Markette gezerken tesadüfen gördüm. Kutu üzerindeki "3 günde lekeleri %100 giderir" yazısını gördükten sonra deneyim ne kaybederim diyerek satın aldım.
2. gün iş yerinde arkadaşlarım, dişlerini mi beyazlattırdın diye sordu. Ben de renkteki değişimi farkettim gerçekten.
Sonuç gerçekten mükemmel. - Sadece diş etlerimde biraz sızlama yaptı. Bunun sebebini anlayamadım.
Sizler denediniz mi? Memnun kaldınız mı?
İpana'nın 3D White Glamorous Shine diş macununu denediniz mi?
Şu an blendamed 3d white lux deniyorum 2 gün oldu öndişimde leke vardi vallada şu an yok.. ipanada güzel aslinda onun 3d alicaktim yoktu markette.. yinede pişman degilim
Colgate kalici beyazlik miydu neydi bir tane daha var o degil kullandim acayip beyazlamisti signalde kullanmam ama biliyorum oda beyazlatiyo bence sari olsun dayanikli olsun :) zaten cok para harciyorum macuna
ipana 2. sınıf vatandaşın kullandığı zararlı ürünlerdendir. bunun hakkında doktorundan üreticisine kadar sağlam bilgi sahibi çevrem var. tanıdık eczanenizden en uygun diş macununu isteyiniz. 3 kuruş fazla verseniz de ağzınıza kaliteli bişeyler girer en azından.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
2. sinif vatandas mi? Şu an sacmaladiginin farkindasindir umarim. dis macununa gore insanlari siniflandirmak? kalitesi veya zararlidir diyebilirsin eyvallah ama o 2. sinif vatandas ne demek oluyor? Alirken parasina degil etkisine bakarim ben. para muhim degil