AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
248Cevap
Psikiyatriye git birde bol bol spor ve seks
öyle kal daha iyi disarsi bildigin gibi degil ablam
Çık hemen ordan :/ Seni o karanlığa iten her ne ise onu ucuzlaştır zihninde...
Kitap okumalısın... ... Bununla başla ilk sonrası gelir hobilerin vardır illaki
Ailene anlattın mı? Belki onlar sana iyi gelecek
Sıkıntı depresyon ya Allah bismillah diyerek kalk
Yanlış düşünüyorsun bunun şişmanlıkla vs. Alakası yok
Yok cevrenin yaptigi baski surekli susturulmanin yalniz olmanin ve kendinin ait hissetmemenin etkisinden :(
Çevreye takılma sen ne kadar iyi de olsan çevre kendince birşeyler bulue
Hayri sorun elestirilmem degil sorun kendime gore beni anlayacak biri bulamamam oyle biri yok :(
Sosyal medya üzerinden konuş birisiyle
Bulamiyorum
Bide sosyal medyada edinen arkadasliklar beni iyi hissettirmiyor canli gorfugum biriyle konusmak daha guzel hatta telelfonda bile konusamam ben oyle diyim sevmem
Neden
Bklemiyorum hep oyleydim yakin oldugum tekbtuk arkadasim arayilta konusmazdim whatsapp daha rahat gelirdi
Banada mesajlaşmak daha iyi gelir genelde konuşmam çok
Arkadaşın nasıl yok sevecen ve pozitif arkadaşlara ihtiyacın var 🙃
Bu yaşta depresyon değil, normal bir süreç, daha ne dert var ki hayatta, psikologa gidip sakın antidepresan alma sonra işe girerken sorun oluyor bazi sektorlerde, antidepresan kullandığın kayıtlarda yaziyorsa
depresyonda falan değilsin içine kapanık birisin,18 yaş ruh hali bazılarında maalesef öyluyor sosyalleşmen lazım
Ne tür müzik ile rahatlıyorsun bilmiyorum ama doğada veyahut ormanda bir yürüyüş müzik eşliğinde seni depresyondan çıkarır
#Hükümdar
Bu durumdan ancak kendin çıkabilirsin. Bir silkinsen aslında kimsenin yardımına ihtiyacın olmadığını göreceksin.
şu an hâlâ ergenlik dönemindesin bu geçecek. Güzel günler çok yakın. Sevdiğin bir hobi bul kendine mesela rahatlatıcı bir enstrüman çal meditasyon yap değişik müzikler dinle ama farklı olsun. Veya inançlıysan namaz kıl yalnız değilsinb
ailen bilinçsiz. psikiyatriye gitmelisin hemen yaşadım biliyorum
Eskiden keyif aldığın etkinlikleri yapmaya zorla kendini ve bir şekilde sürekli gül. Depresyonun tedavisi gülmektir.
abdestini al, otur namazini kil, kuranini oku telefondansa o daha iyidir ve gercektende iyi geliyor
Online psikolog seansları da oluyor. İlla ailenin götürmesi gerekmiyor. Maddi imkanın varsa kendin de bulup görüntülü görüşme yapabilirsin
Merhaba ben de bundan yaklaşık iki sene önce öyleydim seni çok iyi anlıyorum bunu zamanla ortamlara girerek atlattım ortamlara girsem de kendimi hiç onlara ait hissetmiyorum ama anca böyle atlatilur
psikiyatriste git sananiyi gelecek şeyler yap
Bu sağlıklı bir durum …..
dünya çok sağlıklı bir yer değil şu an ki düzen olarak ….
senin error vermen …. Ümit var demek 🍀
Buradaki kimse psikolog değil buradaki tavsiyeler sana kısa süreliğine yardımcı olur çok klişe gelebilir ama kesinlikle bir terapistin olmalı sana verebileceğim en iyi tavsiye asla ama asla ilaçla çalışan bir terapiste gitmemen olacaktır
daha fazla girmeni sağlayalım
Laf söyleyen çok akıl veren yok, herkes kendi işine gelen şeyleri söylüyor. iyisi mi siz bir doktora çıkın.
