Sağlık Baş agrisindan uyuyamiyorum ne yapmaliyim? kanadalıMen Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Baya agriyor Güncellemeler1 yıl Hepinize cok tesekkur ediyorum ksnin prensesleri Şu an cok iyiyim🌺🌺 Baş agrisindan uyuyamiyorum ne yapmaliyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
bayanbilen61 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ağrı kesici iç uzan hemen uyuma geçer. Neden agriyor peki 0 10 Yorumla kanadalıMen 1 yıl Sanirim bugun cok erken uyandim sonra uyuyamadim Yorumla bayanbilen61 1 yıl Hmm demek ki uykun gelmiyor pek Yorumla bayanbilen61 1 yıl Çok mu çay içiyorsun Yorumla kanadalıMen 1 yıl Evet cay severimm cokta iciyorum kahve olsun Yorumla bayanbilen61 1 yıl Kahve de uyku açar çay da. Azalt. Ama ben içsem bile uyuyorum eşşek gibi sabah kafamı kaldiramiyorum Yorumla kanadalıMen 1 yıl Azaltimm ya keske bende senin gibi uyuyabilsem Yorumla bayanbilen61 1 yıl Hep mj uyuyamiyosun Yorumla kanadalıMen 1 yıl Bu aralar evet sanirim bide cok dusunuyroum bazi seyleri Yorumla bayanbilen61 1 yıl Baş ağrın stresten de olabilir. Kafaya takmayacaksin senin elinde olan birsey. Yorumla kanadalıMen 1 yıl Oda var tabi bakalim takmamaya caliscam stres filnda oluyor bazen Yorumla
Birazsesizlik Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Vur kafanı duvara geçer 0 7 Yorumla kanadalıMen 1 yıl Al burayada geldi kötü kalpli daha cok agritmaya mi geldin Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Allah cezanı verdi 😂 Yorumla kanadalıMen 1 yıl Sen neden uyumuyon ya turkiyede gec degil mi 🤣🤣 Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Almanya da yaşıyorum Yorumla kanadalıMen 1 yıl Alamanci seni orada Şu an saat kac Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Almanci değil kendin bul Yorumla kanadalıMen 1 yıl Ugrasamam 🤣🤣 Yorumla
yürüyenyıkıkkk Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl ilaç işe yaramıyor mu 0 1 Yorumla kanadalıMen 1 yıl Denedim halen ayni Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Ayaklarına sıcak su başına soğu su tut 0 9 Yorumla kanadalıMen 1 yıl Oha cidden mi Yorumla Aşkoşişko 1 yıl Dene Yorumla kanadalıMen 1 yıl Yorganin altindayim hic halim yok ki😒 Yorumla Aşkoşişko 1 yıl Çek o zmaan Yorumla kanadalıMen 1 yıl Ne mastürbasyon mi🤣 Yorumla Aşkoşişko 1 yıl Ağrıyı lan Yorumla kanadalıMen 1 yıl Lol kotusun Yorumla Aşkoşişko 1 yıl 🤓mesleğimiz Yorumla kanadalıMen 1 yıl Neymis meslegin Yorumla
eskilerdentuba Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Majezik veya dolorex varsa 0 1 Yorumla kanadalıMen 1 yıl Buranin ilaclarinin kullndim da gecmedi dhaa Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kanada da mı yaşıyorsun 0 14 Yorumla kanadalıMen 1 yıl Evttt neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Merak ettim orada ki kızlar vs güzel mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani kolaylıkla sevgili vs yapılabiliyor mu Yorumla kanadalıMen 1 yıl Evet guzeller ve yapilabiliyor ama Şu an kizlari düsünecek durumda degilim 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla kanadalıMen 1 yıl Sagol bro Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgilim oraya gelecekte o yüzden sordum acaba beni aldatır mı ya da burdaki kızlardan daha mı güzel ordakiler Yorumla kanadalıMen 1 yıl Tabikide guzel siz kim 🤣🤣 aldatildin gecmis olsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ordakilerde size kalmıştı zatn ak süneplri sjsjshjd Yorumla kanadalıMen 1 yıl Zoruna gitti tamam sevindim buna Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen kenks Yorumla kanadalıMen 1 yıl Aldatilcann🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok üzüldüm vah vahh naparım ben bu acıyla erkek mi yok ak sanki Yorumla kanadalıMen 1 yıl Okeyy Yorumla
