19 yasındayım kucuklukten beri kendim asla uyuyamam. tek uyumak zorunda kaldıgım zamanlar ısıgı acsam bile uyuyamam. niye diye sorarsanız aklıma negatif varlıklar gelıyor, ölüm gelıyor cok kotu seyler gelıyor asla uyuyamıyorum. normalde ablamla yatıyordum ama bugun uniye gitti ve yalnız kaldım. nasıl yenebilirim bu korkuyu?
(psikolojik destek alıyorum major depresyon icin ve normalde uyuyamıyprdum hic. hapla uyuyorum suanda uykumda bir sorun yok doktoruma bunu anlattıgımda korktugum icin uyuyamadıgımı psıkologa gitmelisin dedi ama asırı pahalılar)
(psikolojik destek alıyorum major depresyon icin ve normalde uyuyamıyprdum hic. hapla uyuyorum suanda uykumda bir sorun yok doktoruma bunu anlattıgımda korktugum icin uyuyamadıgımı psıkologa gitmelisin dedi ama asırı pahalılar)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence strestendir.. alışırsınız
Cinlerin yanında olduğunu hissedip korkudan uyuyamıyorsun bence
evet iste anlatmak istedıgım bu
Kanka mümkün mertebe düşünmemeye çalışacaksın, çünkü İnsanlar ve Cinler aslında beraber yaşıyor, herkesin evinde bulunduğu ortamda varlar, dualar tabi ki içini rahatlatır fakat unutma cinler varsa melekler de yanındadır onlar seni korur, ve hala uyuyamıyorsan uyku ilacı al öyle uyu
Korkman çok normal kanka bende 19 yaşındayım bazen yatamıyorum dua açıp dinliyorum kuran dinliyorum içimdeki korku geçiyor
ben olsam böyle olmazdı yanında
p*c
kes kaka
Gece lambası al böyle hissettiğin anlar için.
Aileden kimse yokmu sarıl uyu
Sen bide bizdeki problemi bilsen...
Erkek ile beraber uyu
Zamanla düzelir
Ben seni uyutsam
babamda ananı uyutsa