dikkat etmeniz gereken tek şey, düzenli kullanım. Geriye kalan her şeyi zaten Signal White Now Sensitive sizin için yapıyor. 🤩 Eğer siz de hem diş hassasiyetinize karşı bir ürün arıyor hem de dişlerinizdeki beyazlıktan da ödün vermek istemiyorsanız sizin için en doğru seçimi artık biliyorsunuz. 🥳
*Anında beyazlık etkisi optik ve geçicidir. 58 kişi üzerinde yapılan klinik çalışmalara göre anında beyazlık etkisi olmayan diş macununa kıyasla.
Signal White Now Sensitive ile göz alıcı dişlere sahip olacak kaç kişiyiz bakalım! 🤩
Ya dişleriniz çok güzel gözüküyor, benim fazla çay içmekten dolayı dişlerimde hem sararma hem de lekelenmeler oluştu son dönemlerde. Sizce bu diş macunu iyi gelir mi?
@queenofhearts Çok teşekkür ederim iltifatın için. 💙 Ben de sürekli çay ve kahve içen biriyim bu yüzden de kullanacağım diş macununun olası sararma ve lekelenmelere karşı etkili olması benim için çok önemli. Signal White Now Sensitive kesinlikle bu konuda kendine aşık eden bir ürün oldu. Senin de mutlaka denemeni öneririm.
Merak ettim gerçekten de yazdıklarınızı okurken, zaten kendi dişlerinizi de eklediğiniz için o da ayrı bir güven veriyor mutlaka denerim diye düşünüyorum. Bir sorum daha olacak, daha önce denk gelmemiştim hem beyazlatıcı hem de hassasiyete karşı koruyucu bir diş macununa. Sizce ikisi konusunda da etkili mi tam anlamıyla?
@queenofhearts Açıkçası bu konuda benim de deneyene kadar büyük bir soru işaretim vardı ama düzenli kullanmaya başladığım günden beri aradaki farkı o kadar hissediyorum ki sanırım hayatımın hiçbir noktasında dişlerim ve gülüşüm konusunda bu kadar rahat ve öz güvenli hissetmemiştim. 🤩
Ayy yorumlarınızı okudukça heyecanlanıyorum. :D Mutlaka deneyeceğim ya aşırı merak ettim çok teşekkür ederim dönüşünüz için. 😍
Merhaba bende yıllardır kullanıyorum gerçekten bembeyaz bir gülüş sağlıyor. dental anlamda çok yüksek külfetler vereceğiniz beyazlatma işleminden se whit now kullanabilirsiniz
Çok iyi bence, kalıcı lekelerimi geçirmişti. Memnun kalmıştım.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Zaman zaman kullandıgım olmuştur
yok oyle bisey ya. eger dislerinin kendi rengi sarimtrak ise dis macunlarinin pek etkisi olmuyor. yurt disindan getirtme imkanin varsa dis beyazlatici kitler var. disine yapistirip bekliosun rengi beyazlastiriyor. dis macunundan daha etkili
Kullandım gayet güzel hatta siyah renkli olması alışıla gelmişim dışında bir şey... gayette memnun kaldım tadıyla kokusuyla ama bir fırçalamada kar gibi beyaz dişler hayal... yok öyle bir şey...
Kullandım gayette güzel ama önemli olan sürekli dişleri fırçalamak sigaradan uzak dur faydası elbet görülür ben her gün dişlerimi fırçalarım bembeyaz dişlerim var
diş minesı beyaz degıldır. sarımtırak rengı mevcuttur.
1-2 ton actıgıda gercek degıldır .
sensodyne tavsıye ederım.
Beyazlatiyor. Ben kullanıyorum. Yani bir fırçalamada hemen dişlerim inci gibi olsun diye bekleme ama düzenli kullanımda açıyor.
Külliyen yalan, satış stratejisi. Eğer gerçekten beyazlık istiyorsanız Advance White tek geçerim. Onun gibisini görmedim.
Kullandım. Fakat size bir tavsiye, bir diş macunun içinde florür varsa yeterli. Pahalı bir şey almanıza gerek yok.
Kullandim, iyiydi hakkını yiyemem, şimdi colgate kömürlu kullanıyorum memnun kaldım bununla devam edecek gibiyim...
çok güzel beyazlatıyorama diş eti hassasiyeti olan kişiler bence kullanmasın kanamasına sebebiyet verebiliyor.
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. White Glo dış macunları harika ve çabuk etki gösteriyor. Gratislerde bulabilirsin.
Men versyonu gayet güzel ama hiç bir diş macununu düzenli olarak kullanma her tüpte başka marka model kullan..
Dış macunumu önensemiyorum ya karbonat kullanıyorum duş macunumu. Yaninda o zaten bembeyaz yapıyor disleri
He mavisinden kullanıyorum yıllardır diğerlerinden pahalı olmasından başka bir fark göremedim.
Kaç saat sürdüğünü bilmem ama ışıl ışıl oluyor diş temizleme kültürün en başından beri varsa
Meridol kullanıyorum, çok memnunum. Önemli olan bi şekilde diş fırçalamak. Çokta önemi yok markanın.
kullanmıyordum ama yorumları okuduktan sonra fikrim değişti en kısa sürede deneyeceğim
Signal White cok iyi bir diş macunu değili, colgate öneririm.
Yok kullanıyorum. Ben genelde colgate kullanıyorum.
diğerleriyle aynı geldi bana bende fark oluşturmadı
En İyi Kız Görüşleri