Hos geldin sefa getirdin korkma o depresyon herkesde var artik bir yasam tarzi gibi birsey 😂 20 yasindan sonra duzelir elinden geliyorsa kendini disari at arkadas edin ya da erkek arkadas durum düzelir
Yürüyüş yap hergun 75 dakika
Kafani dağıtacağın şeyler yapmaya calis kafana pek fazla bisey takmayaya ve dusunmemeye çalış ne olursa olsun hosuna giden şeyleri yapmaya çalış seni güldürebilen anlayabilen insanlarla muhattap ol
Selam ben de 18 yaşındayım ve aynı durumdayım iyi ve dürüst birisi olmama rağmen arkadaşlarım yok, istersen konuşabiliriz? Tabii hala siteyi kontrol ediyorsan
Bende ayni durumdayım kimseye anlatamıyorum
bir şey olmaz ilgi bekleme
Aynı şeyi bende yaşadım ve evden uzak kalarak atlattım bunu arkadaşlarla gezerek eğlenerek
İyice gir depresyona iyi dibine dibine gir biraz takıl orada sonra sigara filan yak içmiyorsanda yak gitsin a! k sonra başlasın tedx konuşmaları namaza başla en güzel böyle çıkarsın
Konuşmak için birine ihtiyaç duyarsan ben seni dinleyebilirim, Lise hayatım boyunca bende senin gibiydim yazında kendimi gördüm resmen o yüzden kendini yalnız hissetme lütfen 💋💕
kanka sosyalles falan yabanci dili olan insanlarla konus neden cunku asla boyle dusunme dusunursen benim gibi panik atak anksiyete yasarsin kendini disri at ve hayatini yasa
Psikolijik olarak yiprandigin ortada fakat sana iyi gelen seylere yönel mesela spor yapabilirsin veya endüstrman calabilirsin ne bilim illa arkadaşın olucak diye bir şey yok hayvanları sevebilirsin
Depresyon, günümüzde hepimizin başına gelebilecek ve artık hayatın parçası haline gelmiş bir süreç. Tedavisi positiv motivasyon... senin kendine motel vermem yani
Yorumlar gerçekten çok güzel ve eminim sana yardımcı olmuştur
Kendini beğenmediğin için depresyona girmişsin. Değişimi kendinden başla profesyonel spor salonuna git ve kendindeki değişimi gör. Söyleyeceklerim bu kadar.!
Ben de depresyondayım kafamı dağıtacak şeyler yapıyorum
Aslında her şey zihinde bitiyor nefes egzersizleri yap gün içinde ve düşünmemeye çalış takma kafaya taktiğin şeyler seni daha fazla strese ve depresyona sokar
Değişmeye çalış. Ufak adımlarla başla. Mesela günlük tut. Neden böylesin, seni bu duruma iten şeyler ne bunları yaz. İnan kalem ve kağıt birçok insandan daha iyi arkadaşlık yapar sana.
Allah yardımcin olsun 2 ay depresyonda kaldım hayatım karardı aslında depresyon ruhsal bir bozukluk onu Allâh içine katıyor kalpler yalnızca Allah'ı anmakla huzur bulur.
Çok zor sadece yaşayan anlar. Allah sabır versin kardeşim
Kendine cici bak güzel kokular kullanabilirsin sayfası az olan kitaplar tercih ederek okumaya başlayabilirsin ve son olarak hayatı birazda renkli pencereden seyretmeye devam edebilirsin Bence...
Sabahları kahvaltıdan sonra citol iç öğleden sonrada Bomonti filtresizle devam edebilirsin gayet güzel oluyor ben öyle atlattım ve hep gezdim tek başıma gezdim tek başıma yaşamayı öğrendim
Tatlım bizimkisi tabiikisi tavsiye ama senin yardım Alman gerekir sorunların farkındaysan çabuk çözülür Geçmiş olsun ( NASIL GİRDİYSEN ÖYLEDE ÇIK ) ✊
valla kelin merhemi olsa kendine sürer yalnız değilsin herkes aynı durumda bende öyle
dişarı çık gez dolaş arkadaşlarınla iletişim kur
Bu bı süreç. Depresyon aslında seni sana anlatan süreçtir. bu bakış açısıyla bakıp kendini kendi ruhunu kesfetmeye başladıkça inanın herşey yoluna girecek... sadece kendinize zaman ayırın
Hobi edin kendine bence ya da kendine yeni beceriler sağla
Doktora git kafayı topla ot gibi yaşama sosyalleş kafan yerine gelir
Spora başla, her sabah erken kalkıp gece erken yatmaya çalış yiyecek ve uyku düzenini bozman ve yurt dışında yaşa :D
Güzel bir sahil temiz hava ve okunabilecek bir kitap yeterli.
Sen türk müsün kdhsinxjshd
@aylinmelisa Evet
Depresyon diye birsey yoktur' Zihnin sessizleşememesi vardır. Bir daha düşün depresyon dediğin şeyin altında baska bisey yatiyo olabilir
psikiyatri ile görüşmelisin bence. kendinle barış ya da kendini geliştirmek için çaba sarf et.
Tek yolu var kurtulmanın kendine sana denk seni sevecek birini bulman yakışıklılık peşinde koşma bu senin yanlız olmandan kaynaklı bir sorun.
Önce kuaföre git saç rengini değiştir, alışveriş yap, arkadaşlarınla dışarıya çık, spora başla
ayni durum ailemde benim kendi kendimi iyileştireceğimi düşünüyor ama gün geçtikçe batiyorum sanirim
Depresyondan çıkmalısın hiç kimseyi hiçbir şeyi umursama hayatına bak hiç bişey senden daha kıymetli değil
Çevrende kötüleyenler olabilir ama yardım almanı ve gerekiyorsa doktor kontrolünde ilaç kullanmanı öneririm. (Kaynak: Tecrübe)
Konuşmak istersen burdayım ben arkadaşın ablan sırdaşın olurum yeterki çıkartalım seni depresyondan ❤️