Kendimi çaresiz, tıkanmış ve çıkmazda hissediyorum. Ne yapacağım?

Biraz uzun olacak ama rica ediyorum okuyun. 2 sene önce trafik kazası geçirdim araba r sürü takla attı ve ben arabadan fırladım köprücük kemiğim kırıldı ve haliyle de bir çok yerimde hasar oluştu. Zamanla daha başka rahatsızlıklar fark ettim vicumdumda göğüs göğüs kafesi boyun omuz gibi ciddi şekil bozukları ve gün/ay/yıl geçtikçe artan ağrılar vs. vs. Ve 2 senenin sonunda öğreniyorum ki kazada skolyoz oluşmuş ve vücudumdaki eğrilikler ve ağrılar da bundan kaynaklıyımış ayrıca köpürücük kemiğim de 2 sene geçmesine rağmen kaynamamış hala kırıkmış. Tabi ben bunlaro kazadan 2 sene sonra öğreniyorum ve bunu öğrenene kadar ailemi hiçbir zaman inandıramadım rahatsızlıklarıma hiçbir zaman benimle ilgilenmediler. Şimdiye gelirsek birkaç ay önve köprücük kemiğimden ameliyat oldum.. Skolyoz icin de doktor yüzmeye git dedi diğer eğrilikler icin de fizik tedaviye gitmem gerektiği ciddi oldugum söylendi ve ben bu hastane işini erteledim. Çünkü gerçekten bıktım artık ağrılara da eğriliklere de alıştım doktora durumu anlatmaktan beni anlamamalarından ailemin geçmiştirmesinden bıktım usandım. Erteledim. Köprücük kemiğimin ameliyatından önce biri ile kavga ettim ve ondan da aldığım darbe ile skolyozumun eğriliğinim yönü değişti bunu fark ettim doktorlar da bunu söyledi ama ben bunu kavgada oldugunu kimseye söylemedim kendime yediremedim. Sadece gelirsek 1 hafta önce babamdan kredi kartını aldım ve ihtiyacım olan kıyafet alışverişlerimi yaptım biraz aşırıya kaçtım ama ihtiyacım vardı. Ardından doktorun dediği gibi ailemden yüzmeye yazdırmalarını istedim babam kem küm yaptı isteksizdi yeni kredi kartı harcaması yaptığımı düşünüyordu. Annem ise babamla arası açılmasın diye bir şey diyemiyordu. Ve bu benim cok ağırıma gitti kazayı yapan kişi babam ve insan biraz olsun bir şeyleri düzeltmek icin çaba göstermez mi. Doktor yüzmeye gidecek dediyse bildiği bir şey var en azından skolyozum düzelecek belki. Biraz oldu ağrılarım hafifleyecek 2 senedir hala bu rahatsızlıklarla uğraşıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Devamını yetiştirmedim lütfen devamını okuyun... Daha sonra babam yüzen ilini biraz kıvırınva sesimi yükselttim insanın annesi babası kızının sağlığı icin bir şeyler yapmak icin cabalamaz mı? Ben yalvarıyorum yüzmeye yazdırısnlar diye tamam yazıravağız diye bana ters konusuyorlar neden güzellikle demez bir insan.
Güncellemeler
+1 yıl
İnanın çekiniyorum ters birşey derler diye yüzmeye gitmeyi geciktirdim parasındna dolayı dahası hastane işini geciktirdim
Kendimi çaresiz, tıkanmış ve çıkmazda hissediyorum. Ne yapacağım?