Uyuz hastaligi gecmiyor! Ne yapacagim?

Merhaba arkadaslar. Uyuz ne illet bir seymis, daha once hic yakalanmadim, sansima sevgilim bulastirdi ama o da bilmeden bulastirdi... Yani kasiniyordu, normalde de kasinmayi ve kendini kasitmayi seven biri, ayrica yaz alerjisi vardir onda o yuzden hic dusunmemistik uyuz ihtimalini. Sonra vucudunda kirmizi noktalar cikmaya basladi ve gece kasintisi olmaya basladi cok siddetli bir sekilde, anormallik oldugunu anladik. Yara bere oldu her yeri kasinmaktan. Kisa sure sonra bende de kasinti olmaya basladi. Iyice suphelendik. Doktora gittik, uyuz olmussunuz dedi ! "Kwellada losyon" kullandik ikimiz de. 1 kutu Kwellada'nin yarisini ilk uyguladim, sonra 1 hafta sonra kutunun geri kalan yarisini uyguladim. O da ayni sekilde. Bunu yapali 1-1bucuk ay oldu... Ve sonuc... UYUZ GECMEDI ! Ustelik her seyi kaynar suda yikadik evleri temizledik vs. Cok illet bir sey, cidden psikolojim bozuldu. Simdi "Wilkinson pomad" diye bir sey varmis, 3 gun ust uste uyguluyormussun hic bir sekilde yikanmadan, fakat feci kokusu var diyorlar. Neyse iste onu yapacagiz, bakalim ne olacak... Bu konu hakkinda tecrubeleriniz veya bildiginiz bir sey varsa lutfen paylasmaktan cekinmeyin... Tesekkurler !
Uyuz hastaligi gecmiyor! Ne yapacagim?