Skys_2005 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Benimde agriyordu dolarex ictim Şu an iyiyim 1 1 Yorumla kanadalıMen 1 yıl İctimm gecmedi Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Benim de 0 5 Yorumla kanadalıMen 1 yıl Gecer umarim cok boktan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İğrenç ya ilaç banamasın demedi geçmiş olsun Yorumla kanadalıMen 1 yıl Bi cozum bulursan yaz banada Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sıcak su soğuk suda denedim olmadı yazarım Yorumla kanadalıMen 1 yıl Tmmdir Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İlaccc 0 11 Yorumla kanadalıMen 1 yıl Aldimm ama yine ayni Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kafani kes kopar aaa Yorumla kanadalıMen 1 yıl Uff sus daha basimi agritma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ok🖕🏻 Yorumla kanadalıMen 1 yıl Ahlaksizz🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Basın agrır konusma prenses Yorumla kanadalıMen 1 yıl Gel masaj yap gecsin ozman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sayemde iste Yorumla kanadalıMen 1 yıl Masaj yapmadin sus sen haric demeyi unuttum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İnsallah daha çok agrır başın dur sen Yorumla kanadalıMen 1 yıl Hahahash gecti gecti superimm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ağrı kesici iç uzan hemen uyuma geçer. Neden agriyor peki
Sanirim bugun cok erken uyandim sonra uyuyamadim
Hmm demek ki uykun gelmiyor pek
Çok mu çay içiyorsun
Evet cay severimm cokta iciyorum kahve olsun
Kahve de uyku açar çay da. Azalt. Ama ben içsem bile uyuyorum eşşek gibi sabah kafamı kaldiramiyorum
Azaltimm ya keske bende senin gibi uyuyabilsem
Hep mj uyuyamiyosun
Bu aralar evet sanirim bide cok dusunuyroum bazi seyleri
Baş ağrın stresten de olabilir. Kafaya takmayacaksin senin elinde olan birsey.
Oda var tabi bakalim takmamaya caliscam stres filnda oluyor bazen
Vur kafanı duvara geçer
Al burayada geldi kötü kalpli daha cok agritmaya mi geldin
Allah cezanı verdi 😂
Sen neden uyumuyon ya turkiyede gec degil mi 🤣🤣
Almanya da yaşıyorum
Alamanci seni orada Şu an saat kac
Almanci değil kendin bul
Ugrasamam 🤣🤣
ilaç işe yaramıyor mu
Denedim halen ayni
Ayaklarına sıcak su başına soğu su tut
Oha cidden mi
Dene
Yorganin altindayim hic halim yok ki😒
Çek o zmaan
Ne mastürbasyon mi🤣
Ağrıyı lan
Lol kotusun
🤓mesleğimiz
Neymis meslegin
Majezik veya dolorex varsa
Buranin ilaclarinin kullndim da gecmedi dhaa
Kanada da mı yaşıyorsun
Evttt neden
Merak ettim orada ki kızlar vs güzel mi
Yani kolaylıkla sevgili vs yapılabiliyor mu
Evet guzeller ve yapilabiliyor ama Şu an kizlari düsünecek durumda degilim 🤣
Geçmiş olsun
Sagol bro
Sevgilim oraya gelecekte o yüzden sordum acaba beni aldatır mı ya da burdaki kızlardan daha mı güzel ordakiler
Tabikide guzel siz kim 🤣🤣 aldatildin gecmis olsun
Ordakilerde size kalmıştı zatn ak süneplri sjsjshjd
Zoruna gitti tamam sevindim buna
Aynen kenks
Aldatilcann🤣
Çok üzüldüm vah vahh naparım ben bu acıyla erkek mi yok ak sanki
Okeyy
Benimde agriyordu dolarex ictim Şu an iyiyim
İctimm gecmedi
Benim de
Gecer umarim cok boktan
İğrenç ya ilaç banamasın demedi geçmiş olsun